Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 138

2 коментара

Вижте какво ще се случи в епизод 138 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Каушик събужда Молой, за да разпита Ронит. Междувременно Прерна отново се среща със Снеха и споделят някои сладки моменти. Снеха ѝ казва, че иска да се срещне с майка си. Веена се обажда на Прерна и я моли да се върне у дома.

По-късно Каушик и Молой се опитват да зададат няколко въпроса на Ронит и се опитват да изтръгнат отговори от него. Ронит е наясно с плана им и прави комплимент на Шивани. Ронит си тръгва, но Молой знае, че той крие нещо.

Прерна се прибира у дома и открива, че Комолика я чака с подаръци за Шивани. Комолика съобщава, че Ронит и Шивани ще се сгодят на следващия ден. Прерна остава шокирана и моли Веена да вземе решението. Прерна също се съгласява на връзката, тъй като няма друг избор. Прерна е твърдо решена да открие истината и да разобличи Комолика. По-късно Рахи се ядосва на Каушик, че е отишъл на парти извън града, докато той се опитва да потърси помощ от Молой.

Комолика пристига в дома на Басу и моли всички да отменят плановете си, тъй като брат ѝ ще се сгодява. Комолика моли за помощ членовете на семейство Басу за церемонията по годежа.

Прерна казва на г-н Баджадж, че се чуства безпомощна. Комолика е дошла за годежа на Ронит и Шивани. Тя трябваше да приеме, иначе ще натъжи Шивани . Г-н Баджадж ѝ казва, че годежът не означава брак и че преди да се оженят, той ще разкрие истината. Тогава Шивани със сигурност няма да се омъжи за Ронит. Казвайки това, г-н Баджадж си тръгва.

Текст от potv.bg

В дома на Басу Комолика казва на Ронит да даде на Шивани всичко, каквото поиска, и да я обсипе с любов. Ронит обещава да свърши толкова добра работа, че дори Комолика ще започне да се съмнява в това, което е истина. Но тя го моли да не се влюбва наистина в Шивани.

Мохини казва на Ниведита, че годежа на Ронит и Шивани ще им даде възможност да се сближат с г-н Баджадж. Ниведита казва, че ще се сдобие с богат съпруг, а Мохини - че ще се сдобие с богат зет. Но тя пита Ниведита дали наистина иска да забрави Анупам и да продължи напред. Това я кара да се замисли за бившия си съпруг. Мохини пита Ниведита дали наистина е забравила Анупам. Ниведита отговаря, че да и той никога не ѝ липсва. Но Мохини долавя лъжата в думите ѝ. Ниведита се ядосва и изкрещява, че ще покаже на Мохини какво наистина мисли на партито. Ниведита си тръгва, а Мохини си мисли, че знае кога децата ѝ лъжат и кога казват истината. Въпреки че Ниведита може да я лъже, тя все пак ще се опита да впечатли г-н Баджадж, за да се докаже пред Мохини.

Междувременно г-н Баджадж довежда известна дизайнерка на име Яшика Верма, за да му помогне при изработката на роклите. Той я моли да изработи дрехи за всички. Шивани се опитва да благодари на г-н Баджадж, но той я моли да не го прави. Той просто иска да ги види като щастливо семейство. Той също така се извинява на Веена, че е попречил на Прерна да се върне. Но Веена го моли да не се извинява, тъй като той е бил с Прерна, когато тя е имала нужда от него.

Прерна пристига в дома си и пита кой се е обадил на Яшика. Шивани казва, че е бил г-н Баджадж. Прерна пита г-н Баджадж дали се чувства виновен, че я е отвел в Лондон. Той казва, че го е направил заради семейството. Прерна отговаря, че за първи път вижда толкова много емоции в г-н Баджадж. След това той моли Прерна да се срещне с декоратора, докато той отива на среща. Междувременно Каджал вижда всичко и моли Махеш да впечатли Прерна и г-н Баджадж, за да му дадат работа. Но Махеш се ядосва и се кара с нея.

Текст от potv.bg

Веена приветства Комолика и семейство Басу в дома си. Баджадж държи ръката на Прерна и слиза по стълбите. Всички се представят, а Прерна чака Анураг. Комолика се подиграва на Прерна, че има вкус на жена от средната класа, а Ронит търси Шивани. Прерна иска от Комолика да се изразява ясно, а Комолика продължава да е груба. Комолика нарича подготовката ѝ обикновена и вдига шум около нея. Комолика показва пред Шивани, че Прерна спори с нея. Ронит се прави, че харесва всичко около себе си, докато Шивани е доволна от това.

Прерна се подготвя да премахне белите цветя за които спорят, а Куки се разстройва от поведението на Комолика. По-късно Ронит поставя под въпрос поведението на Комолика и разкрива, че той се е опитвал да впечатли Шивани. Прерна сама маха цветята, а Приянка също смята, че Комолика е била груба. Баджадж идва по същото време и споделя неловък момент с Прерна.

Баджадж се разстройва, след като чува как Прерна си говори сама за Анураг. Прерна се опитва да обясни, че не изпитва чувства към Анураг. Баджадж е разстроен от промененото ѝ поведение около него. По-късно г-н Баджадж се сблъсква с Ниведита и я спасява от падане. Ниведита флиртува с него, а Баджадж я заговаря грубо.

Епизод 138 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 16 септември 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153