Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 143

Добави коментар

Анураг мисли за изгубената си дъщеря! Вижте какво ще се случи в епизод 143 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна разглежда снимките от годежа на Ронит и Шивани. Тя поглежда снимката на Самида и се усмихва. Точно тогава се обажда Приянка, чащото Самида иска да говори с Прерна преди да заспи.

По-късно започва церемонията по санджака на Шивани. Прерна моли Веена да бъде щастлива. Точно тогава тя вижда Комолика и Анураг да идват, държейки се за ръце. Комолика прошепва на Анураг да се преструват на щастливо женени. Анураг я уверява, че е практикувал в продължение на осем години. Прерна ги приветства и пита къде е останалата част от семейството.

Точно тогава Прерна получава обаждане от г-н Баджадж, който казва, че се прибира у дома. Той ѝ казва, че не се е чувствал добре и иска да се върне. Прерна казва на Куки, че баща ѝ се връща. Прерна отива да пие вода и оставя използваната чаша. Анураг идва там и вижда чашата ѝ със следа от червило. Той я държи при себе си и Комолика вижда това. Междувременно Анураг поглежда към Куки и решава да поговори с нея.

Молой си мисли, че трябва да обясни на Прерна, че Анураг не е лош човек. Може би Прерна никога няма да се върне в дома им, но могат да се срещнат със Снеха. Той забелязва Прерна и я спира, за да си поговорят. Казва ѝ, че тя може да си мисли, че я е спрял, за да говори за бизнес. Но Прерна ѝ отговаря, че не го обвинява за грешката на Анураг. Отношенията им винаги ще останат като преди. Той се извинява, че не е могъл да бъде до нея. Прерна казва, че това ѝ е донесло полза, тъй като е станала силна жена. Точно тогава Веена се приближава до тях и започва да говори с Молой.

Анураг казва на Куки, че не е видял името ѝ във формуляра, но не иска с нея да се случи нищо лошо. Куки му казва, че Прерна е казала, че Анураг тормози Куки, за да ѝ отмъсти. Те разговарят известно време и Куки си тръгва. Прерна отвежда Анураг настрана и му се кара. Анураг обаче се защитава, като казва, че само е казал на Куки, че всичко ще се оправи. Той харесва всички присъстващи тук, освен нея.

Прерна се кара на Анураг, че се опитва да развали живота на Куки, за да ѝ отмъсти. В своя защита Анураг отрича твърденията ѝ и казва, че мрази само нея и няма проблем с Куки. Тогава Прерна му напомня, че той обича само парите. Тъй като Анураг се съгласява с това, Прерна му се подиграва, че трябва да намери друго момиче с пари, защото скоро ще изгуби цялото си богатсво.

Молой пита Вена защо иска да говори с него и я пита дали иска да му каже нещо. Веена го моли да не казва нищо на Прерна за Анураг. Молой я пита как е разбрала, че той ще говори за Анураг. Веена отговаря, че един родител знае какво мисли друг родител за децата си. Тя допълва, че Анураг се е опитал да убие Прерна, като я е бутнал в река Хугли, от което Молой остава потресен. Затова Веена го моли никога да не повдига темата за Анураг пред Прерна. След като тя си тръгва, Молой се обажда на Анураг с молба да се срещнат и си тръгва ядосан.

Текст от potv.bg

Разяреният Молой го удря шамар на Анураг и го пита дали се е опитал да убие Прерна, като я е бутнал в реката. Той също така го пита защо е излъгал всички, като е казал, че Прерна е избягала от брака и е прекъснала връзката им. Молой продължава да разказва, че си е мислел, че се е оженил за Комолика само за да покаже на Прерна колко е щастлив без нея, но истината се е оказала съвсем различна. След това решава да подаде жалба в полицията срещу Анураг, но Анураг го моли да го изслуша.

Разтрепераният Молой започва да се задъхва. Анураг му предлага вода, но Молой я отхвърля. След това той моли Молой да разбере, че каквото и да е направил, е било само за да спаси Прерна. Той също така казва, че тогава не е имал друг избор, но все още обича Прерна, както преди.

Комолика прекъсва разговора на Молой и Анураг и ги пита какво се е случило, но и двамата мълчат. Комолика започва да се чуди какво ли биха могли да обсъждат. Куки се сблъсква с Каушик и двамата се вглеждат един в друг. Анушка им се подиграва и отвежда Куки. Каушик обаче пожелава Куки да се върне, но тя не го прави. Междувременно Анураг моли Молой да се държи нормално, защото са имат гости.

На Прерна се обажда господин Баджадж и я моли да дойде веднага. Прерна го пита защо още не е готов за церемонията. Той ѝ казва, че не знае как да облече такова шервани (дълга дреха, подобна на палто, носена в Централна и Южна Азия). Прерна се смее, виждайки го в такова затруднение. Точно тогава Анураг идва там и я вижда да се смее.

Веена отвежда Анураг и започва да го обвинява, че е отнел Прерна от тях в продължение на осем години. Тя също така го обвинява, че е зъл с невинно лице и го предупреждава да стои далеч от Прерна. Анураг пита за Снеха и Веена се ядосва още повече. Тя го заплашва да не произнася името ѝ, тъй като той не го заслужава.

Междувременно Самида и Приянка идват да се срещнат с Прерна. Приянка оставя Самида с Прерна и си тръгва. Детето ѝ показва таблица с часове и ѝ казва, че е отбелязала времето, в което Прерна може да ѝ липсва. Прерна се изненадва и я пита за какво става дума. Самида обяснява, че когато Прерна ѝ липсва, тя започва да хълца и това смущава другите деца. След това тя моли Прерна да ѝ среше косата. Анураг ги гледа и си мисли, че бърка Самида със Снеха.

По-късно Ронит и Шивани танцуват по време на санджака. Суман моли Мохини също да се присъедини, но тя отказва. Мохини забелязва, че Молой изглежда разстроен, и пита какво му е. Той отговаря, че се чувства уморен и се прибира вкъщи. Точно тогава идва Ниведита и казва, че е била заета и споменава г-н Патра. Молой казва, че навремето е разследвал от негово име. Той се чуди, че може би Патра може да му помогне да разбере защо Анураг се е опитал да убие Прерна.

Ниведита и Мохини търсят г-н Баджадж, тъй като Ниведита се е облякла специално, за да го впечатли. Но те не могат да го намерят, както и Прерна, Анураг и Комолика. Междувременно Анураг идва да се срещне със Самида, мислейки, че тя е Снеха. Намира я да си прави селфи с Прерна. Когато Прерна е извикана от Шивани, Самида вижда Анураг и го пита какво прави. Двамата разговарят известно време. Самида му казва колко много ѝ липсват родителите ѝ. Анураг я успокоява, че един ден ще ги намери.

Епизод 143 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 24 септември 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153