Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 144

Добави коментар

Анураг и Прерна са в капан! Вижте какво ще се случи в епизод 144 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Шивани не може да намери годежния си пръстен. Прерна я уверява, че ще го намерят. Шивани ѝ разказва как Ронит ѝ го е подарил преди седем години, но тогава тя му е отказала. Той обаче пази същия пръстен седем години и отново ѝ предлага с него. Прерна намира пръстена и Шивани я прегръща. След това я моли да слезе долу, за да танцува.

Междувременно Молой се среща с г-н Патра и му разказва как е мислил за него. Патра налива малко алкохол в чашата на Молой и се шегува. Последният го пита на чия страна е, а Патра отговаря, че е от страна на г-н Баджадж. След това Молой му казва, че има нужда от неговата помощ. Патра обещава да му помогне и казва, че Анураг е като негов син.

Ниведита чака г-н Баджадж, когато Мохини ѝ казва, че той ѝ маха. Ниведита отива да говори с него. Г-н Баджадж разговаря с Прерна и Шивани. Прерна го пита защо е облякъл друго шерувани. Господин Баджадж отговаря, че не е искал да я нарани и го е носил само за да я накара да се усмихне. Прерна кани г-н Баджадж на танц. Анураг поглежда щастливата двойка. Точно тогава някой се обажда на г-н Баджадж и той се извинява. Самида идва да танцува с Прерна и води със себе си и Анураг. Тя ги кара да се държат за ръце и да танцуват. Комолика се ядосва, че когато е помолила Анураг за танц, той е отказал.

Междувременно Ниведита си мисли, че ако господин Баджадж види Прерна и Анураг заедно, шансовете ѝ да спечели сърцето му ще се увеличат. Г-н Баджадж също поглежда към Анураг и Прерна. По-късно Прърна си мисли, че се е почувствала толкова щастлива, докато е танцувала с Анураг и Самида, сякаш това е моментът, който винаги е искала. Комолика идва да се подиграе на г-н Баджадж, като казва, че Прерна и Анураг все още изпитват чувства към друг. Но г-н Баджадж я заглушава с точния си отговор и си тръгва.

Г-н Баджадж наема г-н Патра да разбере всичко за Ронит. Междувременно Прерна си мисли, че мечтата ѝ е била Анураг и Снеха да бъдат с нея и че така е искала да прекара живота си с тях. Точно в този момент там идва Самида и Прерна я пита дали е изяла сладкишите си. Те разговарят известно време, след което Самида си тръгва с Приянка.

Текст от potv.bg

Точно тогава Анураг минава покрай Прерна и шала ѝ се заклещва в копчетата на палтото му. Тя се опитва да се освободи, но си наранява пръстите. Анураг ѝ казва, че не е направил това умишлено, и двамата сякаш се сдобряват. Г-н Баджадж идва и отвежда Прерна, като я пита дали е добре. Комолика гледа цялата сцена и пита Анураг дали е бил с Прерна. Анураг отвръща, че може да раздели двама души, но не може да ги накара да спрат да се обичат.

Комолика му напомня, че вече са женени. Анураг отговаря, че нищо не се е променило между тях. Комолика никога не може да заеме мястото на Прерна. Дори когато тя е с г-н Баджадж, той търси само нея. Анураг си тръгва. Междувременно Прерна се опитва да увери г-н Баджадж, че това е било малък инцидент. Господин Баджадж отговаря, че знае, че иначе тя щеше да се озове в болницата. Той се опитва да ѝ каже, че ако покаже слабостта си на Анураг, той ще се опита да се възползва от нея. Комолика ги вижда заедно и нарочно цапа дрехите ѝ. Когато Прерна отива да я почисти, Комолика мисли да изпрати г-н Баджадж в стаята на Прерна, докато тя се преоблича, и да накара Анураг да ги види заедно в личен момент. Тя се надява, че това може да промени чувствата на Анураг.

Комолика се приближава до г-н Баджадж и му казва, че Прерна плаче, защото нещо е паднало върху роклята ѝ. Тя го съветва да отиде при нея. Господин Баядж отива и пита Прерна дали е добре. Ниведита излиза оттам. Господин Баядж предполага, че Прерна може да е в Баджадж, и като чува това, Ниведита се сеща да заключи вратата. Комолика търси Анураг и го вижда да се качва на горния етаж. Господин Баджадж получава обаждане и излиза. Междувременно Анураг влиза в стаята, в която е Прерна, а Нивида заключва, мислейки, че ще има време насаме с г-н Баджадж, без Прерна да го разсейва.

Прерна излиза от банята и вижда Анураг. Тя го пита какво прави там. Може би е планирал да накара г-н Баджадж да ги види заедно. Анураг ѝ се усмихва. Прерна се ужасява, че той е дошъл да я убие. Анураг се опитва да ѝ каже, че е дошъл там по погрешка. Двамата започват да спорят.

Текст от potv.bg

Комолика търси Анураг, но не може да го намери. Междувременно Анураг и Прерна спорят в заключената стая. Анураг пита Прерна дали смята, че той нарочно ги е заключил. Чуват песен, която звучи от долния етаж, и Прерна си спомня моментите с Анураг на тази песен. Анураг също си мисли за същите неща. Прерна започва да плаче и го пита защо е убил дъщеря им, която не е имала никаква вина. Тя го обвинява, че е извършил голям грях. Анураг продължава да гледа към Прерна, докато тя плаче все повече и повече. Накрая той я държи в прегръдките си, опитвайки се да я утеши.

Ниведита казва на г-н Баджай, че има идея за тяхната компания. Г-н Баджадж пита защо му разказва за работата си. Нивита си мисли, как да отговори и се опитва да го впечатли. Точно тогава Комолика забелязва г-н Баджадж и е шокирана. Г-н Баджадж я пита дали е добре, а тя отговаря, че просто трябва да отиде до тоалетната. Госпаодин Баджадж я съветва да вземе Нивида, тъй като тя му е помогнала, когато някой го е заключил в тоалетната.

След като господин Баджадж си тръгва, Ниведита казва на Комолика, че се е опитала да го впечатли и тя е провалила всичко. Тя е заключила Прерна вътре. Комолика ѝ удря шамар и казва, че е искала заключи г-н Баджадж, но Ниведита е провалила плана ѝ. Ниведита се оплаква, че е трябвало да ѝ каже за плана. Сега тя трябва да отключи вратата, преди г-н Баджадж да започне да се съмнява в нея.

Г-н Баджадж, Ниведита, Мохини, Комолика и Шивани започват да търсят Прерна и Анураг. Те идват в тоалетната и ги виждат да седят заедно и много близо. Виждайки ги, Анураг се отдалечава. Той лъже, че Прерна го е манипулирала, говорейки за миналото, и ѝ е дал рамото си, за да поплаче. Прерна е шокирана, но точно тогава там идва г-н Баджадж. Той казва на Анураг да си тръгва, тъй като партито е приключило.

По-късно Баджадж си спомня думите на Анураг и избухва. Г-н Баджадж я моли да бъде силна и да не се оставя да бъде засегната от думите му. Той е обещал, че ще бъде с нея. Но този момент показва, че тя все още не е достатъчно силна. Баджадж се защитава, като казва, че той никога няма да разбере болката ѝ от загубата на детето си. Тя също така казва, че никога няма да прости на Анураг. Анураг идва точно тогава и я чува.

Епизод 144 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 27 септември 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153