Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 129

Добави коментар

Анураг най-накрая се среща с Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 129 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг разказва на Ниведита за търга за земя и за това, че трябва да купят парцела за бизнеса си. Комолика казва, че никой не може да планира по-добре от Анураг. Двамата се скарват и по-късно Анураг си тръгва с Каушик. Междувременно Прерна и Куки също отиват на търга. Господин Баджадж се обаждаж на Прерна и иска да знае дали е добре и дали трябва да отложи търга. Прерна го убеждава да не го прави.

По-късно Каушик и Куки паркират колите си. Те се срещат и Каушик се опитва да флиртува с Куки. Анураг също се среща с Прерна, когато двамата се сблъскват един с друг. Телефонът на Прерна пада и Анураг го вдига, като казва, че ще го поправи. Но Прерна казва, че не може да поправи счупеното и сега тя ще му отнеме мечтите.

В офиса Ниведита гледа търга на живо. Наддаването започна от 150 милиона, а Анураг и Прерна продължиха да наддават. Прерна вдигна цената на 330 милиона. Анураг започна да се чуди коя е тя и защо толкова се интересува от земята. Междувременно Мохини се притесняваше за търга, а Комолка се опитваше да ѝ помогне да се успокои.

По време на търга Прерна продължава да увеличава цената. Шаумик казва на Анураг, че сега земята няма да му е изгодна. Но Анураг казва, че трябва да я получи, тъй като вече е купил другата земя. Анураг наддава за 450 милиона, а Прерна започва да се замисля дали да наддава, или не. Мениджърът ѝ я посъветва да не го прави. Но въпреки това Прерна увеличи офертата си на 500 милиона. Анураг се чуди за тази жена и защо се е заканила да провали мечтания му проект.

Анураг увеличава офертата за земята на 550 милиона. Прерна се обажда на г-н Баджадж и предава телефона на мениджъра. Но г-н Баджадж го помолил да даде земята на Прерна. Мениджърът се опитва да каже, че офертата е двойно по-висока от действителната стойност на земята. Но г-н Баджадж все пак се съгласява и Прерна му благодарила, като увеличила офертата на 600 милиона крони. Междувременно Каушик е спрян от охранител на вратата.

В къщата на Басу Мохини отваря вратата, за да види приятелките си. Тя ги кани вътре. Точно в този момент Комолика се ядосва на слугата, който ѝ прави кафе. Тя хвърля кафето и моли Мохини да го приготви. Приятелката на Мохини я пита защо тя прави кафето. Тя също така пита дали Мохини някога не си е помислила, че Соналика не я цени толкова, колкото Прерна. Мохини си тръгва, без да каже нищо.

Междувременно на търга Шаумик спира Анураг от по-нататъшно наддаване и Прерна печели търга. Прерна моли мениджъра да провери формалностите, докато тя говори с медиите. Анураг идва да я поздрави, но в крайна сметка ѝ се подиграва. Той се обръща, за да си тръгне, но точно тогава Прерна се обръща към него и му отвръща.

Анураг е шокиран да я види. Той я пита как е оцеляла и се е върнала. Прерна отговаря, че иска да превърне живота му в ад. Но Анураг се опитва да я оскърби, че не е желана, така че защо се е върнала. въпреки това, Прерна отвръща, че Анураг се страхува. Двамата спорят още малко, след което Прерна си тръгва.

Прерна и Анураг се качиха в същия асансьор. Но изведнъж асансьорът заседна и те отново започнаха да спорят. Анураг се обажда на Каушик за помощ. Каушик казва на Куки, че Прерна също ще има нужда от помощта ѝ, тъй като е заседнала вътре с Анураг. Но Куки не му вярва и се обажда на Прерна, за да разбере къде е тя. Прерна казва, че е заседнала в асансьора. Точно тогава светлината в асансьора угасва. Двамата продължават да спорят.

Куки съобщава на Каушик, че и Прерна е заседнала в асансьора. Двамата започват да спорят. Междувременно Комолика се обажда на Анураг, а г-н Баджадж се обажда на Прерна.

Куки и Каушик молят една жена да извика механик за асансьора. Механикът идва и проверява кабелите. Куки се обажда на Прерна, за да я уведоми, че асансьорът ще заработи всеки момент. Светлината в асансьора се връща и Прерна се опитва да отвори вратата. Но ръката ѝ се заклещва и тя изкрещява от болка. Анураг се опита да ѝ помогне, но тя го помоли да не я докосва. Анураг също се опита да отвори вратата. Междувременно там се появяват Каушик и Куки и вратата се отваря.

Прерна тръгва с Куки, а Каушик пита Анураг дали е добре. Прерна отива на паркинга и сяда в колата. Но не можеше да си тръгне, тъй като Каушик е паркирал колата си неправилно. Тя натиска много силно клаксона и Анураг се отправя към колата си, за да я отмести от пътя ѝ. Анураг отпътува, но Прерна го изпреварва.

Анураг се връща в имението на Басу и търси Рахи. Ниведита и Мохини идват и го питат как е загубил търга. Анураг си мисли, че не може да позволи на Комолика да разбере, че Прерна се е върнала. Той казва на глас, че трябва да забравят за това и да организират парти на следващия ден. Той се оправдава, че е уморен, и си тръгва. Междувременно Прерна вижда Веена да отива някъде. Точно тогава ѝ се обажда господин Баджадж. След като му разказа за Веена, той я моли да се срещне с майка си. Но Прерна казва, че ще се срещне с Веена по-късно, тъй като отмъщението е неин приоритет. Господин Баджадж ѝ казва, че се гордее с нея.

Междувременно Куки вижда Каушик с момиче. Момичето разказва на Куки, че Каушик я е докоснал, а след това я е бутнал. Куки завежда момичето в полицията и им казва, че Каушик притеснява момичето. Полицаят ги моли да дойдат в полицейския участък, за да подадат сигнал, а също така моли Каушик да дойде с тях. Каушик обаче успял да изчисти объркването. Инспекторът се скарва на Куки, а Каушик я моли да се извини. Но Куки казва, че няма да го направи и Каушик я заплашва. От друга страна, Анураг си мисли, че иска да прегърне Прерна, когато я види. Той също така иска да ѝ каже истината и да ѝ се извини. Междувременно Прерна си мисли за момента, в който ще изпълни отмъщението си и ще види как Анураг губи всичките си пари, както тя е загубила любовта си.

Епизод 129 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 2 септември 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153