Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 127

Добави коментар

Г-н Баджадж утешава Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 127 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна и г-н Баджадж пристигат в сиропиталището. Човекът на място им казва, че цялата сграда е изгоряла заради неизправна газова бутилка. Той също така им казва, че всички деца в сградата са загинали, включително новородено бебе, което е било оставено там. Г-н Баджадж показва на мъжа снимката на Комолика и го пита дали тя е тази, която е оставила бебето.

След като вижда снимката на Комолика, мъжът разкрива, че тя е същата жена, която е оставила бебето. Той също така заявява, че бебето също е починало при пожара. Прерна е съкрушена и започва да плаче. Тя казва на г-н Баджадж, че е обичала Анураг, но той е убил детето ѝ. Г-н Баджадж се опитва да я утеши, въпреки че самият той също е в шок.

Прерна се разплаква и заявява, че Анураг е откраднал всичко от живота ѝ. След това казва, че иска да умре. Но г-н Баджадж се опитва да укрепи волята ѝ и ѝ казва, че да умреш е лесно, но да продължиш да живееш изисква смелост. Той добавя, че онази Прерна, която е познавал, никога не би загубила надежда, и ѝ казва, че дори бебето ѝ да го няма, Куки все още има нужда от нея. След това г-н Баджадж казва на Прерна да дойде с него в Лондон.

Осем години по-късно

Анураг е в хотелска стая и се подготвя за събитие. В стаята влиза мъж и двамата започват да разговарят помежду си. По същото време Прерна също се подготвя за тържеството. Влиза прислужник и я моли да се приготви. След това Прерна се усмихва, докато гледа Куки, а Анураг се усмихва в хотела, докато гледа мъжа, който свири на орган за уста.

Мъжът в стаята на Анураг го нарича Маму и го моли да се срещне с него на церемонията по награждаването. В същото време Куки прави комплимент на Прерна. Анураг и Прерна отиват на различна церемония по награждаване. Анураг се среща с Мохини и Молой на церемонията и след това отива да приеме наградата си. Той казва на всички, че посвещава наградата си на своята съпруга, г-жа Комолика Басу.

Междувременно Прерна също се качва на сцената на собствената си церемония по награждаване. След това тя приема наградата си и я посвещава на съпруга си, г-н Ришаб Баджадж. Комолика се приближава до Анураг и го поздравява. Междувременно на втората церемония по награждаването Куки и г-н Баджадж излизат на сцената и прегръщат Прерна, като я хвалят за постижението.

Прерна мисли за Анураг. Тя си мисли, че Анураг може да е забравил за нея, но тя не е забравила за него. Въпреки това тя вярва, че каквото и да ѝ е сторил, той я е направил по-силна жена. Междувременно Анураг и Комолика се отдалечават от сцената и започват да спорят.

Анураг казва на Комолика, че не е нужно да играе, тъй като те не се обичат истински. Той също така разкрива, че въпреки че е женен от осем години, никога не е изпитвал нищо към Комолика и че истинската му страст винаги е бил бизнесът. В същото време г-н Баджадж казва на Прерна, че не я игнорира и че ще поговорят по-късно. Прерна го пита кога ще дойде това време, но преди да започнат да спорят, някой ги кани да се присъединят към танците.

Анураг не може да забрави за Прерна и продължава да му липсва нейното присъствие. Той продължава да си представя как прекарва времето си с Прерна и как танцува с нея. По същия начин, когато Прерна танцува с г-н Баджай, тя не може да спре да мисли за Анураг. Тя се обижда от мисълта, че той все още ѝ липсва, когато би трябвало да го мрази и да се съсредоточи върху отмъщението.

Анураг е дотолкова преследван от спомените на Прерна, че трябва да напусне дансинга. Той знае със сигурност, че е невъзможно Прерна да се върне при него, и иска всичко да си остане така, както е. Анураг не иска да продължава да размишлява върху нещо, което може би никога няма да се случи.

Прерна казва на г-н Баджадж, че са имали уговорка, че ако успее да спечели бизнес наградата без негова помощ, ще получи съгласието му да се върне в Калкута. Но г-н Баджадж не иска тя да се върне и да отстъпи пред Анураг. Прерна го уверява, че никога повече няма да изпитва същите чувства към Анураг, тъй като той е причината за смъртта на Снеха. Тя му гарантира, че се е сдобила с много смелост и съсредоточеност от г-н Баджадж за своето отмъщение.

