Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 108

Добави коментар

Комолика е бясна, защото Прерна e все още жива! Вижте какво ще се случи в епизод 108 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг и другите хора наоколо помагат на Прерна да се качи в колата и я закарват в болницата. Анураг е много уплашен и се страхува да не загуби Прерна завинаги. Лекарите лекуват Прерна, докато Анураг я наблюдава. Той се чуди защо всичко това го засяга толкова много и защо го е грижа за Прерна. Анураг също така си мисли, че не бива да се ангажира прекалено много с чувствата си към Прерна, защото иначе ще се нарани.

Комолика смята, че планът ѝ е успял, и че Прерна е мъртва. Тя води приятелски разговор с Мохини и Ниведита и е спокойна при мисълта, че Прерна вече е не е проблем. Но тогава брат ѝ Ронит ѝ се обажда и ѝ казва, че Прерна е все още жива. След като чува това, Комолика губи самообладание. Тя става все по-неспокойна, тъй като Прерна не е умряла, и нарежда на Ронит да я убие на всяка цена. Ронит моли приятеля си лекар да лекува Прерна и му поръчва да инжектира отрова в корема на Прерна, така че детето ѝ да бъде убито.

Прерна не позволява на лекаря да ѝ постави инжекция, тъй като усеща, че нещо не е наред, и той избягва. Лекарят казва на Ронит и Комолика, че не е могъл да убие Прерна. Ронит е изпълнена с гняв и го напада. Комолика облича униформа на медицинска сестра и маска. Ронит предупреждава Комолика, че ще я хванат. Тя влиза в стаята на Прерна, докато Анураг отива да повика лекаря.

Анураг казва на д-р Кумар, че не му харесва някой друг лекар да лекува Прерна. Но д-р Кумар отрича да е изпращал когото и да било. Анураг казал, че може би ръководството на болницата е изпратило човека, но д-р Кумар казал, че подобни неща не се случват в тази болница. Междувременно Комолика влиза в стаята на Прерна, но там идват Анураг и д-р Кумар. Те я питат коя е тя, а Комолика отговаря, че е с д-р Сомеш. Д-р Кумар я моли да си тръгне и тя си тръгва. Анураг пита д-р Кумар за Сомеш, но той казва, че в болницата има много лекари.

Междувременно Комолика се ядосва, че е пропуснала още една възможност да навреди на Прерна. Тя казва на Ронит да държи д-р Кумар настрана, тъй като Анураг изглежда му има голямо доверие. Ронит отива да потърси д-р Кумар и като го намира, се обажда с фалшивия предлог за спешен случай. Когато д-р Кумар влиза в стаята, Комолика го удря с поднос. Ронит облича дрехите на д-р Кумар и го заключва вътре, за да не го види никой.

Веена и Шивани пристигат в болницата, за да видят Прерна. Веена се разплаква, когато я вижда, но Анураг ги уверява, че тя и бебето са добре. Като чува това, Веена се разстройва още повече и излиза от стаята, плачейки. Анураг тръгва след нея и се опитва да я утеши.

Междувременно Комолика и Ронит влизат в стаята на Прерна и Ронит се представя за лекар. Той помоли всички да излязат навън. Комолика влиза вътре и започва да разправя, че не иска да убива бебето на Прерна, но няма друг изход. Тя разкрива плана си на глас, че ще разреже стомаха на Прерна, ще извади бебето ѝ и ще го убие, а след това ще убие Прерна. Но тя не осъзнава, че Прерна идва в съзнание.

Анупам и Молой също идват в болницата, за да видят Прерна, и срещат четиримата пред стаята. Молой иска да влезе вътре, но Ронит го спира, като казва, че Прерна има нужда от пълноценна почивка. След това Молой тръгва, за да се срещне с д-р Кумар. Междувременно Шивани разпознава Ронит и изпада в шок. В стаята Комолика казва на Прерна, че Анураг е неин и тя се е върнала за него. Тя няма да позволи на Прерна да застане между тях. Точно тогава Анураг влиза в стаята.

Комолика се кани да наръга с нож Прерна. Като вижда Анураг, тя се скрива зад завесите. Прерна е в полусъзнание моли Анураг да я заведе у дома. Анураг ѝ обяснява, че все още се нуждае от медицински грижи и не е напълно излекувана. Прерна го моли да се закълне, че ще я изведе от болницата. Тогава Анураг се предава и се опитва да говори с персонала на болницата. Те му заявяват, че това е против правилата на болницата, а той вече е нарушил много правила.

Шивани вижда Ронит в коридора облечен в престилка и подозира, че той е участвал в опита за убийство на Прерна. Анураг откарва Прерна вкъщи с колата си. Той моли лекаря да дойде там и да лекува Прерна. Лекарят съобщава на Анураг, че в тялото на Прерна е инжектирана много висока доза лекарство и това може да има неблагоприятен ефект върху нейното здраве и върху здравето на бебето. Анураг се притеснява от усложненията и се опитва да си тръгне, докато Прерна е заспала. Тя обаче държи ръката му и не го оставя да си тръгне.

Комолика се разплаква и казва на Ронит, че отново не са успели да убият Прерна. Анураг е в полицейския участък, където забелязва камиона, който е блъснал Прерна. Ронит разговаря с Комолика и ѝ казва, че шофьорът на камиона иска още пари. Те се обаждат на шофьора да се срещнат в една мелница, за да могат да решат по-нататък как да убият Прерна.

Епизод 108 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 4 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153