Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 114

Добави коментар

Анураг осъзнава, че изпитва чувства към Прерна! Анураг си спомня моменти от миналото! Вижте какво ще се случи в епизод 114 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

След приключване на ритуалите Анураг предлага бонбони на Прерна. Комолика казва, че Прерна и Вирадж скоро ще се оженят, затова трябва да танцуват заедно. Прерна отказва, но Вираж ѝ казва, че ще внимава, докато танцува, тъй като тя е бременна. Прерна и Вирадж танцуват бавно заедно и Веена казва, че и двамата изглеждат страхотно. Прерна си представя, че Вирадж е Анураг, и се усмихва, гледайки Вирадж.

Анураг наблюдава танца на Прерна и Вирадж, но си тръгва, тъй като не може да ги гледа заедно. Анупам пита Анураг защо изглежда притеснен, а Анураг признава, че изпитва чувства към Прерна. Анураг казва, че приятелството му с Прерна не е просто приятелство, а нещо повече. Анураг допълва, че не може да гледа заедно Прерна и Вирадж. Шивани чува какво казва Анураг на Анупам. Анупам казва на Анураг, че Прерна е била специална за него и той е имал близка връзка с нея.

Нивида се кара на Анупам, че е казал на Анураг, че той и Прерна са имали силна връзка. Шивани казва на Комолика, че Анураг има чувства към Прерна.

След танца на Прерна и Вирадж Анураг моли Прерна да танцува с него. Докато танцува с Прерна, Анураг ѝ казва, че тя се е появявала в сънищата му. Анураг пита Прерна защо изпитва тези чувства към нея.

Вирадж наблюдава как Анураг и Прерна танцуват заедно. Веена казва на Вирадж, че Прерна и Анураг са приятели от детинство. Вирадж казва, че Прерна е щастливка, че има силно приятелство с Анураг.

Анураг изпада в безсъзнание по време на сватбената церемония на Прерна. Той държи ръката ѝ, докато го отвеждат в болницата. Всички са шокирани от това, докато Комолика се притеснява дали Анураг възвръща загубената си памет.

Комолика казва на майката на Прерна, че Вирадж и семейството му са недоволни от начина, по който Прерна е привързана към семейство Басу, особено към Анураг. Прерна отказва да остави Анураг в болницата и да говори с Вирадж. Вираж показва загрижеността си за Прерна и майка ѝ е щастлива да го види така спокоен относно приятелството между Прерна и Анураг.

Прерна се моли за здравето на Анураг. Комолика ѝ пречи да се моли и я моли да стои далеч от Анураг. Тя обвинява Прерна за проблемите със здравето на Анураг. Прерна ѝ казва, че никога няма да избяга от погледа на Анураг.

Медицинската сестра съобщава, че Анураг е дошъл в съзнание и пита за Прерна. Комолика избухва в гняв, когато чува това. Той я моли да държи ръката му и казва, че са били много близки и са имали специална връзка. Той пита защо никога не му е разкрила това. Анураг пита Прерна, когато Анупам му е разкрил всички тези неща, защо тя не му е казала.

Лекарят съобщава, че здравето на Анураг е по-добро и скоро той ще си върне изгубената памет. Прерна и бащата на Анураг са най-щастливи да чуят това. Майката на Прерна я моли да забрави Анураг завинаги и да се съсредоточи върху Вирадж.

Прерна се среща с Комолика и ѝ казва, че Анураг скоро ще потърси своята любов Прерна. Тя също така му казва, че те са създадени един за друг. Прерна казва, че колкото повече се опитва да се отдалечи от Анураг, толкова повече се привличат един към друг.

Прерна дава прасад на Анураг и му казва, че скоро ще си спомни за него. Той ѝ казва, че не е виждал някой да е по-щастлив от нея, след като е чул тази новина. Анураг разказва на Прерна, че е видял видение, в което танцува с Прерна, в което те са били много близо един до друг и изглежда, че за него това е било нещо повече от приятелство. Ниведита го прекъсва и казва, че трябва да дойде за закуска. Кака Бабу кара и Прерна да седне с тях на закуска. Ниведита уверява баща си, че приготовленията за новогодишното парти са направени.

Мохини кани Прерна и семейството ѝ. Тя моли Прерна да покани Вирадж заедно с нея. Комолика иска да планира нещо срещу Прерна на партито. Ронит казва, че ще дойде с приятелите си, ще отвлекат Прерна и ще я отведат.

Анураг постоянно мисли за Прерна. Вирадж решава да разпита Прерна за приятелството ѝ с Анураг на партито.

Прерна и семейството ѝ пристигат на партито. Мохини пита за Вирадж. Прерна казва, че Вирадж е на път. Прерна заявява на Комолика, че колкото повече се опитва да държи Анураг далеч от нея, толкова повече той ще се приближава към нея.

Сарито на Прерна се залепва за едно растение и когато тя го дърпа, задната кука на блузата ѝ се къса. Тя се качва да търси конци и игла, за да я зашие, а Анураг забелязва счупената й кука и предлага помощ. Анураг си спомня за подобна ситуация от миналото с Прерна, когато ѝ е предложил помощ. Мохини и Комолика идват там и молят Анураг да вземе лекарствата си. Вирадж пристига на партито и подарява цветя на Прерна. Вирадж не може да каже на Прерна, че не иска да се жени за нея.

Ронит използва фалшиви мустаци и брада, за да скрие лицето си на партито, и идва маскиран като сервитьор, за да отвлече Прерна.

Епизод 114 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 12 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153