Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 134

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 134 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Комолика се кара на Анураг и си изкарва гнева. Анураг не я слуша. Тя се опитва да обясни следващия им ход, но Анураг е напълно безразличен. Тя му крещи да я слуша, но той не я слуша и заспива. Комолика си тръгва раздразнена от него, докато Анураг въздъхва с облекчение.

На следващия ден Комолика пита Молой къде е Анураг. Той й се подиграва и казва, че е излязъл по някаква работа. Комолика изпуска чашата си с кафе близо до Молой от горния етаж и го предупреждава да се държи подобаващо с нея и си тръгва. Мохини се скара на Молой за това, че се е заял с Комолика, но Молой си тръгва, като ѝ се подиграва. Той ѝ вика, че е страхлива.

Анураг е със Судееп и го моли да помогне на Прерна. Судееп казва, че за първи път среща човек, който иска да развали собствения си живот. Той пита каква е причината за това, но Анураг не отговаря и си тръгва. Прерна е в колата си и вижда мъж, който продава балони. Тя си спомня за срещата си със Снеха.

Снеха е гладна и иска да си купи нещо за ядене, но в бързината леля ѝ е заключила кутията с парите. Тя седи с унила физиономия, когато Прерна идва при нея.Тя я пита каква е причината за тъгата ѝ, а Снеха казва какво се е случило. Прерна ѝ предлага пари, но Снеха отказва. Въпреки това Прерна ѝ дава пари.Тя я моли да остане там и тръгва за храна. Прерна бърза, но изчаква Снеха.

Комолика обсъжда с Раунак срещата на Анураг със Судееп. Тя е щастлива, че той иска да я направи щастлива, и си мисли, че е отишъл там, за да финализира сделката. Харесва ѝ фактът, че той е под неин контрол, и е сигурна, че това няма да се промени и занапред. Раунак има съмнения относно това, но Комолика го смъмря. Снеха пресича щастливо пътя, без да внимава за превозни средства. Анураг идва там и открива, че към нея се движи автомобил, и веднага я спасява. Той я пита дали е добре, но тя открива, че по ръката ѝ е паднала негова кръв и казва, че това е неговата кръв. Той я моли да се пази, а Снеха казва, че го харесва и ще го слуша.

Анураг усеща връзка със Снеха. Той намира Прерна в кафенето и отива при нея. Сяда пред нея и ѝ благодари, че го е спасила. Тя му показва досието за промяна на жилищната площ в търговска. Анураг се държи шокирано и пита как е могла да направи това. Тя казва, че иска да види болка и агония в лицето му и затова го е спасила. Той ѝ се извинява, но скоро се подиграва, като казва, че тя не е толкова силна, колкото си мисли, че е.

Прерна дава документите на Анураг за подпис. Анураг ѝ се подиграва, като казва, че само с тези документи нищо не може да промени. Той казва, че тя ще си остане същото слабо момиче, което не може да се бори срещу него, и я моли да приеме поражението си. Прерна казва, че е била глупачка, когато сляпо му се е доверила и го е обичала преди 8 години, но вече не е така.Тя го моли да се подготви да загуби. Тя го моли да се подготви да загуби. Анураг отново я обижда, наричайки я неудачница. Прерна се опълчва, че ще унищожи живота му напълно, и си тръгва. Анураг я гледа тъжно, когато Судееп му се обажда. Той казва, че е подписал документите и жилищният имот на Прерна вече е превърнат в търговски, което разваля мечтата му за пазарен град.

Приятелят на Каушик се опитва да го спре, но той не го слуша. Той казва, че иска да накаже Куки за това, че е говорил лошо за него. Казва, че ще я разплаче, като похвали Анушка пред нея.

Прерна е в колата си и плаче, мислейки за думите на Анураг. Очаквала е той поне да ѝ благодари, но той отново се подиграва с емоциите ѝ. Тя се чуди защо я боли, когато вижда провала му. При нея идва Снеха и ѝ дава кърпичка, за да избърше сълзите си. Прерна си спомня, че Анураг е направил същото за нея. Снеха я пита защо плаче, когато Прерна казва, че е щастлива. Анураг става свидетел на тази сцена. Снеха казва, че е научила всичко в утробата на майка си. Прерна си спомня за мъртвата си дъщеря и пита Снеха къде е майка ѝ. Тя казва, че не знае. На Прерна ѝ се обаждат за среща и тя си тръгва.

По-късно Судееп се обажда на Прерна и казва, че работата ѝ е свършена. Прерна се радва. Анураг плаче, когато Снеха идва и пита за причината. Той казва, че е щастлив, че е загубил. Снеха отново го нарича странен и го пита дали е гладен. Снеха кани Анураг да хапне от нейната храна. Анураг си спомня, че е разговарял с бебето си в утробата на Прерна.

По-късно Прерна приготвя нещо сладко и споделя с членовете на семейството си. Тя се притеснява за Шивани, тъй като тя не говори много. Г-н Баджадж също поздравява Прерна. Съпругата на Махеш го моли да поговори с Прерна за работата си, когато тя е в добро настроение. Анураг също празнува успеха на Прерна в един бар с приятел.

Прeрна се притеснява за Шивани, тъй като усеща, че тя крие нещо от нея. Шивани идва там и Прерна ѝ разказва за победата си, но Шивани не изглежда истински щастлива. Шивани казва на Прерна, че тя се преструва на щастлива, но не е щастлива защото причинява болка на Анураг. Прерна отрича и казва, че е щастлива.

Анураг си спомня за моментите си с Прерна. Той си мисли, че Прерна също може да вижда дъжда и да си спомня за техните моменти. Прерна също се наслаждава на дъжда. Г-н Баджадж идва и застава до Прерна. Прерна пита Баджай защо е тук. Баджадж казва, че не може да стои далеч от нея.

В дома на Басу Комолика благодари на Сид, че е върнал Анураг у дома. Комолика пита Анураг за сделката, но той избягва разговора. Анураг отива в стаята и казва, че днес иска да прекара нощта със спомените си. Той си припомня моментите с Прерна.

Докато разговаря с Прерна, Баджадж признава, че я обича толкова много и не може да стои далеч от нея. Прерна казва Баджадж, че знае отговора ѝ, и си тръгва. Баджадж си мисли, че много обича Прерна и сега няма да позволи на Анураг да влезе отново в живота ѝ.

На сутринта Комолика идва при Анураг и го пита какво му е казал Судеп. Анураг се извинява и излиза от стаята. Той моли Каушик да го придружи. Куки се развълнува, като вижда Баджадж, и казва, че той ѝ е липсвал.

Комолика чете във вестник за успеха на Прърна и се ядосва.

Епизод 134 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 10 септември 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153