Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 135

Добави коментар

Прерна кани Комолика на партито си! Ниведита планира да съблазни Баджадж! Вижте какво ще се случи в епизод 135 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Комолика крещи. Молой идва и пита какво става. Комолика му подава хартията и казва, че KBP industries превръщат земята им в търговска. Тя обвинява Анураг, че е провалил плана ѝ. Мохини обаче казва, че Анураг никога не може да измами семейството си и те ще направят там търговски център. Комолика добавя, че Прерна не би могла да промени зоните без помощта на Анураг.

Молой се подиграва на Комолика. Тя моли Мохини да му обясни, че не спори с него само заради състоянието на сърцето му. Молой си тръгва, а Мохини и Ниведита го молят да не ядосва Комолика. Молой казва, че го прави, за да ѝ отмъсти за това, че е обидила Мохини и Ниведита. След като той си тръгва, майката и дъщерята обсъждат ситуацията и стигат до извода, че г-н Баджадж трябва да е помогнал на Прерна.

Междувременно Баджа пристига в Калкута и управителят му казва, че продажбата на апартаменти на толкова ниски цени ще бъде на загуба. Въпреки това Баджа казва, че се доверява на преценката на Прерна. Комолика се обажда на Прерна. Прерна я кани да дойде на откриването на Bajaj City. Комолика я заплашва, но Прерна казва, че ще поговорят за това, когато се срещнат.

Анураг шофира и се усмихва. Каушик го пита за причината и предполага, че е направил нещо, за да подразни Комолика. Двамата разговарят за любовта, брака и живота. Анураг си мисли, че ако не се беше оженил за Комолика, Прерна щеше да е в затвора. Анураг идва в офиса и открива, че Комолика го чака в кабинета му. Тя му показва вестника и той се преструва, че е шокиран от новината. Тя му казва да не се прибира вкъщи пиян, тъй като е трябва да отидат при Прерна за партито по случай встъпването в длъжност. Докато си тръгва, Комолика си мисли, че ще разруши мечтата на Прерна и ще я превърне в кошмар.

В къщата на Прерна тя вижда сари и си спомня за Анураг. Чуди се на себе си, че някога е била толкова наивна. Но сега иска да види само сълзите в очите му, докато му отнема всичко. Тя чака с нетърпение да види реакцията му на партито. Мисли си, че той много я е наранил, но сега е неин ред и трябва да се наслаждава на всеки миг, в който съсипва живота му.

Ниведита хвали Комолика за облеклото ѝ. Комолика моли Мохини и Ниведита да дойдат на партито и Мохини се съгласява.

Прерна организира партито, докато Веена е впечатлена от г-н Баджадж. Семейство Басу пристига за партито. По-късно Веена и Мохини влизат в спор за децата си. Веена не позволява на Мохини да я обижда и се гордее с дъщеря си. Прерна продължава да чака Анураг, а Анураг седи в бара с приятеля си. Веена се обажда на Прерна за слайдшоуто на проекта Bajaj City. Прерна е на път да си тръгне, когато намира стара снимка и си спомня за стария Анураг.

Комолика вижда как Прерна гледа снимката на Анураг и се чуди дали двамата все още се обичат. Междувременно Мохини е разстроена, че Веена е могла да я обиди. Комолика моли Мохини да ѝ донесе питие и иска от Ниведита да ѝ прави компания. Комолика иска от Ниведита да говори истината, докато Ниведита е принудена да се държи мило пред нея. Комолика хвали нейната интелигентност, докато Мохини й носи напитки. Комолика си тръгва, а Ниведита казва, че напълно ненавижда Комолика. Тя казва, че Прерна е по-добра. Мохини казва, че е трябвало да се омъжи за по-богат мъж от Комолика, за да не се сблъсква с всичко това, а Ниведита поглежда Баджадж. Мохини казва, че ако е възможно простата Прерна може да хване в капан Баджадж, значи и Ниведита може.

След като чува достатъчно, Комолика идва при тях и казва, че г-н Баджадж е различен от останалите и е щастлив с Прерна. Те трябва да спрат да плетат интриги за него и да се съсредоточат върху това, което тя харесва. Казвайки това, Комолика си тръгва, а Ниведита избухва и казва, че не може да понесе повече унижения. Мохини я уверява, че нещата ще се оправят.

Междувременно Каушик се приближава до Куки и Анушка, а Куки се заклева да го изгони от партито. Каушик идва и заблуждава Куки, че ѝ прави комплимент, докато всъщност го е казал на Анушка. Той флиртува още малко с Анушка и обижда Куки, преди да си тръгне. Той си мисли, че ще накара Куки да се разплаче. По-късно той отново се приближава до тях и кани Анушка на танц, за да накара Куки да ревнува.

Шивани продължава да е разсеяна по време на партито, докато Прерна продължава да подозира, че тя крие нещо.

Мохини се съгласява да помогне на Ниведита да привлече г-н Баджадж. Тя казва, че сега това е въпрос на нейната гордост и е добре, че Ниведита се е развела. Тя все още изпитва горчиви чувства към Прерна и иска да ѝ покаже, че те са силни.

Те виждат как г-н Баджадж се приближава към Прерна. Той я моли да дойде с него, но тя му казва, че чака Анураг. Прерна отива при Комолика и пита къде е Анураг.

Прерна показва на всички плана на Bajaj city на слайдшоу. Ниведита казва, че Прерна прави всичко, за да отмъсти на Анураг. Тя благодари на г-н Баджадж за подкрепата и казва на всички, че ще намалят цените на апартаментите в Bajaj city за доброто на всички. Г-н Баджадж добавя, че има изненада за всички.

Комолика идва и пита Прерна защо я ядосва така. Тя я предупреждава да не намалява цените. Също така ѝ казва, че знае защо Прерна е подписала болничните документи на Анураг като негова съпруга. Прерна ѝ отговаря, че прави всичко, за да си отмъсти. Двамата с Анураг са отнели всичко на Прерна, така сега тя ще им отнеме щастието.

След това г-н Баджадж идва с торта и Прерна я разрязва. Тя му дава едно парче. Нививита казва на Мохини, че г-н Баджадж изглежда влюбен от Прерна. Но Мохини я моли да се съсредоточи върху него, а не върху Прерна. Комолика обаче се чуди, дали г-н Баджадж и Прерна са съпруг и съпруга в действителност.

Епизод 135 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 13 септември 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153