Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 110

Добави коментар

Ронит проваля плана на Комолика! Вижте какво ще се случи в епизод 110 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна се обажда на Анураг. Комолика я прекъсва и му казва, че се сбогува с Пърна. Прерна си припомня предишните дни с Анураг, докато колата му потегля. Междувременно Молой и Анупам се шегуват как намират съпругите си за непоносими.

В колата Анураг и Комолика си правят селфи, което тя изпраща на Прерна. Комолика също ѝ се обажда и я пита дали е видяла снимката. Тя също така предизвиква Прерна да се опита този път да развали медения ѝ месец с Анураг.

Шивани пита Прерна какво ѝ е казала Комолика и тя ѝ разказва целия разговор. Тя също така каза, че се притеснява, тъй като Анураг е загубил спомените си и Комолика може да го хване в капан. Прерна се обажда във фермата и казва на един слуга да изключи генератора. Слугата се опитва да възрази, че това ще прекъсне и водоснабдяването, но Прерна настоява, че това е искането на Анураг, защото той иска да усети живота на село.

Междувременно Анупам, Молой, Мохини и Ниведита стигат до фермата. Слуга съобщава на Мохини, че са взети всички мерки, включително и да се запасят със свещи, тъй като в района често се случвало да има прекъсване на тока. Мохини моли прислужницата да украси стаята на Анураг и Комолика за медения месец. Ниведита признава, че наистина има нужда от ваканция и че се чувства добре далеч от Прерна. Електричеството спира и Мохини се кара на Ниведита, че името на Прерна носи лош късмет. Слугата се обажда на Прерна и ѝ казва, че е спрял тока. Прерна му благодари и го помоли да си тръгне.

Молой пита за слугата, но Анупам му казва, че е заминал за селото си. Мохини се обажда на Прерна и иска номера на домоуправителя. Прерна казва, че не го знае и тогава Мохини я моли да доведе електротехник. Анупам попита защо се обаждат на Прерна. Нивида отговори, че никой не знае за това пътуване.

Прерна и Шивани пристигат във фермата. Молой пита Прерна защо е дошла, след като той ѝ е изпратил съобщение да не идва. Прерна каза, че ще поправят генератора. Прерна каза на Шивани да отиде и да включи генератора. Шивани отиде до пристройката и я видя украсена с цветя. Шивани също така откри там много ключове и не знаеше какво да прави. Междувременно Прерна намери кукла на бебе заедно с бележка. На нея пишеше: "Скоро ще си имаме сладко бебе, Анураг и моето бебе". Прерна разбира, че Анураг и Комолика не са там. Тя започва да се чуди къде ли го е отвела Комолика.

Прерна показва бележката и бебешката кукла на Шивани. Прерна ѝ казва, че това подсказва, че ще имат бебе. Прерна моли Шивани да включи генератора. Молой благодари на Прерна и я моли да се остане, тъй като вече е късно. Но тя каза, че трябва да си тръгне, тъй като не се наспива добре на ново място. Когато Анупам изтъкна, че е късно през нощта, Мохини каза, че ще изпрати Мохан с нея. Молой се ядоса и казва на Мохини да остави Прерна да говори сама за себе си. Мохини се ядосва и си тръгва, но Прерна също отказва предложението на Молой.

Комолика се обажда на Прерна и я пита как й е харесала изненадата. Тя ѝ казва, че докато Прерна е търсила нея и Анураг във фермата, те са били в хотелски апартамент. Също така ѝ казва, че ще упои Анураг. Тя показва как Анураг влиза през вратата и тя крещи името му, но Комолика прекъсва разговора.

Комолика кани Анураг да пийне, но той казва, че иска да си почине. Комолика си мисли, че Анураг е пропилял едно хапче, но тя имала още за такива спешни случаи. Анураг се замисля да се обади на Прерна и търси телефона си. Той пита Комолика дали знае къде е телефонът му, но тя казва, че го е оставил във фермата. Той иска нейния телефон, за да се обади на Прерна. Комолика се преструва, че се обажда на номера на Прерна и казва на Анураг, че тя не отговаря. Анураг казва, че го боли глава, а Комолика го моли да вземе лекарството ѝ. Анураг се замая и падна. Комолика си помисли, че е спечелила, а Прерна е загубила, тъй като сега Анураг е бил напълно сам с нея.

Междувременно Прерна пита Анупам дали знае къде е Анураг. Но той не знае. Но точно в този момент получава съобщение за използване на банкова карта и казва на Прерна, че е разбрал къде е Анураг. Той вика Прерна, която спира колата. Той ѝ казал името на хотела и Прерна и Шивани потеглят към мястото.

Прерна казва на Шивани, че няма да позволи на Комолика да манипулира любовта ѝ. Шивани ѝ отговаря, че Комолика е много умна. Прерна казва, че персоналът няма да им позволи да стигнат до Анураг. Прерна и Шивани пристигат в дома на Ронит и щом той излиза, се преструва, че се обажда на убиец, за да убие Комолика. Тя казва, че тя ще убие Комолика. Шивани крещи и пита дали Прерна не е полудяла, но Прерна отговаря, че би убила Ронит, ако той е бил там тогава. Тя се обажда на Джон и го моли да убие Комолика тази нощ. След като ретроспекцията приключва, Прерна каза на Шивани, че знае, че Ронит обича сестра си и би направил всичко, за да я спаси. Тя каза на Шивани, че този път Ронит ще бъде този, който ще разбие мечтите на Комолика за меден месец.

Комолика се обажда на Прерна и я кара да наблюдава внимателно всичко. Анураг влиза и Комолика заглушава видеоразговора с Прерна. Прерна може да гледа всичко, но гласът ѝ не достига до Анураг.

Комолика пуска песен и започва да се държи романтично с Анураг. Анураг не е на себе си и лесно се доближава до Комолика, докато танцува. След това той изпада в безсъзнание, а Комолика прекъсва видеовръзката на Прерна, като ѝ казва, че не може да види всичко, което се случва по-нататък.

Ронит тръгва да спасява Комолика, тъй като смята, че тя и Анураг ще бъдат нападнати от убиец, нает от Прерна. Шивани се преоблича като убиеца и Ронит я проследява до хотела, за да ѝ попречи да стигне до Комолика. Прерна съобщава на рецепцията на хотела, че животът на Анураг е в опасност, и ги моли да се обадят в полицията.

Ронит звъни на звънеца, но Комолика включва режима "не безпокойте". Той намира начин да проникне през прозореца и влиза в стаята на Комолика. Ронит казва на Комолика, че Прерна е наела убиец, който да я убие. На вратата се звъни, Ронит се скрива, а Прерна стои на вратата, когато Комолика отваря вратата.

Полицай влиза в стаята, за да провери дали убиецът е влязъл в стаята на Комолика. Комолика удря Ронит, тъй като той не е разбрал, че Прррна го е подмамила, за да провали плановете ѝ. Полицията не може да открие Ронит, но Прерна настоява, че трябва да проверят още веднъж.

Епизод 110 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 6 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153