Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 128

Добави коментар

Комолика изнудва Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 128 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Комолика разговаря с Тапур и я пита къде е свекърва ѝ. Тя казва, че когато майка ѝ вероятно е с Ниведита. Мохини и Ниведита слизат долу. Комолика пита Тапур дали се е сдобрила с Ниведита. Тапур казва, че това все още не се е случило. Тапур получава обаждане от Молой и отива да говори с него. Мохини разговаря с гостите. Те хвалят Комолика. Комолика се усмихва.

Комолика вижда Веена със семейството ѝ. Тя казва г-жа Бхарти, че сергията на Веена не е от хубава. Г-жа Бхарти я питата защо са позволили да има толкова лоша сергия. Комолика казва, че свекър ѝ има голямо сърце към бедните хора, така че бедните хора се възползват от това.

Директорът на новото училище на Куки казва на Прерна, че Куки е отлична ученичка и г-н Баджадж е направил голямо дарение. Прерна чува как хората честват празника на богинята Дурга и се пита какво се случва.

Мъжът отговаря, че най-големият пандал в Калкута се организира наблизо. Куки пита господина дали имат нужда от Прерна за повече формалности. Той казва, че не. Куки моли Прерна да отиде на Пандала, а тя ще попълни формуляра сама. Прерна казва, че отива, но може да ѝ се обади за всеки проблем.

Анураг завежда Рахи до пандала. Рахи поздравява всички и се чувства щастлива. Тя им съобщава, че Таниша ще дойде на фругия ден, тъй като е имало проблеми с полета. Комолика посреща Рахи и я моли да хапне нещо. Рахи казва, че първо иска да вземе благословия от богинята Дурга. Комолика държи ръката на Анураг и той казва, че няма нужда от драма. Комолика казва, че съпругът и съпругата могат да държат за ръка. Той казва, че да, но те знаят какви са и не са съпруг и съпруга. Тя казва, че са, че имат дъщеря. Анураг казва, че много обича Дия, но е било грешка, когато се е напил и тя се е възползвала от него.

Прерна отива в Пандала и Анураг усеща присъствието ѝ. Прерна получава благословия от богинята Дурга. Анураг си припомня спомените си с Прерна. Комолика си спомня как е била на скалата и е видяла на телефона на Вирадж всички неща, случили се между него, Прерна и Анураг. Комолика решила да използва видеозаписа за да вкара Прерна зад решетките за убийството на Вирадж. Комолика си спомня, че когато се е обадила на Анураг във фермата, той е казал, че ще направи всичко за любовта си. Комолика му казва, че трябва да убие Прерна, за да я спаси. Анураг ѝ крещи.

Текст от potv.bg

Комолика казва, че е направила всички за неговата любов. Анураг се извинява, че тя не е в състояние да разбере, така че той ще дойде по-късно. Комолика крещи дали той разбира какво е любов. Тя казва, че ако е разбира, то той не би могъл да разбере колко много го обича Комолика! Той си спомня за Комолика. Тя казва, че е избрала да умре, защо, защото не е могла да го гледа с друго момиче. Тя много го обичала и искала неговата любов, която той никога не не ѝ е дал. Тя му казва, че е умряла, а после е победила смъртта и се е върнала като Соналика. Той е шокиран.

Анураг пита Веена дали разполага с 25 шала, които да подари на приятелите си. Веена казва, че всички шалове са продадени. Веена съобщава на Анураг, че не се нуждае от неговата благотворителност, а Суман я моли да се успокои и да се отнася с него като с обикновен клиент. Веена дава парите, оставени от Анураг, на един просяк, когато Суман я пита какво прави със сълзи на очи. Веена казва, че Анураг никога не си е правил труда да им каже за Прерна през последните 8 години и е видяла Прерна да се усмихва, когато си е тръгвала с Анураг преди 8 години. В този момент Прерна се приближава и Веена се изненадва.

Прерна прегръща и двамата и се извинява, че не е могла да се свърже с тях. Веена казва, че е мислела, че Анураг ѝ е навредил по някакъв начин, на което Прерна отговаря, че не греши напълно. Прерна им казва, че Анураг се е опитал да я убие и мисли, че е мъртва, което оставя Веена в шок.

Текст от potv.bg

Куки харесва колежа, в който е приета. Обажда ѝ се господин Баджадж, който пита за Прерна, за да разбере, че тя е отишла на Пандала. Куки благодари на г-н Баджадж за приемането ѝ, когато той ѝ казва да бъде с Прерна и да не я изоставя. Куки отива да намери Прерна.

Ниведита моли Рахи да попита къде е отишла Тапур. Рахи ѝ казва, че Тапур е отишъл да говори с Анупам. Тапур се обръща към Анупам като към Джиджу, когато Ниведита я поправя, като казва, че вече са разведени, и си тръгва. На това Рахи им казва, че разводът им е станал с горчива нотка, което е изненадало Мохини. Таниша казва на всички, че е пристигнала с полет, отива и прегръща Анураг. Той казва на Комолика, че ще се прибере вкъщи, тъй като обядът на Каушика е готов у дома. Изведнъж дията пада и целият район се запалва. Анураг се опитва да помогне на всички, когато Прерна идва и го вижда.