Прерна започва да си спомня за приноса на г-н Баджадж в превръщането ѝ в тази смела, уверена и умна дама, която е готова да се справи с всички предизвикателства, които животът ѝ поднася. Тя казва на г-н Баджадж, че от нейна страна е важно да се върне и да се разправи с човека, който е отговорен за смъртта на дъщеря ѝ. Г-н Баджадж й дава да разбере, че всичко, за което е искал да я подготви, е наградата за бизнес и че тя не е готова да отиде и да замисли отмъщение срещу Анураг. Прерна моли г-н Баядж да я освободи и да я подкрепи, така че той отстъпва пред молбите ѝ и казва, че ще направи необходимото за пътуването. Куки иска да тръгне заедно с Прерна, но не може да каже нищо, тъй като се страхува от г-н Баджадж.

Накрая г-н Баджадж пуска Куки и я моли да се грижи добре за Прерна. Анураг се среща с дъщеря си Дия, която обича много. Комолика знае, че Дия е единствената стабилна връзка между двамата. Комолика не иска нищо друго освен уважение, тъй като тя е майка на Дия. Анураг отива в офиса си. Прерна пристига в Калкута и решава да отмъсти на Анураг.

Каушик каза, че Анураг не му е дал време да се подготви. Анураг казва, че той винаги се оплаква. Каушик казва, че ще се оплача на Дия. Той вика Дия. Анураг казва, че тя спи. Мохини ги моли да я оставят да говори сега. Мохини казва на Каушик, че майка му пристига. Мохини моли Анураг да вземе Рахи от летището и да стигне до Пандала направо оттам. Мохини казва, че Комолика е направила всички приготовления за Пандала. Анураг тръгва с Каушик за летището. Каушик шофира и те попадат в задръстване. Анураг гледа една двойка, която се омъжва там, и си спомня как е нанесъл вермилион на Прерна.

Прерна е в самолета. Тя си мисли, че се е доверила на вермилиона, на брака и на всичко, но сега идва, за да приключи всичко с Анураг. Куки пита Прерна дали са стигнали до Калкута. Прерна си мисли, че искам да види Анураг и да се изправя срещу него, за да му даде това, което заслужава.

Анураг и Каушик пристигат на летището. Каушик оглежда една стюардеса и започва да флиртува с нея. Стюардесата се впечатлява и го вика в стаята на персонала. Багажът на Прерна е разменен с багажа на друг човек. Куки отива да намери правилния багаж и оставя чантите на Прерна. Прерна и Анураг усещат присъствието един на друг на летището. Анураг търси Прерна, но не успява да я види. Прерна минава покрай Анураг и се връща назад, за да го види, но не успява да го види.

Стюардесата се среща с Куки и тя я пита за гишето на загубени вещи. Стюардесата я отвежда в стаята за персонала и отива да търси багажа ѝ. Куки моли да изключи климатика, но той е централизиран, затова стюардесата дава якето си на Куки.

Анураг посреща Рахи и я прегръща. Тя го пита как е синът ѝ и дали го е притеснявал? Анураг казва, че го е притеснявал, но не много. Рахи казва, че багажът ѝ е разменен с чужд. Анураг е шокиран, когато вижда името на Прерна върху багажа. Анураг отива да намери багажа ѝ.

Каушик прегръща Куки като я смята за стюардеса. Куки му се ядосва и си тръгва оттам. Стюардесата идва при Анураг и го моли да му помогне с багажа. Тя казва, че багажа му е разменен с този на Прерна.

Прерна стои до гишето, за да смени багажа си. Анураг се приближава към нея и се кани да я види, но му се обажда Комолика. Прерна чува гласа на Анураг, който произнася името на Комолика по време на разговора. Прерна си спомня как Анураг е бил интимен с Комолика.

Стюардесата съобщава на Куки, че багажът ѝ е при човека, който стои там. Куки усеща някаква връзка с Анураг и разменя багажа. Прерна не мърда назад, мислейки си, че не е сега времето да се срещне с Анураг.

Епизод 127 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 31 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153