Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 115

Добави коментар

Вирадж признава любовта си към Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 115 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг се чуди защо той не е щастлив от връзката на Вирадж и Прна. Той се обажда на Комолика и я моли да се качи. Мохини пита Комолика какво се е случило и тя казва, че Анураг ѝ се е обадил, че има нужда от нея. Прерна вижда размяната на мненията им и разбира, че нещо се случва с Комолика. Междувременно Вирадж се чуди защо не може да говори за развалянето на годежа с Прерна, въпреки че приятелството ѝ с Анураг го засяга.

На път за горния етаж Комолика се сблъсква с Ронит и му изкрещява, че е уволнен. Ронит ѝ се подиграва, като казва, че всичко е наред, защото знае, че Комолика не го е видяла. Комолика вдига поглед и го забелязва. Ронит шеговито се представя за сервитьор и пита Комолика за поръчката ѝ. Тя отговори "Прерна" и го помоли да я донесе. Той обещава да й донесе Прерна и Комолика си тръгва. Ронит си спомня, че Прерна го е ударила, и се ядосва. Той показва снимката на Прерна на главорезите си и ги моли да я отвлекат. По пътя си той отново се сблъсква, но този път с Шивани. Той побягва и се обажда на Комолика, като ѝ казва, че се е сблъскал с Шивани. Комолика казва, че ще се справи с нея, но това трябва да е последната грешка на Ронит. Комолика спира Шивани и започва да спори с нея. Шивани казва на Комолика, че Анураг сега си спомня спомените с Прерна и затова бракът на Прерна и Вирадж няма да се състои. Междувременно Ронит бяга.

Молой помоли всички младежи да танцуват, като се пошегува, че е твърде стар за това. Анураг и Вирадж се насочиха към Прерна. Но забелязвайки това, Вирадж се отдръпна. Комолика се приближава до него и го моли да танцува с нея, тъй като Прерна може да се умори да танцува в нейното състояние и Вираж се съгласява. Междувременно Шивани отново открива Ронит и започва да го преследва. Ронит се опитва да се скрие от Шивани и мисли да направи нещо с нея. Шивани продължава да го търси, но Анупам идва и я пита какво става. Тя му казва, че усеща, че животът на Прерна е в опасност и знае кой се опитва да ѝ навреди.

На дансинга Анураг и Прерна танцуват. Вирадж вижда как Прерна танцува и казва на Комолика, че тъй като Прерна танцува, той ще отиде да танцува с нея. Но Комолика го спира и казва, че Анураг много харесва Прерна и въпреки че има добро сърце, трябва да разбере, че Прерна е годеницата на Вирадж. Вирадж казва, че разбира какво иска да каже Комолика. Анупам помоли Ниведита за танц по сигнал на Молой. Междувременно Анураг казва на Прерна, че му харесва да танцува с нея. Той си припомни някои спомени от миналото и ѝ каза, че преди са танцували така много пъти. Прерна кимна с глава. Точно тогава главорезите на Ронит виждат Прерна. Партньорите се сменят и Анураг танцува с Комолика, а Прерна - с Вирадж. Прерна си наранява крака и веднага Анураг е до нея. Той я помоли да дойде с него и я отвежда. Комолика идва при Вирадж и го провокира да поговори с Анураг за това.

Кака Бабу казва на Мохини, че не е добра майка, защото иска само да спечели симпатиите на сина си и не се интересува от щастието му.

Анураг кара Прерна да си почине в една стая и се опитва да лекува изкълчения ѝ глезен. Анураг казва, че е чел в интернет за бременността, за да може да се грижи за Прерна. След като Анураг си тръгва, Веена казва на Прерна, че въпреки че Анураг е много добър, той не е с нея, така че тя не трябва да мисли за него. Вирадж пита Анураг дали обича Прерна. Анураг казва, че обича Прерна като приятел.

Шивани хваща Ронит, но той я удря с ваза по главата и тя изпада в безсъзнание. Вирадж казва на Анураг, че се е влюбил в Прерна и му благодари, че го е накарал да се срещне с нея. Анупам се усъмнява в един от сервитьорите и го проследява, но му се обажда Ниведита и той се връща в къщата.

Анураг си мисли защо Вирадж има такива мисли за него и Прерна и се съмнява дали не прави нещо нередно. Анураг си спомня времето от миналото, когато е помолил Прерна да развали брака си. Той си мисли, че същият този мъж, за когото тя е щяла да се омъжи, я е оставил сама. Анураг казва на Комолика за това. Комолика се притеснява дали Анураг си е спомнил всичко от миналото. Комолика му казва, че ревнува от Прерна, но Анураг я уверява, че всичко е наред, че не трябва да се притеснява.

В ретроспекция виждаме, че Комолика е изнудвала лекаря на Анураг, заплашвайки да убие дъщеря му, която е отвлякла. Лекарят трябва да даде на Комолика лекарствата, които ще попречат на възстановяването на Анураг.

Ронит, преоблечен като сервитьор, моли Прерна да провери къде е паркирана колата ѝ, защото може да блокира пътя. Прерна се кани да тръгне с Ронит, но Вирадж предлага да ѝ помогне и вместо това отива да провери колата.

Вирадж казва на Прерна, че я обича. Вирадж казва на Прерна, че след ритуала е усетил, че тя харесва Анураг. Той казва, че дори след като се е усъмнил в Анураг, иска да се ожени за нея. Вираж казва на Прерна, че ще изчака отговора ѝ.

Анупам си мисли, че да каже на Анураг, че Прерна е в опасност, няма да е добре за здравето му, тъй като вчера се е върнал от болницата.

Комолика моли сервитьора да подаде на Анураг чаша с вода, в която е смесила лекарството. Анураг вижда Ронит в облеклото на сервитьора и го пита дали го познава. Ронит казва, че се казва Рошан, а Комолика го моли да си отиде и да си донесе храна.

Прерна кашля и Анураг ѝ дава чаша вода. Анураг казва на Прерна, че си е спомнил за това, че ѝ е обещал, че никога няма да я изостави. Той е на път да ѝ каже повече, но Мохини го моли да отиде с нея и да се срещне с другите гости. Анураг пита Мохини дали харесва Прерна, а Мохини дава да се разбере, че не се интересува от живота на Прерна. Вирадж казва на Анураг, че е предложил на Прерна.

Епизод 115 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 13 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153