Прерна смята, че той никога не е вярвал в Маа Дурга и е превърнал брака им в шега, а сега се опитва да покаже фалшивата си вяра, като се опитва да спаси идола. Изведнъж върху Анураг пада стълб и го оставя в безсъзнание. Господин Баджадж разглежда снимката на Прерна, когато получава нейното досие, което иска да запази при другите си важни неща. Когато отваря чекмеджето, той вижда снимката на Анураг. Той си мисли, че е сгрешил, като е изпратил Прерна там. Той получава важно обаждане.

Прерна вика за помощ, когато Анураг я вижда, и губи съзнание. Тя се опитва да помогне, но спомените им заливат мислите ѝ. Прерна се опитва да го събуди, тъй като е чакала този момент в продължение на 8 години, за да си отмъсти, но сега, когато са се срещнали, този инцидент отнема това от Прерна. Тя казва, че ще си разчисти сметките утре и става, когато нещо я удря в главата и тя пада в скута на Ануарг.

Текст от potv.bg

Комолика се обажда на пожарната. Мохини пита къде е Анураг. Рахи утешава Таниша, че пожарът ще бъде овладян. Комолика казва на Мохини, че е говорила с Каушик и той се е върнал вкъщи с Анураг. Мохини отива да се обади на Анураг. Куки идва там и се притеснява какво се е случило с Прерна! Куки си мисли, че й трябва кола, за да помогне на Прерна. Каушик флиртува с две момичета в колата. Куки идва при тях и ги моли да излязат. Куки казва, че има нужда от колата, и моли Каушик също да излезе от колата.

Куки казва, че той е нейното гадже. Двете момичета започват да се карат. Куки казва, че Пандал се е запалил и майка ѝ Прерна е там. Каушик казва, че не може да вкара колата вътре, тъй като може да се заклещи в огъня. Куки го моли да излезе навън, тъй като тя ще шофира. Куки сяда в колата и Каушик също сяда при нея, че не може да я остави сама.

Куки и Каушик влизат вътре, а Прерна и Анураг лежат в безсъзнание. Каушик качва Прерна и Анураг в колата заедно с Куки. Куки казва, че си мисли, че го познава от миналото си. Тя го моли да спре колата. Той пита защо, тук няма болница. Тя го нарича глупак и показва колата си. Тя казва, че баща ѝ ще намери най-добрия лекар и ще се справят. Тя качва Прерна в колата си. И двамата продължават по пътя си. Комолика се обажда на Каушик да пита дали Анураг е с него. Каушик я моли да се обади на лекаря, тъй като е намерил Анураг в безсъзнание.

Куки съобщава на г-н Баджадж за Прерна. Той казва, че ще изпрати лекар и те трябва да се приберат у дома. Куки се извинява, че не е била с Прерна, когато това се е случило. Г-н Баджадж казва, че Прерна ще се оправи. Господин Баджадж си мисли, че му е много трудно да живее без Прерна. Куки чака Прерна да се събуди. Прерна се свестява и се изправя. Куки казва, че се е уплашила. Куки пита Прерна дали я помни. Прeрна пита как е Анураг. Куки казва, че сигурно би е добре, тъй като го е взел племенникът му.

Анураг се свестява и вика името на Прерна. Анураг си спомня, че е видял Прерна в Пандала. Мохини е с него и той ѝ казва, че е видял Прерна там. Куки казва на Прерна, че ѝ се струва, че познава този красив мъж от миналото. Прерна си спомня, че когато Куки е бил дете, тя се е запознала с Анураг.

Прерна я моли да ѝ даде лаптопа, тъй като има много работа. Куки казва, че първо трябва да се нахрани. Анураг казва на Мохини, че Прерна го е спасила. Мохини казва, че Каушик го е спасил, и си тръгва. Медицинската сестра съобщава на Комолика, че Анураг е видял Прерна. Мохини казва на Комолика, че той може да е сънувал нещо.

Комолика казва, че в действителност тя е негова съпруга. Прерна вижда, че обицата на Куки липсва. Куки казва, че някой може да я е откраднал. Ниведита казва, че Комолика е направила така, че да ѝ е трудно да живее в къщата. Ниведита казва, че всичко е на нейно име. Мохини казва, че тя им е дала половината власт заедно с Анураг.

Каушик идва и прегръща Анураг. Той пита какво имаш в джоба си. Каушик вади обецата на Куки. Анураг пита чия е обецата. Каушик казва, че това е обица на момиче.

Ниведита се пита дали всичко това си струва. Комолика идва при нея и пита какво са говорили за нея. Ниведита казва, че са я хвалели. Комолика си мисли, че на нея не ѝ пука, тъй като всичко е под неин контрол.

Епизод 128 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 1 септември 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153