Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 139

Добави коментар

На Прерна ѝ липсва дъщеря ѝ. Вижте какво ще се случи в епизод 139 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Молой вижда, че Ниведита е напрегната и пита за това, но Мохини я отвежда. Молой намира това за странно. Мохини пита Ниведита, дали се е сближила с Баджадж. Ниведита казва, че Баджадж я е предупредил и казал, че той обича само Прерна. Мохини казва, че тя не е питала за Прерна, а за нея. Тя я обвинява, че не е положила 100% усилия, тъй като все още обича Анупам. Тя си тръгва разгневена.

Каушик търси някого, когато се появява Куки. Тя го пита какво прави там, а Каушик я моли да бъде учтива, тъй като сега ще бъдат роднини. Куки казва, че никога няма да може да се държи учтиво с него, тъй като е чула целия му план, който е споделил с Мониш на партито по случай старта на проекта. Тя си тръгва, като му се подиграва. Каушик се чуди как е разбрала за всички негови планове и продължава да търси.

Комолика намира Диа на партито и я пита какво прави там. Диа казва, че са ѝ липсвали тя и баща ѝ и затова е дошла там. Прерна ги наблюдава отдалеч и се разкъсва от мъка, спомняйки си за дъщеря си. Тя отива в един ъгъл и се разплаква, мислейки си си за дъщеря си. Баджадж я вижда и я пита какво се е случило. Тя казва, че след като са ѝ отмъкнали всичко, Анураг и Комолика живеят щастливо с дъщеря си. Тя пита каква е грешката на дъщеря ѝ, че трябвало да умре на такава млада възраст. Тя пита дали богинята Дурга не е майка, че не може да разбере болката. Тя обяснява за мечтите си да облече дъщеря си и да я държи близо до себе си. Казва, че Анураг ѝ е отнел всичко. Казвайки това, тя плаче силно.

Самида идва при Шивани и я нарича леля, но скоро се поправя, като казва, че е дошла да търси леля си. Шивани пита коя е нейната леля и Приянка дава знак на Самида да дойде при нея. Тя показва Приянка на Шивани и ѝ прави комплимент, че изглежда много красива. Тя си тръгва, извинявайки се, докато Шивани се възхищава на нейната хубост. Приянка казва на Самида, че вече е говорила с Прерна да ѝ позволи да остане тук. Тя отвежда Самида при Прерна, а Самида и Прерна се изненадват, като се виждат. Приянка оставя Самида при Прерна и отива да работи. Прерна се радва да вижди Самида, и щастливо разговаря с нея. Баджадж усеща, че Прерна е спокойна, когато е със Самида. Самида утешава Прерна и ѝ дава кърпичката си. Прерна се усмихва щастливо. Молой забелязва Дия и я пита какво прави там. Дия лъже, че Каушик я е взела със себе си там, а Молой ѝ се смее. Комолика изпраща Дия вкъщи, а на Молой му се иска дъщерята на Прерна и Анураг също да е там. От друга страна, на Анураг също му липсва дъщеря му.

Текст от potv.bg

Прерна научава, че Самида няма родители. Междувременно Каушик е шокиран, че Куки е знаела плана му през цялото време. Каушик се интересува от Куки и иска тя да го хареса. По-късно Самида дава вода на Прерна и говори за майка си. Прерна чувства силна връзка с нея и й липсва дъщеря й.

Господин Баджадж решава да поговори с Комолика за намеренията ѝ относно брака на Шивани и Ронит. Комолика не издава плана си и е твърде умна, за да се обърка. Баджадж не разбира нищо от Комолика, докато Шивани се чувства щастлива с Ронит. Тя си спомня и някои горчиви спомени от миналото. Баджадж разказва на Прерна за разговора си с Комолика и е сигурен, че ще открие истината.

Комолика моли Мохини да извърши следващия ход за нея. Мохини е щастлива да направи всичко за да си отмъсти на Прерна. Междувременно Рахи пита Молой за връзката на Прерна и Анураг. Молой знае, че Анураг страда, но стои настрана. Шекхар и Суман идват по едно и също време за годежа.

Шивани слага пръстен на пръста на Ронит, а Ронит се кани да направи същото, когато Мохини ги прекъсва, шокирайки всички. Тя казва, че Веена трябва да даде нещо на Ронит. Тя изтъква, че те са семейство от средната класа и искат тя да им подари нещо ценно. Тя създава суматоха заради това, че Веена не е дала нищо. Пандитът също се съгласява с Мохини,. Баджадж предлага да даде на Ронит като подарък поста изпълнителен директор на проекта Bajaj City.

Мохини е направила всичко по искане на Комолика. Всички са шокирани от изявлението на Баджадж, докато Комолика благодари на Мохини за помощта. Ниведита също е шокирана от неочакваното решение на г-н Баджадж.

Куки и Каушик започват да спорят за семействата си. Междувременно Прерна се разстройва от решението на Баджадж, докато Баджадж обяснява решението си. Той е наясно, че всичко е планирано от Комолика и разбира нейния план. Освен това Баджадж е чул обещанието на Ронит към Шивани и не иска да я разстройва. По-късно Рахи не подкрепя Мохини, докато Комолика застава на нейна страна.

Семейството на Прерна обсъжда добрата природа на Баджадж и критикува Анураг. На друго място Молой и Каушик се съгласяват, че зад думите на Мохини стои Комолика.

Епизод 139 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 17 септември 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153