Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 133

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 133 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна отвежда ранения Анураг в болницата. Преди да започне операцията, лекарят иска съгласието на члена на семейството му.

Прерна обявява, че е негова съпруга, и подписва формуляра за съгласие.

Един час по-ранно, Прерна се опитва да преобразува жилищен имот в търговски. Прерна е в офиса на адвокат, за да събере юридическите документи за превръщането на жилищен имот в търговски. Тя излиза от офиса, но вижда Анураг да бърза вътре. Тя веднага се скрива зад една колона и се чуди защо Анураг е там. Тя се съмнява, че Анураг се опитва да я държи под око, и започва да бяга от него към строящата се част на сградата.

Анураг я следват. Той я вика и я моли да не ходи напред, защото е опасно, но тя не го слуша. За да я спре, Анураг провокира Прерна. Той я обвинява, че все още се опитва да привлече вниманието му, като сама си създава проблеми. Подиграва й се, че тя все още го обича и се опитва да го ухажва, като се излага на опасност. Той ѝ казва да опита в следващия си живот, тъй като вече има съпруга. Прерна отговаря, че ще го мрази завинаги и го нарича най-голямата грешка в живота си. Тя го пита защо я преследва и защо за него е важно, ако тя има в проблем. Анураг решава да я провокира още, но разярената Прърна започва да се движи напред. Скоро върху нея започват да падат тухли и други строителни предмети. И Анураг, и Прерна са шокирани.

Анураг веднага дърпа Прерна под маса, за да я спаси от падащите предмети. Прерна държи Анураг за ръка по погрешка и Анураг отново провокира Прерна. Тя пуска ръката му и казва, че й е останала само омразата към него. Тя си спомня как той я бута от моста. Анураг я пита защо се е върнала. Прерна казва, че е оцеляла заради детето си и ще го съсипе. Тя започва да се движи напред, но се обръща и открива, че Анураг е ранен от падналите върху него строителни материали. Прерна яростно се опитва да го събуди. Тя казва, че нищо не бива да му се случва, тъй като той трябва да понесе нейната омраза. Казва, че той трябва да умре от ръцете ѝ, а не по този начин.

Прерна е в болницата и подписва формуляра за съгласие за спасяването на Анураг. Комолика е ядосана, тъй като Анураг все още не се е прибрал. Тя му се обажда, но той не отговаря. Комолика моли Мохини да се обади на Анураг, а медицинската сестра търси Прерна, но тя вече си е тръгнала. Сестрата вдига телефона и казва, че Анураг в болницата, със съпругата си Прърна. Комолика се се ядосва още повече, като чува това, и решава да унищожи Прерна.

Мохини научава от Комолика, че Прерна е в болницата с Анураг. Мохини и Ниведита са шокирани и притеснени за Анураг. Те я питат какво се е случило, но Комолика казва, че не е питала. Всички се втурват към болницата.

Комолика се сблъсква с Прерна за това, че се е представила за съпруга на Анураг. Тя иска да знае защо Прерна го е спасила. Прерна казва, че мрази Анураг, но не иска той да умре. Тя казва, че иска да е жив, за да си отмъсти. Комолика отхвърля твърденията ѝ и казва, че все още обича Анураг. Прерна признава, че в ъгълчето на сърцето си наистина изпитва любов към него и се подиграва на Комолика. Тя пита Комолика какво ще стане, когато Анураг също осъзнае, че я обича, тъй като тя така или иначе е първата му любов. Комолика е шокирана. Прерна си тръгва с мисълта, че няма да ѝ позволи да спечели дори в словесната война.

Междувременно Мохини и Ниведита търсят Комолика и по-късно са извикани да се срещнат с Анураг. Мохини се кара на Анураг, че непрекъснато е в болница. Те питат за състоянието му и той казва, че е добре. Анураг пита за Прерна. Мохини и Ниведита лъжат, че тя си е тръгнала. Те казват, че сега навън е само Комолика. Анураг замълчава. Те питат дали Прерна е виновна за случилото се, но Анураг казва, че тя е тази, която го е спасила.

Прерна се обажда на Куки и ѝ съобщава, че семейството ѝ идва да живее при нея. Куки се вълнува и е щастлива да се запознае с тях. Куки се среща с приятелка от Лондон.

Мохини открива Комолик. Тя ѝ казва, че Анураг е влязъл в съзнание, но Комолика казва, че ще се срещне с него по-късно, и тръгва яростно към Прерна. Мохини я удря, за да я спре. Мохини казва, че Прерна я провокира, за да изгуби самообладание, и я моли да не ѝ дава шанс да спечели. Комолика казва, че тя е права, но не е трябвало да я удря. Мохини се извинява.Комолика казва, че господин Баджадж е единственият начин да си отмъсти на Прерна.

Куки и Анушка, приятелката от Лондон, наблюдават как Каушик флиртува с едно момиче. Анушка е запленена по него, докато Куки е шокиран, че тя го харесва. Каушик чува обидата на Куки и се ядосва.

В дома на Басу Анураг взема лекарствата си и казва, че се чувства добре. Комолика се ядосва и решава да навреди на Прерна, чрез г-н Баджадж. Тя е ядосана от дързостта на Прерна да каже, че обича Анураг, и планира да разкаже на г-н Баджадж за признанието ѝ. Комолика му казва, че Прерна се е подписала документи като съпруга на Анураг в болницата.

Комолика продължава да разказва, че Прерна може да се е върнала, за да си отмъсти на Анураг, но намеренията ѝ бавно се променят. Тя го предупреждава за връзката на Прерна и Анураг. Въпреки че прекъсва разговора, г-н Баджадж започва да мисли за слабостта на Прерна към Анураг. Той резервира билет за Калкута.

По-късно Баджадж се обажда на Прерна и се интересува от плановете ѝ. Прерна признава, че е подписала документите на Анураг като негова съпруга, защото е планирала по-големи неща за него. Тя иска да го постави на колене и да разбие егото му. Тя няма да го остави да умре толкова лесно. Г-н Баджадж се извинява на Прерна. Прерна също така му казва, че е признала, че все още обича Анураг, защото е искала да притесни Комолика. Тя му благодари и за участието си в нея. След това му съобщава, че ще превърне земята им в частично търговска и ще разруши плана на Анураг да я превърне в жилищна. Прерна също иска да организира парти, за да обяви техния проект Bajaj city.

Междувременно Каушик признава на приятеля си Мону, че Куки му причинява главоболие. Той иска да ѝ отмъсти за това, че го третира като обикновено момче. Той крои план да отмъсти на Куки, като хване в капан нейната приятелка.

Прерна води Куки вкъщи и тя се запознава със семейството на Прерна. Веена я моли да хапне. Куки признава, че семейството ѝ е липсвало, а Прерна казва на всички, че Куки е щастлива да ги види. Изведнъж Шивани получава обаждане и се извинява. Прерна започва да се съмнява в нея и усеща, че Шивани се е променила.

Епизод 133 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 9 септември 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153