Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 116

Добави коментар

Комолика моли Ронит да убие Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 116 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Вирадж казва на Анураг, че чака отговора на Прерна. Междувременно Шивани взема нож за рязане на хартия и прерязва въжетата си. Тя изтича до вратата и почука на нея, но след това излезе през прозореца. Чува как Ронит и главорезите си говорят. Ронит им показва снимка на Прерна и Шивани и им казва да отвлекат Прерна.

Комолика казва на Мохини, че Анураг не си взима хапчетата. Тя моли Мохини да му даде хапчетата, тъй като той няма да може да ѝ откаже. Мохини отива при Анураг и го моли да вземе лекарствата, но Анураг отказва, като казва, че хапчетата го карат да се чувства замаян. Мохини му се скара и го кара да вземе хапчетата. Комолика си мисли, че сега Анураг ще забрави всичко за миналото си.

Изведнъж Прерна започва да се чувства замаяна и моли Анураг да дойде с нея. Той я пита дали е добре, но Прерна му казва, че има да му каже нещо важно. Тогава Прерна го пита дали може да я види и той отговаря положително. Тя посочва една звезда в небето и казва на Анураг, че това е баща ѝ, който я обича най-много в семейството. Тя се разчувства и започна да плаче. Тя каза на Анураг, че той е много добър човек. Анураг ѝ благодари и каза, че трябва да влязат вътре, тъй като Прерна едва се държи на краката си. Но Прерна настоява, че има да каже още нещо и признава, че го обича. Анураг се усмихва и държи ръката ѝ, а Прерна я целува. Той си припомни един момент от миналото им.

Междувременно Вирадж търси Прърна, защото не може да дочака отговора ѝ. Мохини го вижда и му казва, че Прерна е много хубаво момиче. Може да е от бедно семейство, но има ценности и уважава възрастните. Вирадж каза, че знае това и смята, че ако някой не може да види качествата ѝ, значи човекът е лош. Мохини се смущава и си тръгва. Вирадж пита Дебу дали е виждал Прерна, а той отговаря, че е отишла на терасата.

Главорезите хващат Шивани. Тя припада и те я отвличат. Те се обаждат на Ронит и казват, че са хванали момичето. Ронит се обажда на Комолика и ѝ казва, че е направил това, което тя е поискала от него. Комолика дава на Ронит адрес и го моли да закара Прерна там. Мохини идва да види Комолика точно тогава, но тя ѝ крещи, че я боли глава. Мохини се чувства зле, като чува това.

На терасата Прерна моли Анураг да каже, че и той я обича. Тя не може да живее без него. Тя казва на Анураг, че трябва да му каже всичко, което е в сърцето ѝ. Тя и бебето ѝ не биха съществували без Анураг. Тя подаде ръката си на Анураг и го помоли да я държи. Прерна започна да се замайва и Анураг я хваща. Анураг помоли Прерна да седне и да се отпусне, защото може да е пила нещо. Прерна отново признава любовта си към Анураг и го моли да му каже, че и той я обича. Тя му казва, че винаги го е чакала. Анураг избърсва сълзите на Прерна и я прегръща, за да я целуне, но Прерна заспива. Той я гледа и си мисли, че е объркал всичко. Прерна е била пияна и може би е казвала всичко това, представяйки си, че той е Вирадж.

Междувременно Вирадж ги открива и отива да попита Прерна за отговор. Анураг му казва, че Прерна е заспала. Когато Вирадж го пита дали Анураг е дошъл след него, той отговаря, че през цялото време е бил с Прерна и тя не е била в съзнание. Вирадж сваля Прерна долу, за да си почине.

Междувременно Комолика отива да се срещне с Ронит, който му казва, че Прерна е във фургона. Но Комолика проверява вътре и вижда Шивани. В гнева си тя удря Ронит и му се кара, че е довел Шивани вместо Прерна. Ронит показва снимката на главорезите и те посочват Шивани, наричайки я Прерна. Комолика се ядосва и моли Ронит да се махне оттам. Тя моли главорезите да върнат Шивани обратно и да й доведат Прерна.

На партито Вирадж кара Прерна да си почине, но Прерна продължава да говори насън. Той се усмихва и отива да се обади на Веена. Анураг, от друга страна, продължава да мисли за Прерна. Точно в този момент при него идва Комолика и го пита дали отново не си е спомнил нещо. Анураг казва, че не, и Комолика тръгва да търси Прерна. Междувременно главорезите свалят Шивани. Комолика ги насочва към Прерна и ги моли да я отвлекат бързо. Комолика им казва да отведат Прерна на адреса, който е дала. Но Шивани идва в съзнание и вижда как главорезите връзват Прерна. Тя изкрещява името на Прерна и така я кара да се събуди. Но Ронит отново кара Прерна да припадне с хлороформ. Междувременно Шивани тича да намери Анураг и му казва, че главорезите са отвлекли Прерна и я отвеждат в микробуса. Анураг, Анупам, Вирадж и Шекхар тичат след главорезите.

