Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 122

Добави коментар

Ще спаси ли Прерна Анураг? Вижте какво ще се случи в епизод 122 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Комолика се кара на Ронит и го моли да открие точното местоположение на Анураг. Тя тръгва с кола. Междувременно Анураг получава обаждане от Прерна, която го пита къде е. Анураг я моли да си остане вкъщи и няма да разкрие местоположението си. Той я пита къде е тя, на което Прерна продължава да го пита за местоположението му. Накрая Анураг ѝ казва. Прерна казва, че тя идва. Двамата продължават да си говорят. Изведнъж пред Анураг се появява микробус и той прекъсва разговора. Прерна изкрещя името му.

В къщата на Шарма Махеш и Веена казват на Шекхар, че Прерна е избягала, за да спаси Анураг. Суман казва, че Прерна може да спаси Анураг, но Веена възразява. Шивани я моли да остане спокойна, защото Прерна ще успее да спаси Анураг. Мохини ги чува и се шокира. Опитва се да се обади на Анураг, но той не вдига. Тя си помисли, че може би семейство Шарма лъже.

Междувременно Анураг се обажда на Прерна и казва, че има проблеми с мрежата. Прерна отговаря, че е помислила, че го е загубила. Те отново започват да говорят за връзката си. В къщата на Басу Мохини разказва на Ниведита за това, което са си говорили семейство Шарма. Ниведита е шокирана и Мохини каза, че ще се върне и ще потвърди. Тя бърза да се върне, но по пътя се сблъсква с Вирадж. Той я пита какво се е случило, а Мохини му разказва всичко и си тръгва.

Прерна и Анураг продължават да говорят и изведнъж тя съобщава плана си. Тя казва, че ще се опита да спре колата на Анураг със своята чрез триене, а Анураг ще може междувременно да изскочи от колата си и да се спаси. Междувременно Комолика също е на път да спаси Анураг. Тя се обажда на Ронит и пита за местоположението на Анураг. В къщата на Басу Веена и Мохини започват да спорят за ситуацията.

Прерна казва на Анураг да кара към скалата, докато тя отговаря на обаждане от Шекхар. Веена започва да ѝ се кара по телефона. Прерна се извинява на Веена и казва, че не е трябвало да я заключва в стаята. Веена я моли да остави колата и да се върне вкъщи. Те се скарват. Шекхар обаче моли Прерна да спаси Анураг и да се върне у дома с него. Прерна тръгва напред и Анураг я забелязва да идва. Анураг казва, че това може да е рисковано, но Прерна го моли да ѝ се довери.

Ронит се обажда на Комолика, за да ѝ каже, че Анураг кара към скалата. Комолика е шокирана и се чуди защо Анураг го прави, ако спирачките не работят.

Прерна иска Анураг да се качи в колата ѝ, но колан му се заклещва. Прерна моли Анураг да побърза, тъй като наближават скалата. Анураг се опитва да отреже колана с ключ, но и това не се получава. Прерна каза, че ще натисне спирачките и ще спре колата му, но той я моли да не го прави, защото е опасно. Прерна застава с колата си пред неговата кола и натиска спирачките. Колата на Анураг спира, както и тази на Прерна, но точно на ръба на скалата. Анураг си спомня за инцидента си. Той разряза колана си и отива при Прерна. Повдигна я и я изважда от колата.

Комолика идва точно тогава и се ядосва, като вижда как Анураг спасява Прерна. Тя се обажда на Вирадж и той я пита дали Анураг е жив. Комолика отговаря, че да, както и Прерна. Тя моли Вирадж да обсипе Прърна с любов и загриженост, така че Анураг да се отдръпне.

Междувременно Анураг води Прерна в болницата. Лекарят му казва, че Прерна скоро ще дойде в съзнание. Анураг я прегръща и казва, че не е трябвало да го спасява. Медицинската сестра идва и казва, че ще отведе Прерна, за да ѝ направят шевове. Докато тръгва, Прерна моли Анураг да не ѝ се сърди и да го пита дали би постъпил по същия начин, ако в ситуацията беше тя. Анураг си мисли, че би постъпил така.

Вирадж се обажда на Анураг и го пита дали е добре. Анураг му казва, че Прерна е с него и че са в болницата. Вирадж казва, че и той ще дойде там. След това Анураг се обажда на Шивани и ѝ разказва всичко. Веена и семейство Шарма също са на път към болницата. Веена каза, че ако Прерна е добре, трябва да се сгоди за Вирадж и то пред Анураг. Молой и Анупам също научават за инцидента и са на път към болницата. По-късно в болницата отиват дори Нивида и Мохини.

В болницата Вирадж прегръща Анураг. Той казва на Анураг, че Прерна не се грижи за себе си и Анураг трябва да я накара да се замисли за детето. Анураг кимва с глава. Вирадж казва, че много обича Прерна, и започва да плаче. Анураг си мисли, че Вирадж е прав. Той ще заведе Прерна на мястото на годежа. Идва медицинската сестра и съобщава, че на Прерна са й сложили шевове, и казва, че пита за Анураг. Анураг ѝ благодари и моли Вирадж да го придружи, тъй като Прерна не знае, че Вирадж е там.

Точно тогава Вирадж получава обаждане от Комолика и тя му съобщава, че пристига в болницата. Тя също така го моли да не казва нищо на Анураг и да излезе. Анураг вижда Вирадж да върви по друг път и се чуди къде отива. Вирадж среща Комолика навън и тя го заплашва, като казва, че съпругата на Вирадж не бива да ѝ се обажда и да я притеснява. Казвайки това, Комолика си тръгва. Анураг идва там точно тогава и успява да види само пръстена на Комолика. Но чува как някои мъже говорят за новата приятелка на Вирадж. Те обсъждат как тази е по-красива от старата му приятелка. Той ги пита дали говорят за Вирадж. Но точно тогава Вирадж идва и пита какво прави. Те си тръгват, за да се срещнат с Прерна.

Анураг и Вирадж влизат вътре, за да се срещнат с Прерна. Вираж плаща сметките в болницата и тримата си тръгват. Междувременно семейства Шарма и Басу стигат до болницата. Но рецепционистката им казва, че Прерна вече си е тръгнала с Анураг. Молой моли Анупам да се обади на Анураг и да го попита как е Прерна. Вкъщи Вирадж гледа как Анураг се грижи за Прерна. Басу и Шарми се прибрат. Веена казва, че е разстроена от Прерна. Прерна казва, че знае и я прегръща. Точно тогава Вираж получава обаждане от майка си и която пита дали могат да отидат на мястото на годежа. Веена каза "да". Прерна и Анураг се гледат.

Прерна изведнъж казва, че не може да продължи с годежа. Тя казва, че е наранила ръката си и Вирадж няма да я принуди да носи пръстена на другата ръка. Вирадж каза, че да, няма да го направи. Прерна му благодари. Но Комолика се ядосва и тръгва да се обажда на Ронит. Тя го моли да убие механика, тъй като Шекхар го е видял и сега Прерна отказва да се венчае.

Епизод 122 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 24 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153