Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 131

1 коментар

Комолика назначава Ронит за нов главен изпълнителен директор! Вижте какво ще се случи в епизод 131 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Комолика крещи на Нивида. След като тя си тръгва, Ниведита започва да плаче и разказва на Мохини за лошото отношение на Комолика. Но Мохини се опитва да я успокои, като казва, че Комолика е направила много за тях и е спасила Молой. Сцена с ретроспекция показва как Молой постъпва в болница заради нужда от кръв. Комолика му дава кръв и спасява живота му.

Междувременно Прерна и Куки шофират, когато забелязват Веена. Прерна следва Веена и се шокира, когато ги вижда да живеят в един мизерен блок. Семейството на Прерна живее в много лошо положение и едва има какво да ядат. Прерна чука на вратата и Веена ѝ отваря. Прерна иска да ги вземе със себе си, но Веена казва, че няма да отиде да живее в къщата на г-н Баджадж.

Комолика посреща брат си Ронит в къщата на Басу и моли Ниведита да се срещне с него. Тя отново обижда Ниведита пред Ронит и дава поста на изпълнителен директор на компанията "Басу" на Ронит. Всички са шокирани. Ронит пита дали Комолика говори сериозно. Комолика казва "да" и го прегръща. Ронит казва, че няма да разочарова Комолика. Но Комолика му казва, че трябва да се докаже, като победи Прерна. Ронит каза, че ще го направи.

След като Ронит си тръгва, Комолика моли Ниведита да не се чувства зле. Тя ѝ се подиграва като казва, че вярва в работата ѝ, независимо дали е главен изпълнителен директор, или главен готвач. Казвайки това, Комолика си тръгва. Ниведита казва, че това не е смешно, а Мохини се опитва да я утеши.

Г-н Баджадж казва на Прерна, че тя е спечелила всичко сама и че компанията също е нейна. Следователно те няма да живеят в къщата на Баджадж, а в тази на Прерна. Прерна му благодари и казва на семейството си, че г-н Баджадж е прав, че тя сама е създала компанията и затова къщата също е нейна. Така че семейство Шарма трябва да дойде с нея. Но Веена отказва, като казва, че човек не живее в къщата на дъщеря им. Прерна я моли да не мисли за обществото. Веена се съгласява да дойде с нея, но отказва да приеме слуги.

Пристигат в дома на Прерна и Шивани пита къде е Куки. Прерна им съобщава, че е отишла в колеж, но скоро ще се върне. Прерна научава за операцията на Веена и разказва за провалената си любов. Тя разкрива, че предателството на Анураг я е направило по-силна и си спомня думите на баща си. Каджал казва на Прерна, че сега ще може да опита ръчно приготвената храна на Веена. Веена също така прави комплимент на Каджал, като казва, че тя прави добър чай. Междувременно в колежа Куки и Каушик влизат в спор, след като Куки вижда Каушик с момиче.

Прерна им казва, че много пъти е губила сили, но мисълта за Веена ѝ е давала кураж. Шивани пита Прерна дали се е срещала с Анураг и Комолика. Прерна ѝ казва, че Комолика вече контролира бизнеса на Басу. След това казва, че има среща, на която трябва да присъства, и тръгва. По пътя си спомня думите на Комолика, която я заплашва, че ще ѝ навреди.

Ниведита работи в кухнята ядосана. Тя се обажда на Прерна и ѝ крещи, че е загубила работата си, защото Прерна е спечелила търга. Тя казва, че ще си върне доверието на Комолика, като нападне Прерна. Прерна я пита кой е новият изпълнителен директор. Ниведита отговаря, че е Ронит. Прерна изпитва съжаление за това, че Ниведита все още се доверява на Комолика.

Прерна се свързва с мениджъра си и казва, че трябва да променят плановете си. Но мениджърът казва, че не могат да го направят. Прерна обаче започва да прави нови планове. Ронит е съставил план, с който да унищожи плана на Прерна, и Комолика му се доверява напълно. Междувременно Прерна решава да създаде възможности за работа в района заедно с жилищен комплекс. Ронит иска да превърне земята си в жилищна и да построи там жилищни комплекси. Прерна също иска да превърне жилищната си земя в търговска. Комолика моли Анураг да получи разрешение от общинската администрация, докато Анураг показва незаинтересованост към заплахите ѝ.

В дома на Прерна Каджал приготвя чай за Прерна. Тя ѝ прави комплимент за това и си тръгва. Каджал моли Махеш да каже на Прерна да му даде работа. Но Махеш казва, че няма да го направи, тъй като не е хубаво да си себичен. Точно в този момент там идва Прерна и Каджал ѝ казва, че Махеш не я слуша. Прерна се усмихва и си тръгва. Каджал продължава да се кара на Махеш.

Комолика се връща в стаята си и взема една кукла. Започва да се чуди, че Прерна ѝ е казала, че никога няма да стане майка, но сега е такава, докато Прерна е загубила бебето си в пожара. Сцена с ретроспекция показва как Комолика отива в сиропиталището след пожара и научава, че бебето на Прерна е загинало. Човекът, който управлява мястото, ѝ казва, че тя е жена с каменно сърце, докато Прерна е плакала много.

Епизод 131 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 7 септември 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153