Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 118

2 коментара

Ще успее ли Анураг да спаси Прерна? Вижте какво ще се случи в епизод 118 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг заплашва главореза, за да му каже къде е Прерна. Но бандитът казва, че не знае. Разяреният Анураг пребива жестоко мъжа, след което той казва на Анураг, че Прерна е отведена при скалата. Анураг изважда сим картата от телефона му и тръгва да търси Прерна.

Комолика чака Ронит и другите, когато ги вижда да се приближават. Тя казва на Ронит да събуди Прерна, за да може да види болката ѝ. Комолика вдига ръка, за да удари Прерна, но Прерна хваща ръката ѝ. Тя казва на Комолика, че не се страхува от нея, тъй като е сигурна, че Анураг ще дойде да я спаси. Двете започват да спорят и изведнъж Комолика изважда пистолет и държи Прерна на мушка.

Тя кара Прерна да се приближи до скалата. Комолика бута Прерна и коментира, че Прерна много обича живота си. На това Прерна отговаря, че обича Анураг, детето и семейството си, но ѝ се иска Комолика никога да не е съществувала. Комолика моли Ронит да завърже Прерна с единия край на въжето. Връзва другия край за колата и казва на Прерна да стои права, така че когато Ронит пререже въжето, Прерна да падне от скалата. Но щом Ронит преряза въжето, там се появява Анураг. Всички виждат Анураг и Прерна го вика. Комолика моли Джага да бутне бързо Прерна надолу. Но Анураг хвърля камък по Джагга и той пада. Прерна също е била на път да падне, но Анураг хваща въжето.

Комолика и Ронит се споглеждат. Тя моли Ронит да си тръгне. Междувременно Анураг издърпва Прерна. Точно тогава Вирадж също идва там и вижда Анураг на ръба на скалата. Той се затичва да им помогне. Комолика решава да се престори, че е дошла тук, за да помогне. Тя отива към тях и предлага помощ. Прерна се приближава и прегръща Анураг. Вирадж наблюдава сцената. Анураг пита Прерна дали е добре и тя кимва. Той моли Вирадж да се погрижи за Прерна, но тя го моли да не я оставя. Анураг каза, че трябва да накаже хората, които са се опитали да я наранят. Той я уверява, че ще се върне, и побягва след Ронит, който се опитва да избяга.

Вирадж моли Прерна да се прибере с него, но тя не е готова да си тръгне, докато Анураг не се върне. Той се обажда на Анураг и го кара да говори с Прерна. Анураг се скарва на Прерна и ѝ казва, че скоро ще се върне. Той я моли да се прибере вкъщи, иначе няма да говори с нея. . Анураг се връща при скалата и вижда Джага да лежи в безсъзнание.

В дома на семейство Басу Комолика смята, че трябва да се преструва, за да не я заподозрат. Тя казва на Веена, че Прерна е добре. Всички се усмихват, като чуват това, а Веена пита къде е Прерна. Комолика казва, че тя, Вирадж и Анураг са спасили живота на Прерна. Точно тогава влизат Прерна и Вирадж и Веена я прегръща. Веена благодари на Вирадж, но той ѝ казва да запази благодарността си за Анураг, тъй като той е спасил Прерна.

Междувременно Анураг се прибира вкъщи с Джага и всички са шокирани. Анураг моли Анупам да донесе въже. Мохини го пита кой е този мъж и Анураг отговаря, че той е този, който е бутнал Прерна от скалата. Той добавя, че не е истинският виновник, а някой му е платил, за да отвлече Прерна и да я убие. Веена и Молой казват, че мъжът трябва да е в полицейския участък, но Анураг не е съгласен. Анураг не е готов да пусне Джага, докато не разбере кой го е наел. Това радва Прерна, която е щастлива, мислейки си, че Анураг забелязва всеки път, когато тя е в опасност. Анупам казва, че трябва да записват всяка дума, която главорезът казва, и Анураг се съгласява. Комолика започва да се притеснява. Тя си мисли, че трябва да направи нещо за Джага, иначе Анураг ще го накара да си признае и тя ще бъде в опасност.

Шивани се чуди на глас защо главорезът е отвлякъл Прерна. Анураг идва при нея и я пита дали Прерна иска нещо. Анураг моли Шивани да ѝ донесе мляко. Шивани излиза от стаята, оставяйки Прерна и Анураг сами. Те провеждат сладък разговор, след което Анураг я хваща за ръка и я отвежда в стаята за гости. Той я моли да затвори вратата, на което тя кимва.

Междувременно Комолика си мисли, че може да понесе любовта на Анураг към Прерна, но не и омразата му към нея. Тя започва да хвърля неща наоколо. Анураг идва при нея и я пита какво се е случило. Комолика разказва, че се е уплашила, а когато Анураг я пита защо, тя отговаря, че е заради Джага. Анураг изведнъж я пита откъде знае името му. Тя го лъже, като казва, че е чула името от него, но той ѝ казва, че не знаел името на Джага. Изплашена Соналика казва на Анураг, че е чула името, когато Анураг е спасявал Прерна. Анураг ѝ вярва и ѝ казва, че няма да позволи на виновника за всичко това да се измъкне.

Докато чака Шивани, Прерна излиза навън и среща Соналика. Те се скарват и Прерна казва на Соналика, че Анураг я е спасил, така че е спечелила срещу нея. Вбесена, Соналика я заплашва.

Прерна и Шивани си говорят за Анураг. Прерна казва на Шивани, че дори Анураг да е изгубил спомените си, любовта му все още е жива в сърцето му и затова между тях има връзка. Анураг влиза в стаята и ги пита за разговора им. Шивани излиза от стаята. Анураг моли Прерна да изпие млякото и когато тя отказва, той я кара да пие със собствените си ръце. Вирадж, който ще се ожени за Прерна, слуша целия разговор между Прерна и Шивани и е шокиран. Тогава той забелязва химията между Анураг и Прерна и си тръгва.

Междувременно Соналика отива при майката на Анураг, за да поиска приспивателни, като ѝ казва, че не може да спи. Майката на Анураг ѝ дава лекарствата.

Епизод 118 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 18 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153