Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 120

Добави коментар

Вирадж прави интересни признания! Какво си спомня Анураг? Вижте какво ще се случи в епизод 120 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Вирадж сбърква някакъв случаен мъж с Джага и му крещи. Междувременно Анураг пита Прерна дали е добре. Прерна казва "да". След това Анураг я пита дали има нужда от помощ при избора на годежен пръстен, на което Прерна се съгласява. Шивани идва там и ги вижда заедно. Но точно тогава Джага се сблъсква с Шивани и я вижда да бяга. Шивани се сблъсква с Комолика.

Междувременно Анураг и Прерна избират годежни пръстени. Анураг кара Прерна да пробва един от тях. Прерна си спомня годежа им. Прерна пита Анураг дали си спомня нещо. Но Анураг казва, че не. Тогава Прерна му казва, че пръстенът се е заклещил на пръста ѝ. Анураг се опитва да го махне, но не успява. Идва Комолика и го вика отвън пред магазина. Анураг и Прерна виждат Комолика и се скриват от нея.

Междувременно Веена и Вирадж също търсят Прерна. Шивани предполага, че Прерна може да е в пробната. Веена мисли да я накара да пробва сари. Анураг обаче отвежда Прерна в пробната. Анураг казва на Прерна, че ако пръстенът не се извади от пръста ѝ, тогава ще са сгодени. Но Прерна казва, че пандитът трябва да изпее мантрите, за да се случи това. Тогава Анураг признава, че му е липсвала Прерна и когато е разбрал, че тя идва в търговския център, е взел със себе си и Соналика. Той отива да вземе крем за пръста на Прерна.

Комолика, Ниведита и Мохини разглеждат стоки за покупка. Ниведита вижда Анупам и го пита какво прави там. Анупам отговаря, че му е необходим подписът на Анураг върху някакви документи. Комолика го моли да ѝ съобщи, ако намери Анураг. Анупам казва "да". В пробната Анураг се връща с крем. Но Вирадж го вижда да влиза в пробната. Някой идва и чука на вратата. Анураг и Прерна се споглеждат уплашено.

Оказва се, че Анупам чука на вратата на пробната и моли Анураг да му отвори. Той казва на Анураг, че е донесъл документите, за да ги подпише. Точно в този момент там идва Вирадж и възкликва, че Анураг също е в пробната. Той моли Анураг да му каже дали е намерил Прерна. Вирадж си тръгва и Анураг подписва документите и ги връща на Анупам.

В друга част на търговския център Мохини моли един продавач да ѝ покаже нещо уникално за дъщеря ѝ. Toj коментира, че снаха ѝ е купила най-добрия годежен пръстен. Но Мохини му казва, че снаха ѝ все още не е дошла в магазина. Той уточнява, че говори за бременна жена, която е дошла с Анураг. Мохини излиза от магазина с мисълта, че въпреки че Прерна се омъжва за Вирадж, тя взема годежен пръстен от Анураг. Точно тогава тя среща Анупам и го пита за Анураг. Той ѝ казва, че Анураг е в пробната. Междувременно Прерна излиза от пробната и Веена я моли да пробва едно сари.

В пробната Анураг казва, че ще си затвори очите, тъй като Веена настоява Прерна да изпробва сарито. Точно тогава бебето я рита и тя казва на Анураг за това. Анураг я хваща за ръка. Отвън Мохини идва и пита Веена къде е Прерна. Те започват да спорят, докато Прерна и Анураг продължават да слушат отвътре. Междувременно Комолика и Вирадж също се срещнат и се питат един друг за Анураг и Прерна. Вирадж започна да си мисли, че може би са заедно.

Междувременно Мохини заявява, че ще претърси всички пробни, за да се увери, че Анураг не е с Пърна. Комолика и Анупам също идват там, за да търсят Анураг. Прерна и Анураг обаче ги заблуждават. Точно тогава обаче Анураг вижда Джага и започва да тича след него. Той също така моли Вирадж да го хване. Но Прерна изкрещя името на Анураг, тъй като стомахът ѝ започна да я боли. Анураг се връща и казва, че ще я отведе вкъщи.

Междувременно Вирадж настига Джага и започва да го бие. Той крещи как смее Джагга да показва лицето си. След това обаче започва да крещи, че дори след като Джагга я е отвлякъл, Прерна все още не е мъртва. Той признава, че се е преструвал толкова много, само за да изкара Джага от къщата на Басу. Освен това е бесен, че въпреки че Вирадж го е помолил да стои далеч, Джага се е върнал.

Вирадж идва да се срещне с Прерна. Той казва на Веена, че не е успял да хване мъжа, тъй като се е подхлъзнал и е паднал. Добавя също, че ще пази Прерна след сватбата и вече е инсталирал камери за видеонаблюдение в дома си и е назначил допълнителни телохранители за безопасност. Веена му благодари и Вирадж си тръгва.

В дома на Басу Комолика пита слугата дали е дал лекарствата на Анураг. Слугата отговаря положително. Комолика се замисля, че дори ако Анураг започне да се съмнява в лекарствата, тя ще му каже, че слугата му е дал грешните лекарства.

Междувременно Прерна си мисли за Анураг и изведнъж той се появява на балкона. Прерна се изненадва и го пита дали е дошъл да я убеждава да не се омъжва за Вирадж. Анураг обаче казва, че не, че е дошъл, защото пръстенът все още стои на пръста на Прерна, а на следващия ден е годежът ѝ. Анураг ѝ показва бутилка с масло, която е донесъл, за да ѝ помогне да махне пръстена, но и това не помага. Анураг каза на Прерна, че ще измисли нещо и ще я спаси от неудобния момент. Казвайки това, Анураг си тръгва.

На следващата сутрин Комолика вижда Анураг да изпраща разни неща. По-късно Мохини пита Ниведита дали са имали нещо в офиса този ден, тъй като Анураг е носил подаръци. Ниведита казва, че не. Точно тогава там идва Комолика и Мохини казва, че Анураг се опитва да помогне на семейство Шарма, тъй като те са бедни. Но Комолика ѝ отвръща, че знае, че Прерна се опитва да ѝ отмъкне съпруга и няма смисъл да я лъже. Ниведита се опитва да овладее ситуацията.

Междувременно Прерна показва на Шивани пръстена на пръста си и ѝ казва, че Анураг я е накарал да го сложи. Точно тогава Анураг влиза с подаръци и пита за Веена. Анураг казва, че е донесъл подаръци за годежа. Той показва нещата на Веена, а Прерна се усъмнява, че Анураг трябва да си е спомнил нещо от миналото след инцидента с пръстена. Веена моли Анураг сам да даде подаръците на Прерна, за да може Прерна да приеме истината. Но точно в този момент там идва бабата на Прерна и казва на Анураг, че той се е оженил за нея преди и сега ще се ожени за нея отново. Анураг е шокиран, но Веена овладява ситуацията, като казва, че бабата е склонна да забравя нещата.

По-късно Анураг разговаря с Прерна, когато там идва Комолика. Тя пита Анураг защо е тръгнал без нея. След няколко думи Анураг си тръгва, а Комолика и Прерна започват да спорят. Комолика казва на Прерна, че ще накара Анураг да се почувства виновен, че е излъгал съпругата си, и той ще се върне при нея. Но Прерна ѝ отговаря, че двамата с Анураг се обичат и тя ще направи всичко, за да си го върне.

Епизод 120 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 20 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153