Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 148

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 148 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг казва на Прерна, че я е спасил и сега са равни. Прерна си тръгва, а Анураг си мисли, че ако не я е излъгал, тя не би му позволила да ѝ помогне. Прерна се усъмнява и проверява в интернет само за да установи, че трънчето не е отровно. Тя се обажда на Анураг и му се кара за това.

Слугата съобщава на друг слуга, че една врата не е изправна и веднъж, ако се заключи, ще се заключи завинаги. Той го моли да я остави отворена, докато бъде ремонтирана. Анураг и Прерна се карат за телефона и Прерна влиза в стаята с повредена врата. Анураг губи сигнал и персоналът му съобщава, че Прерна е в стаята, и той отива там.

Каушик казва, че не може да гледа сълзи в очите на Куки и дори не знае защо. Куки чува всичко. Каушик казва, че Куки определено не е негов тип момиче, но все пак не може да я види да се мъчи. Тя си тръгва, а Мониш пита какво става с него. Той го пита дали ще пожертва брат си заради любовта си. Там идва Молой и отпраща Мониш. Той дава телефон на Каушик, като казва, че това е телефонът на Ронит и е защитен с парола.

Анураг идва при Прерна и казва, че му е писнало от нейните обвинения. Прерна казва, че същото е било и преди 8 години. Анураг си мисли, че това е същата причина, поради която той е тук, тъй като иска да бъде близо до нея. Тя казва, че не може да разбере как момичетата са полудели по него в колежа, тъй като нито е имал чар тогава, нито го има сега. Тя е на път да си тръгне, но Анураг я спира, като я държи за ръката, и я пита, ако той не е имал чар, как се е влюбила в него.

Шилпа пита Шивани дали ще се омъжи за Ронит, който е направил толкова много злини на семейството ѝ. Ронит идва там и казва, че всички имат много съмнения относно брака им. Той обаче казва, че каквото и да се е случило, то е минало и в момента те са много щастливи и се обичат. Той я моли да ги снима с телефона му и открива, че той липсва.

Анураг казва на Прерна, че му е писнало от криене и болка и не иска повече да се крие. Прерна иска да излезе, но Анураг затваря вратата. Той казва, че му е писнало от всичко и иска да разкрие причината за действията си. Прерна го гледа шокирана.

Молой и Каушик се опитват да разгадаят паролата на Ронит, но не успяват. Комолика се чуди защо Ронит се е притеснил, като е видял Шилпа. Мохини идва и Комолика казва, че има чувството, че Молой се съмнява в нея, тъй като го е видяла да се измъква с телефона ѝ. Комолика казва, че телефонът ѝ е при нея. Комолика се опитва да се обади на Анураг, но не успява.

Анураг казва на Прерна, че много се е опитвал да се крие, но не е успял. Той казва колко много я обича, но Прерна казва, че вече не е онази Прерна, която е била луда по него и му е вярвала сляпо. Прерна пита Анураг как е заключил вратата. Той се опитва да я отвори, но тя остава заключена. Той ѝ казва, че не е направил нищо. Прерна го обвинява в лъжа, че е счупил дръжката. Анураг възразява, че Прерна може да е планирала да ги заключи. Прерна му се подиграва.

Междувременно Куки се чуди за Каушик. Тя пита Анушка какво да прави човек, който първо не харесва даден човек, но после започва да го харесва. Анушка вижда Каушик и отива да флиртува с него. Тя го пита дали той и Куки са се скарали отново. Той казва, че не, но ако тя е разстроена, трябва да отиде и да поговори с нея. Той тръгва след Куки, която го избягва. Каушик пита дали могат да поговорят, но тя отговаря, че е заета. Той я хваща за ръката и я издърпва оттам. Каушик пита Куки защо го игнорира. Той я пита дали я е разстроил. Куки отговаря, че не, и си тръгва. Точно тогава Ронит идва да търси Каушик и иска да му върне телефона. Каушик казва, че не е в него, но Ронит настоява.

