Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 119

Добави коментар

Комолика се опитва да убие Джага! Вижте какво ще се случи в епизод 119 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анупам се замисля за това, което му е казала Ниведита. Той решава да подремне. Проверява om Джага и си тръгва. Точно тогава Джагга се събужда и се оглежда наоколо. Притеснява се, че е хванат от Анураг и се надява Комолика да го освободи. Междувременно Комолика проверява дали Анураг спи. Тя си мисли, че Джага трябва да умре, иначе Анураг ще го предаде на полицията и ще измъкне истината от него. Излиза от стаята, за да намери Джага. В същото време Молой също се събужда, за да си вземе вода.

По-късно Джага вижда Комолика да се приближава към него и я моли да го развърже. Но Комолика казва, че първо трябва да го убие, иначе той ще каже на Анураг за нея. Джага заявява, че няма да каже нищо на Анураг. Но Комолика продължава да го обвинява. Тя държи нож на врата му. Точно тогава Молой слиза и я вижда. Но тъй като не носи очилата си, не може да я види добре. Комолика го вижда и се скрива, като същевременно моли Джага да се преструва, че спи. Молой си мисли, че си въобразява, и си тръгнал. Джага моли Комолика да го пусне, но тя каза, че Джага трябва да умре. Джагга ѝ каза, че ръцете му са вързани, така че всички ще се чудят как го е направил. Комолика се съгласява, че Джага има право и го освобождава. Тя казва, че ще разкаже на семейството, че е убила Джагга при самозащита.

Междувременно Прерна чува шумове и отива да види какво се случва. Тя вижда как Комолика напада Джага. Тя изкрещява на Комолика да спре. Но Комолика казва, че Прерна няма да може да го спаси. Прерна изкрещява името на Анураг и той се събужда. Той чува гласа на Прерна и тича да ѝ помогне. Но Комолика все още се опитва да прободе Джагга с ножа. Анураг идва там точно тогава и виждайки го, Комолика казва, че мъжът се опитва да избяга, но тя го спира. Тя дава знак на Джага. По това време обаче цялото семейство дошло там и се шокира, като вида сцената. Джага обаче взима ножа от Комолика и я заплашва, че ще й пререже гърлото. Комолика прошепва, че трябва да убие Прерна. Джага я пуска и Комолика избутва Прерна към него. Джага хваща Прерна и я пробожда, но Анураг хваща ножа. Прерна се отдалечава от Джага, докато Анураг го бие. Молой, Анупам и Вирадж се опитват да спрат Анураг. Прерна сяда да плаче и виждайки я, Анураг отива при нея, оставяйки Джага. Анупам и Вирадж завързват Джагга.

В къщата на семейство Шарма Веена сънува кошмар и иска да отиде при Прерна. Веена тича по пътя и се опитва да хване такси. Суман казва, че ще я закара. В къщата на Басу Анураг се опитва да успокои Прерна, докато Вирадж го гледа. Мохини моли Прерна да отиде в стаята си и да спи. След като тя си тръгна, Анураг нарежда на Джага да каже истината, иначе ще го убие.

Анураг заплашва Джага, че ще го убие, ако излъже. Но ако Джага каже истината, Анураг ще го пусне и ще му даде пари. Като чува това, Комолика се страхува, че Джага ще разкаже всичко. Вирадж се опитва да успокои Анураг и го моли да предаде Джага на полицията. Анураг му казва, че иска да разбере кой постоянно напада Прерна. Мохини обаче вече се е обадила в полицията и смята, че те ще дойдат всеки момент. Анураг пита Прерна дали не греши, но Прерна отговаря, че не греши, тъй като тя също иска да разбере кой я напада.

Анураг пита Джага за името, но точно тогава пристига полицията. Анупам отива да ги заведе вътре. Анураг пита инспектора кой го е повикал, на което последният отговаря -Мохини Басу. Анураг обаче казва, че няма да им позволи да отведат Джага, докато не си признае, защото е нападнал Прерна и се е опитал да убие нея и съпругата му. Инспекторът моли Анураг да продължи с разследването. Анураг благодари на инспектора, но Джага видимо се притеснява. Прерна моли Джага да разкрие кой е искал да я убие. Джага дава знак към Комолика. Всички присъстващи са шокирани.

