Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 117

Добави коментар

Прерна избягва! Вижте какво ще се случи в епизод 117 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг предлага всички да се разделят и да продължат с търсенето. Суман се подиграва на Комолика и казва, че отвличанията невинаги са за пари, а понякога са само за отмъщение. Комолика дава вода на Молой и казва, че Суман е прав. Тя допълва, че може би Прерна се е скарала с някого и този човек си е отмъстил. Молой каза, че иска да разбере кой е и тогава ще се заеме с въпроса. Точно тогава му се обажда комисарят и казва, че са гледали записите от камерите за видеонаблюдение и са видели как едно момиче е преместено от камиона в колата на Джага. Те щели да получат адреса на мъжа и да върнат Прерна обратно.

Междувременно Вирадж и Анураг спират по пътя и се чудят накъде да поемат. Точно тогава Анураг вижда гривната на Прерна на пътя и казва на Вирадж, че тя е на Прерна. Вирадж казва, че това означава, че трябва да поемат по този път. Те продължават в тази посока.

Главорезите се карат помежду си. Джага казва, че ще получи повече пари, тъй като са докарали Прерна с неговата кола. Точно в този момент Комолика им се обажда и един луд главорез отговаря на обаждането. Комолика му нарежда да убие Прерна, преди да пристигне полицията. Мъжът обещава да не разочарова Комолика и прекъсва разговора. Той освобождава Прерна и я моли да бяга, иначе ще я заколи. Прерна започва да бяга, но Джага и останалите мъже влизат вътре. Лудият мъж казва, че Прерна се е освободила и го е пребила.

В къщата на семейство Басу Ниведита се опитва да успокои Мохини. Тя казва, че са късметлии, че имат човек като Соналика, тъй като всяко друго момиче би полудяло в този момент. Ниведита каза, че Соналика е зряла жена, която се е справя със ситуацията доста добре. Чуват как Веена звъни на камбаната, докато се моли на бога. Мохини моли Ниведита да затвори вратата, тъй като това я дразни. Мохини предполага, че може би семейство Шарма са планирали отвличането. Междувременно Анураг и Вирадж стигат до вилата, в която Прерна е държана като заложник.

Джага казва на Прерна, че няма да я остави да се измъкне. Лудият главорез казва на Джага, че шефът им се е обадил и го е помолил да убие Прерна. Джага моли останалите да го отведат в болницата. След това той извиква Прерна, но тя се скрива зад щайгите. Джага я забелязва, но тя хвърля нещо по него и побягва към вратата.

Прерна избягва в джунглата, където главорезите я следват. Анураг и Вирадж също идват в джунглата, за да търсят Прерна. Те викат името ѝ и Прерна чува Анураг. Тя се чуди как може той да е дошъл там и се придвижва напред, търсейки го. Джага я вижда да се крие зад едно дърво и тръгва към нея, но точно тогава пред Прерна се появява змия, която изплашва главорезите.

Анураг да закарва Вирадж вкъщи. Вирадж го пита дали ще се прибере. Анураг кимва и Вирадж слиза от колата. Когато Анураг потегля, Вирадж си мисли, че трябва да продължи да търси Прерна, въпреки че Анураг може да е уморен. Той се качва в колата си и тръгва.Анураг също отива да търси Прерна.

В къщата на Басу Веена продължава да се моли на Бога и да звъни със звънеца за пуджа. Шивани плаче, а Молой се опитва да я утеши. Мохини идва там точно тогава и моли Веена да спре шума. Молой се ядосва и отвежда Мохини настрани. Казва ѝ, че поне трябва да се преструва на добра, тъй като Прерна е бременна с детето на Анураг. Заплашва я, че ще разкаже всичко на Анураг. Мохини също се ядосва и казва на Молой, че го мрази. Но той ѝ отговаря, че може да го мрази колкото си иска, но той ще каже истината на Анураг. Той изкрещява, че Прерна е тяхна снаха и си тръгва.