В дома на Басу Мохини разбира, че Анураг сега ще тича след главорезите, за да спаси Прерна, и няма да се успокои, докато не го направи. Ниведита поглежда към Комолика и дава знак на Мохини да спре да говори. Но Комолика смята, че нейните мъже не бива да бъдат хванати. Тя се оправдава, че трябва да вземе лекарство, и отива да се обади на Ронит. Но самият Ронит ѝ се обажда само и само да я увери, че е стигнал навреме, за да вземе Прерна от микробуса. Освен това ѝ дава още една доза, за да я държи в безсъзнание.

Ронит съобщава на Комолика, че Анураг следва микробуса. Комолика му казва, че Шивани е съобщила на всички, че Прерна е отвлечена. Тя му казва да стои далеч от погледа на Анураг, тъй като това може да предизвика спомените му и той да си спомни за него и Комолика. Ронит я уверява, че този път той ще спечели. Комолика го моли да не прекъсва разговора, тъй като иска да чуе какво се случва. Главорезите съобщават на Ронит, че Прерна отново идва в съзнание. Комолика чува това и моли Ронит да убие Прерна. Ронит е на две мнения. Комолика казва, че това е просто нещо, което трябва да се направи, и се обръща и вижда Вирадж на вратата.

Тя си измисля някакво извинение, но той ѝ казва, че е там, за да вземе лекарства за Веена. Комолика го уверява, че ще изпрати лекарствата, и го моли да не се напряга. В този момент там идва Шивани и иска да разбере дали Комолика е организирала отвличането на Прерна. Но Комолика успява да се противопостави, като хвърля вината върху Вирадж. Шивани обаче вижда лъжите ѝ и казва, че Вирадж не е проницателен. Той ѝ крещи и я кара да си тръгне.

Анураг настига главорезите и ги пита защо се надпреварват. Но Ронит ловко прехвърля Прерна в колата на Джагга, която той кара тогава. Анураг ги обвинява, че са отвлекли Прерна, но не успява да я открие. Той си тръгва оттам и отива в полицейския участък, за да съобщи за отвличането на Прерна. Инспекторът го пита дали подозира някого, на което той отговаря отрицателно, тъй като е действал по твърденията на Шивани. Той е проследил микробуса, но Прерна не е била в него. Инспекторът заключава, че Прерна може да е била преместена в друга кола, докато Анураг е изпреварвал микробуса.

По пътя Ронит казва на главорезите си, че трябва да побързат, тъй като Прерна може да дойде в съзнание и да започне да крещи. Но Прерна, която дотогава се е събудила, си мисли, че няма смисъл да крещи за помощ и трябва да остави следи по пътя. Тя продължи да хвърля парченца от бижутата си на пътя с надеждата Анураг да ги забележи.

В къщата на Басу Молой се обажда на комисаря и му казва за отвличането на Прерна. Комисарят обещава да назначи специален екип за издирването. Молой съобщава на всички какво е казал комисарят, но Мохини се ядосва. Тя обвинява Прерна, че е развалила партито им, и моли семейство Шарма да си тръгне. Шокираният Вирадж възкликва как може Мохини да говори така, но Молой му казва, подигравайки се на Мохини, че тя е неблагодарна дама. Веена се съгласява с нея, но Ниведита я контрира, като казва, че Мохини не греши, тъй като Шарма винаги е разваляла забавленията им. Молой изкрещя на съпругата и дъщеря си. Нарича ги безсрамни и казва, че Анураг може да е напрегнат заради ситуацията. Веена започва да плаче, а Комолика се преструва, че изтрива сълзите.

Ронит и главорезите стигат до адреса, посочен от Комолика. Прерна се чуди къде са я довели и се преструва на изпаднала в безсъзнание. Но когато главорезите идват, тя ги моли да я оставят. Джага казва, че няма да я нарани, но ще го направи този, който им е платил. Прерна моли, че има бебе в себе си, а Джага моли мъжете да не я нараняват. Прерна ги моли да я оставят.

Анураг се прибрал вкъщи и казал, че е подал жалба и се извинил за закъснението си. Той пита дали някой се е обаждал за откуп, но Веена казва, че не. Тя изразява притеснението си за Прерна и детето ѝ. Анураг ѝ обещава, че ще прибере Прерна и детето у дома. Той няма да се върне, докато не върне Прерна при себе си. Вирадж и Шекхар доброволно се съгласяват да тръгнат с него.

Епизод 116 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 16 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153