Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 147

Добави коментар

Самидха сближава Анураг и Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 147 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Комолика и Ронит хвалят взаимно плана си. Тя му казва, че той се жертва за нея, като се жени за Шивани. Ронит ѝ отговаря, че ѝ се доверява, защото тя го е подкрепила. Той се чуди на гла, че е можело да поискат пари от г-н Баджадж и дали тя не е поискала позицията на изпълнителен директор в компанията му, за да създаде проблеми на г-н Баджадж. Комолика го моли да не се притеснява, тъй като тя няма да позволи печалбата да се изплъзне.

В къщата на Шарма Суман приготвя мехенди за Шивани. Всички изглеждат щастливи и се веселят, когато Прерна получава обаждане от г-н Баджадж. Веена я пита дали всичко е наред. Прерна отговаря, че полетът му е отменен, така че той не може да дойде. Точно тогава идва Самида. Прерна я моли да сложи мехенди, но тя отказва и казва, че трябва да помогне на леля си. Веена прегръща Самида.

Точно тогава идва семейство Басу и Веена недоволства, мислейки си как не ги харесва, но трябва да ги уважава заради Шивани. Тя спори с Мохини, докато Комолика прави мехенди. Молой и Куки се заговарят и си спомнят как единият не е можел да ходи, а другият не е можел да говори, когато последни са се видяли. Те разговарят още малко, докато Каушик не ги прекъсва.

Междувременно Приянка идва и се опитва да говори с Комолика. Тя ѝ казва да помоли Анураг да не разрушава сиропиталището. Комолика лъже, че се е опитала да разубеди Анураг, но той не иска да я слуша. Тя пита за Самида. Приянка ѝ отговаря, че тя е добре, но самата тя не може да разбере какво не е наред с Анураг. Комолика я съветва да не говори с Анураг за това, тъй като той може да се подразни и да направи нещо по-лошо в гнева си. Приянка ѝ благодари, че ѝ е обяснила ситуацията. Комолика си мисли, че Анураг ще разбере в подходящия момент.

Текст от potv.bg

Анураг вижда Самида да украсява. Той помага на Каджал, а тя му благодари и си тръгва. След това казва на Самида, че харесва направените от нея дизайни и се гордее с нея. Точно в този момент тя се наранява и го моли да завърже носна кърпа около раната ѝ. Той вижда носната кърпа и пита за цвета ѝ. Самидха казва, че червеното е любимият ѝ цвят. Тя също така си спомня как е била увита в червен шал, когато е оставена в сиропиъалището.

Анураг си спомня, че е дал Снеха на жена от сиропиталище, която го уверява, че ще даде бебето само на Прерна. Той пита за името на сиропиталището им и тя го казва. Тя го уверява, че сама ще отгледа бебето, ако Прерна не дойде. Той се разчувства и пита Самида дали тя е неговата Снеха. Той пита за името на сиропиталището и научава, че това е друго сиропиталище. Той си мисли, че Снеха би трябвало да е с Прерна и тя в момента е в интернат. Тя го моли да сложи превръзка и той го прави.

Мохини се подиграва на Веена и я моли да нанесе мехенди на ръката ѝ. Мохини пита къде е Анураг, а Каджал казва, че той е със Самида, която украсява. Тя хвали украсата на Самида и я нарича талантливо дете. Прерна се чуди дали той не се опитва да нарани Самида заради нея и се втурва натам. Мониш говори с Каушик и казва, че наистина харесва Куки, тъй като тя е хубаво момиче, и го моли да не си играе с нея. Там идва Молой и пита какво обсъждат, а Каушик не казва.

Прерна намира Самида и вижда, че се е наранила. Тя си мисли, че Анураг я е наранил, и започва да му се кара. Самида я спира и ѝ обяснява какво се е случило. Тя пита Анураг защо се е усамотил и двамата отново започват да се карат. Самида ги кара да си подадат ръка, за да забравят омразата си. Те правят това в името на Самида. Комолика вижда това и се ядосва. Прерна и Анураг се чувстват неловко.

Текст от potv.bg

Комолика си мисли, че е искала да използва Самида, за да нарани Прерна, но изглежда, че тя сближава Прерна и Анураг. Молой отвежда Каушик настрани и му показва барплота, където Ронит пие сам. Той го моли да вземе мобилния му телефон от него тайно, тъй като съобщенията му с Комолика ще им помогнат да открият какво кроят. Каушик тръгва към Ронит и започва да води разговор с него. Той решава да размени телефоните им.

Ронит го пита дали харесва Куки, тъй като тя ги е наблюдавал, когато са били сами. Молой се опитва да вземе мобилния телефон, но не успява. Каушик казва, че не изпитва никакви чувства към Куки. Той взема телефона на Ронит под претекст, че е станала грешка. Ронит веднага го хваща и си връща мобилния телефон. Каушик се удря в Куки и се извинява. Молой го гледа и се усмихва. Мониш забелязва това и отвежда Каушик. Анураг и Прерна си пускат ръцете, припомняйки си миналото.

Анураг се извинява на Прерна, а Самида заявява, че Прерна го е разбрала погрешно. Тя кара Прерна да подари цвете на Анураг. Комолика е помолена да дойде за церемонията по мехенди и тя взима със себе си Прерна. Самидха кара Анураг да разбере, че не бива да се кара с Прерна. Мохини иска от Комолика да изпише името на Анураг върху нейното мехенди, а Шивани моли да изпише мехенди и върху нейната ръка.

Междувременно Мониш се кара на Каушик за това, че се е влюбил в Куки. Каушик лъже, че не изпитва нищо, докато Мониш е сигурен, че той се влюбва в нея. Куки дочува как Каушик признава, че я обича. Каушик прави комплимент на Куки и заявява, че не може да я гледа тъжна. Куки подслушва всичко, докато Каушик продължава да говори хубави неща за нея.

По-късно Комолика изпраща съобщение на Ронит и го моли да се държи като влюбен. Молой става свидетел на сцената и се опитва да наблюдава действията им. Молой е сигурен, че Комолика е изпратила съобщение на Ронит и го е инструктирала да се държи приятелски със семейството на Шивани. Ронит също продължава да показва любовта си към Шивани и моли да получи буквата “Ш” на ръката си. Молой отвлича вниманието на Ронит и взема телефона му.

На друго място Прерна се наранява и Анураг се опитва да ѝ помогне. Той открива на крака ѝ същата гривна, която ѝ е подарил. Анураг моли Прерна да понесе малко болка, тъй като трябва да извади вилицата от краката ѝ.

Епизод 147 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 30 септември 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153