Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 146

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 146 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Самида разкрива, че иска да потърси майка си с помощта на шала. Мислела е, че шалът е уникален и само на майка ѝ, но пазарът е пълен с такива. Прерна я утешава и ѝ обещава, че ще ѝ помогне да намери майка си.

Междувременно Комолика е доволна от плана си срещу Прерна. Тя е научила, че Анураг притежава половината от сиропиталището. Тя решава, че ще измами Анураг и ще го накара да подпише документ, с който сиропиталището да бъде разрушено.

Прерна решава да иска информация за майката на Самида от Приянка . Тя споделя със Самида, че е загубила дъщеря си. Самида я уверява, че ще ѝ помогне да намери дъщеря си. Прерна и Самида тръгват към сиропиталището, докато Комолика нарежда да разрушат сиропиталището.

Комолика получава обаждане от г-н Рохиташ, който иска да говори с Анураг. Когато Комолика го моли да ѝ каже, той пита дали Анураг е сигурен, че иска да разруши сиропиталището, защото там живеят много деца. Комолика го моли да продължи. Тя също така го пита дали е започнал събарянето, на което той отговаря положително. Удовлетворена, Комолика прекъсва разговора и си мисли, че това със сигурност ще нарани Прерна.

Междувременно Прерна съобщава на всички, че адвокатът ѝ идва. Самида се разплаква, че иска да се прибере у дома, а Прерна я утешава. Адвокатът идва и казва на Прерна, че е изпратил писмо до общинския комисар и е обжалвал и в съда. Прерна пита кой стои зад всичко това и той отговаря, че Анураг е собственик на земята. Прерна е шокирана. Приянка също изпада в шок и пита как Анураг може да направи това, след като е толкова добър човек и всяка година прави дарения за сиропиталището им.

Текст от potv.bg

Адвокатът им казва, че семейство Басу планира да направят там търговски център, но сиропиталището заема половината от земята им. Анураг може да направи всичко, тъй като той е собственик. Приянка се чуди, че зад това решение може да има някаква лична причина. Прерна си мисли, че Анураг може би вреди на Самида, за да нарани нея.

Прерна идва в имението на Басу и вика Анураг. Мохини ѝ се нервира, но сиприпомня думите на Комолика да не се меси в техните дела. Затова тя си тръгва. Прерна отива в спалнята и пита къде е Анураг. Комолика я моли да излезе. Прерна продължава да пита за Анураг. Комолика ѝ казва, че Анураг ѝ е казал, че си е играл с Прерна, тъй като му е било забавно да я види унищожена.

Комолика продължава да разказва, че Анураг е искал да направи търговски център, но Прерна му е отнела земята. Тя се опитва да вразуми Анураг, но той е станал студен. Прерна отговаря, че Комолика също е замесена в това със сигурност. Комолика се съгласява, че са участвали заедно, но пита какъв е статутът на сиропиталището в момента, дали сградата вече е съборена. Прерна казва, че е спряла мъжете и ще защити децата. Комолика я предупреждава, че може да прави каквото си иска, но сградата ще бъде разрушена. Прерна казва, че приема предизвикателството и си тръгва.

Каушик пита Куки за разговора ѝ с директора. Куки разкрива, че не може да напусне колежа, докато не приключи разследването. Каушик предлага да заплаши директора. Той се шегува малко и я кара да се усмихне. Междувременно Прерна се разчувства, мислейки за Снеха, и е твърдо решена да спаси Самида. По-късно Куки и Каушик си мислят един за друг, докато Куки се обажда на Каушик. Тя се извинява на Каушак, че е плакала пред него. Той отново я кара да се усмихне.

Текст от potv.bg

Приянка се извинява на Прерна, че е дошла в късен час, и показва документите, дадени от адвоката. Прерна ги моли да не се притесняват и да си починат, тъй като на следващия ден Шивани ще прави мехенди.

Мохини научава, че Ниведита е разстроена от разрушаването на сиропиталището. Мохини я моли да не реагира, докато Ниведита е шокирана от реакцията ѝ. Тя смята, че Комолика е преминала всички граници на това да показва силата си. Комолика идва по същото време и пита дали Ниведита има проблем с нейните действия. Освен това я заплашва, че ще я изхвърли от къщата, докато Мохини я уверява, че ще успокой Ниведита. Мохини моли Ниведита да се държи по определен начин, тъй като не е омъжена за богат мъж. Междувременно Веена се притеснява за Прерна, докато Прерна споделя чувствата си към Самида.

Епизод 146 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 29 септември 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153