Мохини пита Комолика дали го е направила. Комолика гледа Джага. Инспекторът пита Джага дали наистина тази жена е поръчала да отвлече Прерна. Но Джага отрича, казвайки, че е мъжът, и посочва Анураг. Анураг нанася побой на Джага, докато Джага продължава да се смее. Всички се опитват да спрат Анураг. В схватката Джага побягва, но Анураг тича след него. Вирадж също тръгва след Джага и се опитва да се бие с него. Но Джага го удари по лицето и избягва.

Междувременно Веена и Суман също пристигнат и гледат какво се случва. Инспекторът съобщава, че Джага няма да може да избяга. Комолика моли Прерна да се върне в дома си и също така ѝ прошепва предупреждение. Анураг и Прерна се споглеждат, преди Прерна да си тръгне.

По-късно Комолика отива в дома на Ронит и му крещи. Ронит я моли да се успокои, но Комолика го ранява с нож. Тя се оплаква, че Анураг винаги защитава Прерна. Тя смята да изпробва нов начин да накаже Прерна. Междувременно, докато се прибира вкъщи, Прерна казва на Шивани, че каквото и да опитва Комолика, Анураг се сближава с нея. Тя каза, че иска Анураг на всяка цена, а Шивани я увери, че ще го има.

На следващата сутрин Анураг казва на Анупам, че е мислел да се обади на Прерна и да я попита дали е добре, но е смятал да изчака, за да не би тя да спи. Анупам го моли да се преоблече и тогава да поговорят очи в очи. Анураг прегръща Анупам и казва, че идеята му харесва. Той обаче си спомни нещо от миналото и се замая. Докато разказва на Анупам за това, влиза Комолика. Тя казва, че няма да пусне Анураг да си тръгне, без да вземе лекарствата си. Чуди се дали лекарствата ѝ ще позволят на Анураг да си спомни миналото.

Някой чука на вратата на семейство Шарма. Докато Прерна си мисли, че е Анураг, Веена ѝ казва, че е Вирадж и иска да я заведе да пазарува. Когато обаче Прерна отваря вратата, се оказва, че е Анураг.

Веена кани Анураг да влезе. Вирадж също влиза и ги поздравява. Вирадж каза на Анураг, че ще води Прерна в търговския център, за да пазарува за годежа им. Вирадж и Прерна тръгват. Веена моли Анураг да остане, но той каза, че трябва да отиде в офиса и си тръгна.

Анураг си мисли, че не е желае никой да си помисли, че иска да прекарва времето си с Прерна. Той се обажда на Мохини и пита за Соналика. Комолика приема обаждането и Анураг я моли да отиде да пазарува с него. Комолика се съгласява и Мохини чува това. Тя започва да се моли на Бог. Ниведита идва при нея и я пита какво се е случило.

Мохини ѝ казва, че Анураг е помолил Соналика да отиде в търговския център и нещата между тях може би ще се получат. Ниведита също предлага тя и Мохини да отидат в търговския център, за да пазаруват. В дома на Шарма Вена също моли Шивани да отиде с нея на шопинг. Междувременно Прерна казва на Вирадж, че иска да говори с него. Но Вираж получава обаждане от майка си и си тръгва.

Комолика, Ниведита, Мохини и Анураг пристигат в търговския център. Комолика отива да пробва сари, а Анураг отива със собственика на търговския център да разгледа годежни пръстени. Той се опитва да намери Прерна. Точно тогава Мохини и Нивида забелязват Вирадж и Веена. Мохини се подиграва на Веена, като казва, че тя планира да разори Вирадж. Анупам се обажда на Анураг и иска да подпише важни документи. Анураг го моли да дойде и в търговския център, тъй като е със Соналика.

Междувременно Шивани пита Прерна какво става с нея. Прерна казва, че се е опитала да говори с Вирадж. Освен това се е чувствала виновна, че е постъпила зле с него. Изведнъж Прерна започва да кашля и Шивани отива да донесе вода.

Точно тогава обаче идва Анураг и ѝ предлага вода. Прерна благодари на Бога, че Анураг е там. Анураг казва, че ще бъде навсякъде, където е Прерна, и че се чувства по-добре, когато тя е с него. Едно момиче, което тичаше към тях, се сблъска с Прерна и тя падна в ръцете на Анураг. Двамата изживяха романтичен момент. Вирадж ги вижда, докато отива към пробната, и се шокира.

Епизод 119 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 19 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153