Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 145

Добави коментар

Анураг разкрива какво се е случило преди 8 години! Вижте какво ще се случи в епизод 145 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Г-н Баджадж пита Прерна дали е добре. Тя отговаря положително и му благодари, че винаги е бил до нея и не я е оставял сама. Междувременно Комолика вижда Анураг да стои пред вратата на Прерна и се ядосва. Ронит я пита дали Прерна се е преструвала, че плаче. Прерна излиза и започва да спори с Комолика.

Комолика казва на Прeрна да стои далеч от Анураг, тъй като Анураг е неин съпруг и трябва да я прегръща само. Прeрна ѝ се подиграва, като казва, че последния път, когато Комолика е била в прегръдките му, Анураг е бил съпруг на Прeрна. Комолика се ядосва и пита дали Прeрна иска да отмъкне Анураг от нея, или той все още е влюбен в нея.

Прeрна мълчи, а Комолика ѝ крещи да отговори. Накрая Прeрна казва, че ѝ е жал за нея. Тя мрази Анураг и няма да ѝ го отнеме. Според нея те се заслужават един друг. Комолика се ядосва. Тя твърди, че Анураг е само неин. Прeрна казва, че Комолика може да го задържи, тъй като тя не го иска. Те спорят още малко.

Анураг копнее за Прерна и е разстроен, тъй като я е наранил много. Гледа снимката ѝ и си мисли, че иска да ѝ разкаже всичко, но това няма да промени нищи. Той ще се почувства облекчен, но животът ѝ ще бъде разрушен. Отново си спомня за злобните ѝ думи. Точно тогава Комолика идва при него, но той казва, че ще поговорят по-късно. Комолика му крещи, но той отстоява позицията си и казва, че ще поговорят утре.

Текст от potv.bg

Комолика казва, че дори тя е уморена от него. Тя е направила много за него, но той все още мисли само за Прерна. Тя пита дали той все още обича Прерна. Анураг изкрещява, че да. Той мисли само за нея и тя е единственото нещо в ума и сърцето му. Прерна е неговият свят и той не може да спре да я обича.

Анураг си спомня как Комолика го е изпратила на моста с Прерна, когато тя е изглеждала толкова щастлива и влюбена в него. Тя му е вярвала, но той я е бутнал. Той дори не можеше да си помисли какво е преживяла Прерна. Анураг се ядосва още повече и си мисли, че сега Прерна го мрази. Той крещи на Комолика с такъв гняв, че тя го моли да се махне.

Анураг казва на Комолика, че е видял болката на Прерна и затова я е прегърнал. Много му липсва Снеха, която вече трябва да е на осем години, но не знае кой е баща ѝ. Комолика го пита какво иска от нея. Анураг ѝ отговаря, че тя не бива да се опитва да го спира да прави каквото иска. Той знае границите си и ѝ напомня за тяхната сделка. Комолика го е накарала да напусне Прерна, но не да спире да я обича. Мохини идва и ги моли да хапнат сладкиши. Тя вижда паднали неща из стаята и се чуди дали Комолика не си е изляла гнева.

През нощта Самида се обажда на Прерна и ѝ благодари за всичко, което е направила за нея. Те разговарят известно време и след края на разговора Прерна се чуди защо всеки път, когато й липсва Снеха, Самида се появява в живота й и кара болката да изчезне. По-късно г-н Баджадж идва в стаята на Прерна и я вижда да спи. Иска му се да може да излекува всичките ѝ болки. Поставя одеяло върху нея.

Текст от potv.bg

Междувременно Анураг все още мисли за думите на Прерна, която казва, че ще го унищожи. Той си мисли, че може би Снеха учи в Лондон или че пропуска нещо, и се заклева да разбере това. Комолика гледа Анураг и си мисли как е могъл да ѝ се разсърди толкова. Тя се моли той да заспи и да не ѝ крещи повече. Тя продължава да седи, докато той не заспи.

На следващата сутрин Прерна се събужда и открива, че някой я е покрил. Тя се чуди кой го е направил и стига до заключението, че може би е Куки. Тя се вълнува от мисълта, че Самида ще се прибере днес, и решава да купи любимите ѝ сладкиши. Обажда се на Куки и я пита къде е. Научава, че Куки е останала през нощта при Анушка.

Комолика се събужда и си мисли, че не е могла да спи цяла нощ, защото се е страхувала. Въпреки това тя открива, че Анураг спи спокойно. Комолика много се ядосва и си мисли, че той изглежда толкова невинен, докато спи, но въпреки това е казал, че никога няма да я приеме. Тя обещава да накара Прерна да си плати за това и мисли да посегне на Самида.

Прерна научава, че Самида е сама в храма, и бърза да я намери. Анураг също пристига в храма, докато Самида пада на пътя и се наранява. Тя дава комплекта за първа помощ на Анураг и го моли да изчисти раната ѝ. В този момент там се появява Прерна и го избутва настрани, за да свърши работата сама. Тя пита Самида как се е наранила. Прерна и Анураг започват да спорят кой ще помогне на Самида. Накрая питат Самида кого обича повече. Момичето се усмихва широко и пита дали са съпруг и съпруга. Те се поглеждат един друг и си спомнят за брачния си живот. Тогава Прерна отговаря, че не са.

Текст от potv.bg

Прерна изпраща Самидха до колата си. Анураг я пита дали много я харесва. Прерна отговаря, че не иска да говори с него, тъй като той е обидил Куки. Тя е започнала разследване и ако Анураг е замесен, няма да го пощади. Самида маха на Анураг, докато Прерна тръгва с колата. Анураг също си тръгва оттам.

Прерна завежда Самида в дома си и я пита защо Приянка не е била с нея. Тя отговаря, че е била заета с работа в сиропиталището, затова не е била с нея. Прерна я моли никога повече да не лъже и казва, че има изненада за нея. Тя дава сладкиш. Самидха ѝ благодари. Самида ѝ показва роклята, която харесва, както и шал, с който е дошла в сиропиталището.

Междувременно Комолика идва в колежа. Директорът се обажда на Анураг и казва, че разследването е започнало. Казва му, че телефонните разпечатки на Каушик и Мониш ще бъдат проверени за процеса и Анураг казва, че всичко е наред. Точно тогава Анураг вижда Комолика. Той я пита какво е прави там. Тя му казва, че е разбрала за неприятностите в колежа и са изпратили документи вкъщи. Трябва само да ги подпише. Той проверява документите и ги подписва. Анураг я моли да си тръгне, а той ще се заеме с това.

Епизод 145 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 28 септември 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153