Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 142

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 142 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Комолика разказва на Ронит, че е видяла момиче в дома на Прeрна. Тя моли Ронит бързо да намери информация срещу Прeрна. Баджадж трябва да се върне в Лондон по някаква работа. Той казва още, че има голямо доверие на Прeрна. Баджадж пренебрегва Куки и си тръгва, докато Прeрна се чуди какво е предизвикало различията между тях.

По-късно в колежа Анушка се опитва да говори с Каушик и му разказва за лошото настроение на Куки. Анушка се опитва да поговори с Куки, докато тя е разтревожена за отношенията си с Баджадж. Куки е извикана в кабинета на директора, докато Каушик я следва с чанта.

Междувременно Ронит съобщава на Комолика, че Прерна е дарила голяма сума пари на сиропиталище. Комолика пита за адреса на сиропиталището. Тя също така е сигурна, че Самида е най-голямата слабост на Прeрна. Тя решава да навреди на Самида, за да нарани Прeрна.

Анураг се среща с Молой и го уверява, че няма да допусне нищо да се случи на Шивани. Междувременно директорът обвинява Куки, че е разпространила изпитните работи. Каушик си спомня, как той е разпространил документите, използвайки телефона на Куки.

Комолика стига до сиропиталището, на което Прерна е дарила много пари. Комолика желае да наеме Приянка за украсата на къщата си. Приянка много хвали Прерна. Комолика намира Самида.

Текст от potv.bg

Комолика моли Самида да придружи Приянка до дома ѝ. Самида се съгласява, а Комолика я пита за Пренна. Самида казва, че много я харесва, и се изказва ласкаво за Прерна. Скоро Комолика разбира, че слабостта на Прерна е Самида. По-късно Приянка казва на Комолика, че Анураг е можел да ѝ се обади, вместо да я посещава. Щом чува името на Анураг, Комолика се шокира и я пита откъде го познава. Преди Приянка да успее да разкрие каквото и да било, в къщата отново нахлува Самида и казва, че едно момиче се е наранило, докато е играло. Така Приянка се втурва да ѝ помогне, докато Комолика се ядосва.

Куки плаче, докато директорът я порицава. Скоро Каушик идва при нея и тя започва да плаче още по-силно, като казва, че не е мамила. Каушик се чувства виновен и си тръгва. Докато Каушик се чувства зле заради Куки, Мониш го моли да се радва, тъй като Куки е техен враг. Междувременно Приянка и Самида помагат на раненото момиче, но раздразнена Комолика иска да разбере каква е връзката между Приянка и Анураг. Така тя разкрива, че той прави дарения на едно сиропиталище от 8 години насам. След като събира всички необходими подробности, Комолика напуска мястото.

Междувременно Прерна пита Куки защо е била тъжна и тя разказва на Прерна за изгонването си от колежа. Тя утешава Куки и я моли да ѝ се довери. След това тя отвежда Куки при директора. Директорът вече се е обадил на Анураг и го моли да го посети във връзка с нещо важно. И Прерна и Куки, и Анураг стигат до училището по едно и също време. Куки и Прерна обаче се срещат с директора, който обвинява момичето в измама. Прерна застава на страната на Куки. По-късно Прерна моли пазача да помогне на Куки, когато се появява Анураг. И двамата се шокират, като се виждат.

Текст от potv.bg

Прерна обвинява Анураг, че той е причината Куки да е изключена от колежа. Тя го обвинява, че ѝ отмъщава, а Анураг не може да разбере за какво говори. Той се чувства виновен, че е наранил Прерна, и се чуди какво е станало с Куки. По-късно Анураг научава, че е подписал документите за отстраняването на Куки. Анураг се застъпва за Куки и иска директорът да разбере, че Куки не може да направи такова нещо. Директорът казва, че докато не приключи разследването, Куки не може да дойде в колежа.

Комолика търси някаква следа и намира досие с името на същото сиропиталище. Тя открива нещо много важно в досието и е твърдо решена да спре Прерна. По-късно Каушик помага на Прерна да запали колата си и научава, че Куки е изкючена. Комолика е развълнувана за следващия ден и иска да покаже близостта си с Анураг. По-късно Куки иска Прерна да се съсредоточи върху санджака на Шивани.

Анураг се чувства виновен за това, че е помогнал за изключването на Куки, и разкрива чувствата си пред Молой. Молой го утешава и не иска той да се обвинява за грешката си. Анураг разкрива, че на следващия ден ще се срещне със Снеха.

Епизод 141 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 23 септември 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153