Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 130

Добави коментар

Прерна танцува с Анураг! Г-н Баджадж предупреди Анураг! Мохини, Ниведита и Комолика се опитват да разберат защо се е върнала Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 130 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Каушик и Куки говорят един за друг в домовете си. Прерна пита кой е Каушик, а Куки не казва нищо. Куки си мисли, че ако ѝ кажа, че момчето е племенник на Анураг, тя ще се разстрои. Анураг казва на Каушик, че тази вечер ще има парти и го моли да бъде готов до 21:00 часа.

Мохини надзирава прислугата.Мохини се страхува от Комолика и ръководи цялата организация на партито. Рахи и Ниведита искат тя да се отпусне и да сподели отговорността. Ниведита казва, че е трудно да откаже на Комолика. Рахи казва, че тя е била начело на къщата. Мохини казва да, но сега Комолика има всичко, къщата и бизнеса. Тя има само децата си и може да отрека факта, че мрази бедните хора и бедността и не иска децата ѝ и тя самата да се сблъскваме с тази бедност. Рахи казва, че ще поговори с Комолика, тя не може да се отнася така с майка ѝ. Ниведита казва, че тя не е видяла как Комолика се отнася с хората.

Колата на Куки се разваля, а Каушик отказва да ѝ помогне. Той отпрашва.

Мохини посреща гостите на партито, докато Рахи решава да поговори с Комолика. Тя я моли да бъде по-учтива към Мохини, докато Комолика я моли да стои далеч от нейните дела. Казва, че нуждите ѝ са задоволени благодарение на нея и че трябва да ѝ бъде благодарна. Комолика казва, че компанията "Басу" задоволява нуждите ия от пари, а това е е благодарение на нея. Рахи е шокирана. Комолика казва, да отиде и да попита Ниведита, от къде получава пари.

Анураг, Ниведита и Комолика научават, че някои чуждестранни инвеститори ще дойдат на партито и са готови да инвестират в техния проект за търговски център. Комолика моли слугата да затвори прозореца, защото може би идва буря. Времето се влошава и светлината в дома на Басу угасва. Мохини и Комолика усещат присъствието на Прерна.

Лампите се включват. Прерна застава под светлината. Всички са шокирани, когато я виждат. Идва г-н Баджадж. Шаумик казва, че той е новият им чуждестранен инвеститор, г-н Ришаб Баджадж и г-жа Прерна Баджадж. Господин Баджадж казва: Помниш ли, че ти казах, че ще се срещнем отново, как си.

Ниведита и Мохини смятат, че Анураг нарочно е загубил търга. Мохини казва, че Прерна е дошла пред него и той е забравил всичко останало. Комолика се разгорещява и заплашва да накара Прерна да страда, ако Анураг я е оставил да спечели нарочно. Комолика спори с Анураг за това, че е загубил търга заради Прерна. Комолика му се подиграва, като казва, че не е получил това, което е искал в живота. Тя казва, че е получила всичко, докато Анураг няма мир и любов. Тя си мисли как плахата Прерна се е превърнала в свирепа жена.

Междувременно Куки е блокирана на пътя и не може да стигне до дестинацията си, а Каушик се замисля дали да ѝ помогне.По-късно Каушик помага на Куки и я моли да направи видеоклип, в който да му благодари

Анураг показва омразата си към Прерна, докато Прерна заявява, че сега е щастлива да види болката му. Баджадж отвежда Прерна, докато Анураг ревнува. Ниведита идва и казва на Анураг, че Прерна и Баджадж искат да инвестират в техния проект за търговски център и искат само шест процента от акциите. Анураг казва, че е наясно с това. Шаумик казва, че това е идея на Прерна. Комолика и Мохини също обсъждат въпроса и настояват Анураг да не се съгласява на сделката. Анураг е готов да даде 6 процента от акциите, докато Комолика казва, че Шаумик е тясно свързан с Баджадж и Прерна и притежава 46 процента от акциите на компанията на Басу. Мохини и Ниведита също се съгласяват, че не бива да се съгласяват на сделката. На друго място колата на Каушик се разваля и Куки тръгва с такси.

Г-н Баджадж казва на Прерна, че я е подценил. Мислел е, че тя няма да се справи, но е впечатлен от начина, по който се е справила с всичко. Той също така я информира, че ще се прибира още на следващия ден. Прерна казва, че ще отмъкне всичко от Басу.

Тя също така благодари на г-н Баджадж за това, че я е насърчил. Изведнъж започна да звучи романтична песен и водещият помоли всички да дойдат да потанцуват. Комолика, Анураг, Прерна и г-н Баджадж танцуваха на песента. Прерна и Анураг също танцуваха заедно. Анураг каза на Прерна, че не е трябвало да идва, тъй като не е спазила темата за червено-бялото парти. Прерна му отвръща, че вече не харесва червеното. Анураг започва да си припомня миналото.

Анураг намеква, че Прерна иска да привлече вниманието му. Комолика пита г-н Баджадж защо е довел Прерна там. Той пита Комолика дали се страхува, че Анураг ще я изостави заради Прерна. Комолика отговаря, че не, тъй като Анураг сам е бутнал Прерна от моста. Баджадж казва, че следващия път Анураг може да бутне нея от моста. Прерна и Анураг се споглеждат и си припомнят минали спомени.

Прерна отива в тоалетната, за да се успокои след разговора си с Анураг. Тя отива в стаята на Анураг и Комолика и се връща в спомените си. Решава, че ще отмъкне всичко от Анураг и никога няма да направи същата грешка два пъти.

Анураг вижда г-н Баджадж и отива при него, за да го попита защо се е върнал. Г-н Баджадж отговаря, че двамата с Прерна са гости. Анураг пита защо Прерна е там, но г-н Баджадж отговаря, че Анураг вече не може да влияе на Прерна, тъй като времената са се променили. Анураг казва, че може да навреди на Прерна, а Баджай казва, че Прерна го мрази. Баджадж казва, че тя не е Прерна на Анураг, а е неговата Прерна. Анураг го моли да напусне града.

Междувременно Мохини вижда Прерна в стаята на Анураг и я пита какво прави там. Прерна казва, че е дошла да почисти едно петно. Мохини обвинява нея и Баджадж, че са се прицелили в тях, докато Прерна се усмихва и си тръгва, без да отговори. Ниведита моли Прерна да стои далеч от семейството ѝ. Прерна казва, че ще поговорят в офиса.

Куки обсъжда Каушик с Прерна, докато Каушик не може да спре да говори за Куки пред Анураг.

След края на партито Мохини пита как Прерна е дошла на партито. Рахи пита как са се разделили Прна и Анураг. Тапур казва, че доколкото е знае, Прерна го е напуснала. Мохини каза, че това е било за добро, но сега не разбира защо Прерна се е върнала. Мохини, Ниведита и Рахи обсъждат дъщерята на Анураг и Прерна, Снеха. Мохини казва, че Снеха е била дъщеря на Баджадж и Прерна. В същото време пристига Комолика.

Епизод 130 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 3 септември 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153