Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 136

Добави коментар

Ронит отвлича Шивани! Вижте какво ще се случи в епизод 136 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Комолика казва на Мохини, че Прерна е била просто бедно момиче, а сега съсипва Анураг. Тя предполага, че Баджай помага на Прерна при вземането на всички решения. Тя също така смята, че Прерна и Баджадж не са истински съпруг и съпруга. Ако това се окаже вярно, тя ще разбие мечтите на Прерна. Мохини ѝ посочва Прерна и Комолика ѝ казва, че когато е с г-н Баджадж, изглежда, че са просто приятели. При тях идва Ниведита и Мохини ѝ казва, че според тях Прерна и г-н Баджадж може да не са съпруг и съпруга. Чувайки това, Нивидета се усмихва. Баджадж се приближава до Прърна и Комолика е шокирана.

Междувременно Анушка и Куки продължават да спорят за Каушик. Анушка казва, че Куки ревнува, тъй като Каушик я ухажва. Каушик се чувства доволен от успешния си план и знае, че скоро Куки ще се опита да го впечатли.

Г-н Баджадж идва при Прерна и казва, че тя е негова съпруга. Това я кара да се чувства неудобно и тя излиза и затваря вратата на стаята си. Господин Баджадж я моли да го изслуша, но Прерна пита как може да каже такова нещо. Той знае какво означава Анураг за нея и тя просто се е омъжила за него, защото Куки е искал да има майка. Бракът е бил просто компромис между тях.

Прърна пита защо г-н Баджадж я е докоснал. Той отговаря, че това е заради Комолика. Сцена с ретроспекция показва, че Комолика разказва на Мохини за съмненията си и г-н Баджадж ги подслушва. Той казва на Прерна, че са дошли в стаята им и са разбрали, че Прерна и г-н Баджадж спят в отделни стаи. Затова той се опитва да заблуди Комолика и Мохини, че се карат. Тогава Прерна го пита как ще ги убеди.

Ниведита не е сигурна в плана им, а Мохини я моли да не се отказва. Мохини казва, че е станала свидетел на реакцията на Прерна и как тя не искала Баджадж да я докосва.

По-късно г-н Баджадж и Прерна излизат от стаята. Прерна моли Комолика да се срещне с нея, преди да си тръгне. Господин Баджадж казва на Комолика, че е било трудно да убеди ядосаната си съпруга да му прости, защото тя се е преместила в друга стая. След това ѝ се подиграва и я пита дали и тя ще направи същото. Тогава Прерна го моли да я пусне да си тръгне и да посети гостите. Мохини идва и казва на Комолика, че може би са сгрешили. Комолика им казва, че ще се срещне с Прерна и ще дойде.


Ниведита идва и казва на Мохини, че е било глупаво да флиртува с г-н Баджадж. Но Мохини казва, че е важно да се поддържа връзка. Тя дава примера с Анураг и Комолика, като казва, че въпреки че е бил влюбен в Прерна толкова години, той се е оженил за Комолика. Ниведита я пита дали знае защо Анураг е направил това. Мохини отговаря, че само Анураг и Комолика знаят истината.

Междувременно Прерна дава на Комолика брошура за Bajaj City. Тя ѝ казва, че това е голямата изненада, която ѝ е обещала. Ядосаната Комолика пита Прерна дали не се е побъркала. Те започват да спорят и Прерна казва, че ще отмъкне всичко от Комолика и Анураг. След това си тръгва, а Комолика си мисли, че така и не се е научила да губи. Тя се обажда на някого и казва, че е време да започнат.

Куки тича след Анушка и оставя телефона си на масата. Каушик идеа и щраква от телефона ѝ снимки на изпитни работи. Каушик изтрива снимките и телефонния номер и оставя телефона на масата. Куки изпитва облекчение, когато намира телефона си.

На следващия ден мениджърът идва и казва на Прерна, че не бива да намаляват офертата. Тя го моли да се обади на г-н Баджадж. Точно тогава ѝ се обажда Комолика, която отново я съветва да увеличи цената на апартаментите. Прерна ѝ отговаря, че те не са бизнес партньори. На това Комолика я предупреждава, че Прерна не бива да казва после, че не я е предупредила.

Прерна става свидетел как Ронит отвлича Шивани. Тя е шокирана. Тя ги следва с колата си. Ронит вижда, че Прерна го следва, и се усмихва. Prerna обаче губи колата си и отива в полицейския участък. Тя казва на инспектора, че Шивани е отвлечена. Опитва се да си спомни регистрационния номер, но не може и казва само, че Ронит го е направил. Той я пита откъде е толкова сигурна. Прерна казва, че ще обясни по-късно, но сега трябва да направят нещо, тъй като Ронит е опасен човек.

Точно тогава Веена се обажда на Прерна и иска да говори с Шивани. Прерна я уверява, че тя е добре. Веена се чувства уверена и разказва за огорченията, с които се е сблъскала, когато Прерна я нямало в продължение на осем години. Прерна я прекъсва и казва, че ще говорят по-късно. Прерна моли инспектора да вземе мерки и да арестува Анураг и Комолика, тъй като тя са я заплашвали. Когато инспекторът иска доказателства, Прерна се ядосва и започва да го ругае.

Прерна идва в дома на Басу и търси Комолика. Тя разкрива, че Ронит е отвлякъл сестра ѝ по искане на Комолика. Прерна се качва на горния етаж, за да търси Комолика, а по-късно пита Нивидета къде е Анураг. Междувременно Анураг е в друг град на почивка и приятелят му Сид го моли да разкаже всичко на Прерна.

Прерна казва на Ниведита, че Анураг е планирал да отвлече Шивани и се е насочил лично към нея. Тя също така разкрива, че той се е опитал да я убие преди 8 години. Ниведита отказва да ѝ повярва и се опитва да се обади на Анураг. Междувременно Прерна намира Комолика в коридора и я пита къде е сестра ѝ. Прерна заплашва Комолика и си тръгва, а по-късно Комолика се обажда на Ронит. Тя го пита за Шивани и казва, че скоро ще стигне до мястото.

По-късно Прерна проследява Комолика и разказва на г-н Баджадж за отвличането на Шивани. Господин Баджадж решава да отиде в полицейския участък, докато Ниведита разказва на Молой за обвиненията на Прерна. Господин Баджадж стига до полицейския участък. Баджадж пита инспектора защо не е взел на сериозно оплакването на Прерна. Г-н Баджадж предупреждава инспектора и го моли да изпрати подкрепление на мястото, където се намира Прерна. Комолика и Прерна стигат до старата британска фабрика и Прерна съобщава местоположението на полицията.

Епизод 136 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 14 септември 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153