Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 132

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 132 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна си спомня за мъртвата си дъщеря по време на годишнината от смъртта ѝ. Когато колата ѝ спира на един светофар, към прозореца ѝ се приближава балон, следван от момиче. Момичето казва на Прерна, че може да задържи балона, тъй като я харесва. Прерна пита за възрастта на момичето и с изненада научава, че то е на осем години.

Междувременно Комолика си казва, че е искала да развали връзката на Анураг и Прерна, но не е искала дъщеря им да умре. Тя не е запалила сиропиталището. Сцена с ретроспекция показва как Комолика дава бебето на Прерна на медицинска сестра в сиропиталището. Тя си тръгва оттам. Същата медицинска сестра е показана с малкоto момиченце, което ѝ разказва за срещата си с Прерна. По-късно балонът излиза от колата и Анураг го хваща. След като вижда балона, Анураг мисли за дъщеря си.

В къщата на Басу Комолика се кара на Ниведита и я моли да се учи от Ронит. Тя нарочно изпуска чашата с чай, която Нивидета ѝ подава. Тя моли Нивидета да почисти и моли слугата да ѝ донесе шапката на готвача. Комолика я кара да я носи и я моли да продължи да я носи.

Междувременно в офиса Прерна се среща с г-н Судееп. Тя го пита за информацията за проекта на Басу. Той ѝ казва, че той е мечтата на Анураг. Тя казва, че прави това, за което мечтаят хората, които полагат тежък труд. Тя казва, че иска да изгради индустриална зона на половината земя и другата половина за жилищни сгради за хората. Мъжът се повлиява от думите на Прерна и се подписва в нейна полза. Прерна се усмихва и започва да мисли, че сега ще сложи край и на последните надежди на Анураг.

Епизод 132 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 8 септември 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153