Комолика отива до склада и вика Ронит. Чуди се къде са всички. Точно тогава Джага и главорезите идват там и Комолика пита къде са били. Джага казва, че е говорила със зетя му, а не с него. Мъжът се опитал да убие Прерна, но тя му счупила крака и избягала в джунглата. Комолика се ядосва и удря Джага.

Прерна стига до едно село и чука на първата врата, на която се натъква. Една жена я вижда. Тя води Прерна в дома си. Мъжът на къщата я пита коя е. Жената отговаря, че Прерна е избягала от главорези и че освен това е бременна. Мъжът казва, че никой няма да може да се добере до Прерна, и казва на хората си да стоят на стража пред вратата. Жената ѝ дава да пие сок, след което Прерна моли да се обади на съпруга си. Жената казва на Прерна, че нямат стационарни телефон, а мобилната мрежа в района не е стабилна. След това тя я помолила да изпие сока, но Прерна казва, че ще го изпие по-късно.

Междувременно Комолика опира нож в шията на Джага и му нарежда да върне Прерна. Точно в този момент там идва Ронит и я моли да се успокои. Комолика му съобщава, че Прерна е избягала. Тя обвинява Ронит и главорезите, че са ѝ помогнали да избяга. Анураг ѝ се обажда точно тогава, за да я помоли да помоли полицията да дойде в джунглата. Когато Комолика го пита какво се е случило, Анураг ѝ разказва всичко. Казва ѝ, че е намерил колиба за съхранение с фенери вътре.

Комолика поглежда навън и вижда Анураг да стои близо до колибата. Комолика обещава да се обади на Молой и на комисаря и прекъсва разговора. Тя казва на Ронит, че Анураг е там, и ги моли да се скрият. Анураг влиза в хижата, но не намира никого.

Комолика изведнъж се втурва към изхода, но Анураг я чува и се опитва да я последва, държейки ножа, който е изпуснала. Виждайки, че Анураг си тръгва, Ронит дава знак на всички да си тръгнат. Един от главорезите обаче смята, че не може да избяга, и остава.

Прерна се запознава с дъщерята на жената, която също е бременна. Прерна ѝ казва, че трябва да се обади на съпруга си. Жената ѝ казва, че телефонът на брат ѝ има подходяща мрежа и тя може да се обади. Момичето я моли да хапне, но точно тогава главорезите идват в къщата. По стечение на обстоятелствата къщата принадлежи на Джага и неговите главорези.

Лудият главорез, чието име било Санджу, разказал на семейството си как е бил пребит. Семейството се разгневило, но тогава момичето казало на Санджу да даде телефона си на Прерна. Главорезите откриват Прерна и им казват, че именно тя е пребила Санджу. Главорезите я хващат и я връзват. Обаждат се на Комолика, за да ѝ съобщят, че са хванали Прерна. Комолика им казва, че тя и Ронит ще пристигнат там много скоро.

Комолика стига до къщата на Джага. Прерна моли съпругата на Джага за помощ, но тя казва, че ще я убие. Прерна отново моли, като казва, че е наранила Санджу, за да спаси бебето си. Но точно тогава там се появява Комолика. Като я вижда, Прерна казва, че е трябвало да знае, че само Комолика може да направи това.

Комолика заплашва, че ще убие Прерна, и моли Джага да я доведе. Но съпругата на Джагга казва, че ако Комолика не удвои парите, Джага няма да я докосне. Комолика се съгласява и Джага и неговите главорези освобождават Прерна. Веднага след като я освобождават, Прерна удря шамар на Комолика, но Джага удря Прерна с ваза по главата. Прерна губи съзнание, а Комолика моли мъжете да я отведат при скалата. Главорезите тръгват с Прерна.

Останалият назад главорез вижда как Анураг излиза от колибата и се обажда на другарите си. Той им казва, че Анураг си е тръгнал, така че те могат да се върнат. Но другият главорез му казва, че са хванали Прерна и я водят към скалата, след което ще получат парите от госпожата. Точно тогава Анураг хваща главореза.

Епизод 117 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 17 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153