Прерна се опитва да отвори вратата, но тя все още е заключена. Тя казва, че само кухненският персонал идва там и то само когато им трябва нещо. На нея ѝ става студено, но Анураг я моли да мълчи. Прерна го пита дали не е пиян заради странното си поведение. Утре той може дори да съжалява, че сега се е погрижил за нея. Анураг ѝ отговаря, че понякога човек няма контрол над живота си.

Междувременно Ронит хваща Каушик и продължава да иска телефона си. Каушик отрича да е в него. Но Ронит се опитва да го заплаши, като казва, че не е хубаво да се краде чужди вещи. Каушик се ядосва и блъска Ронит в един стълб. Пита го какво толкова важно има в телефона му, че се държи толкова налудничаво.

Шивани ги вижда и Ронит казва на Каушик, че Шивани идва. Той го пуска и го прегръща, за да заблуди Шивани. Тя идва и пита дали са се карали. Каушик отговаря, че не, а Ронит ѝ казва, че той много се е променил. Каушик си тръгва. Молой дава телефона на Ронит на г-н Патра.

Ронит се проклина, че не е изтрил съобщенията. Ако Комолика разбере, че е изгубил телефона си, ще си има големи неприятности. Той отива и казва на Комолика, че е направил голяма грешка. Когато Комолика го пита какво се е случило, Ронит разкрива как не е изтрил последното съобщение от нея, в което тя го моли да се преструва, че е влюбен в Шивани. Той също така ѝ казва, че телефонът му е бил откраднат. Комолика се ядосва и го удря. Тя му крещи и го пита как е могъл да направи такава грешка. Сега Шивани ще разбере всичко.

Прерна моли Анураг да се държи прилично в склада. Той ѝ подава якето си, тъй като ѝ е студено. Прерна обаче казва, че не иска фалшивата загриженост на Анураг. Тя също така го моли да стои далеч от нея. Малко по-късно Анураг пита Прерна дали вярва в кармата. Прерна отговаря, че вярва. След това той ѝ казва, че може би са направили нещо ужасно в последния си живот, за да продължават да попадат в беди. Двамата започват да спорят и Прерна отвръща, че вече не може да понася студа. Анураг ѝ казва, че е трябвало да облече якето му.

Веена вижда Комолика и Ронит и се опитва да чуе разговора им. Комолика казва на Ронит, че сега планът им ще се провали заради грешката на Ронит. Ронит се извинява и точно тогава Комолика вижда Веена през огледалото. Тя бързо сменя темата, като казва на Ронит, че в телефона е имало снимка на Шивани и тя е искала да я уголеми и да я подари за сватбата им. Сега той я е изгубил и тя му е много ядосана. Тя го моли да не казва нито дума. Ронит се обърква и ѝ казва, че не може да разбере какво има предвид. Комолика го удря. Веена си мисли, че Комолика се ядосва на глупостите му, и си тръгва.

След като Вена си тръгва, Комолика отново удря Ронит. Той ѝ казва, че телефона му е в Каушик. Но Комолика изважда телефона му и му го подава, като казва, че Молой го е имал, но телефонът вече е безполезен. Ронит я пита как се е сдобила с него. Сцена с ретроспекция показва как Молой предава телефона на г-н Патра, който успява да отключи телефона на Ронит. Точно тогава ги вижда Комолика и се преструва, че случайно е изпуснала сок върху телефона. След това се извинява и казва, че ще купи нов телефон . Ронит прави комплимент на Комолика, но тя казва, че Молой може да им създаде проблеми, затова трябва да се погрижи той да умре.

Каушик казва на Молой, че Ронит не е приятен човек. Молой решава да поговори с Прерна и Веена, но смята, че първо трябва да уведоми Шивани. Каушик му казва, че харесва Шивани, тъй като тя е просто момиче, а сега не може да ѝ позволи да се омъжи за Ронит. Точно тогава Мону чува Каушик и разбира погрешно, че Каушик е влюбен в Шивани.

В склада Прерна казва на Анураг, че няма да му прости. Той ѝ отвръща, че е трябвало да облече якето му, ако ѝ е било студено. Изведнъж Прерна припада от студ. Анураг я вижда и я прегръща. Той се опитва да стопли ръцете ѝ.

Епизод 148 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 1 октомври 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153