Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 126

Добави коментар

Анураг се опитва да убие Прерна? Вижте какво ще се случи в епизод 126 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг пита за името на човека, който е дарил кръвта на дъщеря му. Медицинската сестра показва подписа на дарителя. Ниведита казва на Мохини, че Анураг не е осигурил кръвта навреме. Докато пита за регистъра, медицинската сестра казва, че човекът, който е дал кръвта, е бил загадъчен и е казвал странни, но ефективни неща. Анураг си спомня за г-н Баджадж. Медицинската сестра му показва регистъра и вижда подписа - РБ. Мохини също проверява подписа. Анураг се прибира вкъщи и проверява документите, за да намери подписа на Баджадж. Той изпада в шок и си мисли, че г-н Баджадж е жив. Ниведита моли Мохини да се успокои. Молой посреща Прерна вкъщи.

Анураг и Прерна отиват в стаята си. Той слага бебето да спи в люлката. Мохини идва при Прерна и казва, че знае, че Прерна обича Анураг и би направила всичко за него. След това пита Прерна чия е тази дъщеря. Тогава Мохини нарича бебето дъщеря на Ришаб Баджа, а Прерна отрича и казва, че е дъщеря на Анураг.

Анураг влиза в стаята и казва, че за него няма значение дори бебето да е дъщеря на Баджадж, то вече е негова дъщеря. Прерна му казва, че ако се е случило нещо подобно, е щяла да му каже. Тогава Прерна казва, че ако той мисли така, тя няма да остане в тази къща. Молой се опитва да спре Прерна, но тя го моли да спре Анураг и да я пусне. Тогава Молой моли Анупам да я закара до вкъщи. Анураг се опитва да попречи на Прерна да напусне дома му. Но съкрушената Прерна напуска си тръгва и отива при родителите си. Веена иска да разбере защо Прерна внезапно е дошла в дома им, без да ги уведоми. Скоро Прерна се срива пред майка си.

Разкрива се, че Комолика умишлено е планирала случващите се инциденти, за да създаде неразбирателство между Анураг и Прерна. Комолика е щастлива, че Прерна е напуснала имението на Басу. Мохини моли Анураг да приеме Соналика за своя съпруга. Анураг е отвратен само от мисълта за това и категорично отказва да го направи. Той строго заявява на майка си, че обича Прерна и никога не може да приеме Соналика или която и да е друга жена за своя съпруга.

Той обаче се съгласява да подпомага финансово Соналика. Анураг също така моли Мохини да приеме Прерна за своя снаха. Анураг също осъзнава грешката си и се извинява на Прерна. Той я моли да се омъжи за него. Първоначално Прерна се колебае, но е поразена, когато вижда любовта на Анураг към нея. Прерна не може да се сърди повече на Анураг и приема предложението му. Прерна и Анураг най-накрая решават да се оженят. Комолика обаче има други планове. Тя веднага започва да крои планове, за да спре брака им.

Прерна си мисли, че има доверие на Анураг и че каквото и да прави, то е, за да бъдат заедно. Анураг влиза точно тогава и Прерна го моли да я прегърне силно. Тя му каза, че се чувства уплашена и че усеща, че нещо лошо ще се случи. Анураг я успокоява и по-късно те пристигат на моста Хаура. Прерна попита Анураг защо я е довел там. Анураг ѝ казва, че е трябва да каже на Прерна за чувствата си.

Анураг вдига Прерна на ръце и тя пита какво става. Анураг ѝ разказва как е започнал да вярва в любовта, след като я е срещнал. След това кара Прерна да седне на парапета на моста и я пита колко много го обича. Изведнъж Анураг казва, че е по-добре Прерна да умре, и я бута в реката. Прерна се опитва да излезе от водата, но се заклещва заради водните растения. Точно тогава обаче г-н Баджадж се гмурва във водата и плува, за да я спаси. Той спасява Прерна.

Прерна идва в съзнание и не може да повярва, че Анураг се е опитал да я убие. Г-н Баджадж се опитва да я успокои. Тя го гледа и се изненадва. Баджадж признава, че е жив. Именно неговият конкурент е разпространил фалшивата новина, че самолетът му се е разбил, но той изобщо не е бил в самолета. Мислел е да каже истината на Прерна, но после е научил, че тя е родила и е щяла да се омъжи за Анураг. Чувайки името на Анураг, Прерна си спомня всичко. Тя помоли г-н Баджадж да я заведе в къщата на Басу, тъй като се нуждаеше от отговори.

След като пристига в къщата на Басу, Прерна се качва на горния етаж и вижда Анураг с Комолика. Тя е шокирана. След това чува Комолика да казва, че най-накрая Прерна е изчезнала от живота им. Г-н Баджай настига Прерна и ѝ затваря устата. Той я отвежда оттам и я качва в колата си. Прерна си спомня за Анураг и казва, че го е обичала, но той ѝ е изневерил. Г-н Баджадж каза, че след като е заминал за Лондон, е помолил един човек да я държи под око. Той е знаел за Комолика, но не е дошъл, защото Прерна не му се е обадила за помощ. Той също така казва, че Анураг я е накарал да подпише някакви документи. Прерна казва, че това са били документи за регистрация. Баджадж я поправя, като казва, че това са документи за още няколко имота, които й е дал. Но тя ги е преписала на името на Анураг, без да знае това. Прерна се разплака, като чува всичко това. Г-н Баджадж се опита да успокои Прерна. Но точно тогава му се обаждат. След като разговорът приключва, той казва на Прерна, че Комолика е изпратила дъщеря ѝ в сиропиталище.

Епизод 126 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 30 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153