Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 107

Добави коментар

Камион удря Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 107 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Молой получава няколко обаждания и казва на шофьора си, че закъснява за партито. Докато полицаите стоят в къщата и се готвят да арестуват Прерна, Анураг се опитва да я спаси. Анураг твърди, че Прерна не е откраднала парите, и гарантира за нея. Комолика пита Анураг откъде е толкова сигурен, а Анураг казва, че има доверие на Прерна. Шивани казва, че в къщата има записи от камери за видеонаблюдение и те могат да проверят.

Комолика моли Анураг да претърси къщата на Прерна, но той отказва. Прерна се съгласява да отиде с полицаите в дома си. Анураг се извинява на Прерна, че я е оставил сама в къщата на Басу. Веена е изключително унизена от случилото се и казва на Мохини, че не заслужава нито един добър човек в живота си и затова Соналика е дори по-лоша от Комолика.

В дома на Прерна Комолика настоява полицаите да проверят всяка стая в къщата ѝ, защото е сигурна, че парите са скрити там. Анураг се ужасява, когато вижда, че Комолика е толкова твърдо решена да накаже Прерна. Полицията не успява да открие нищо в къщата. Комолика е шокирана и започва да се притеснява къде са парите, но Анураг я спира. Той моли Соналика да се извини на Веена. Отначало Соналика не иска да се извини, но накрая го прави.

Молой се кара на Мохини, че е вдигнала скандал в къщата и между двете семейства заради откраднатите пари. Мохини не се чувства виновна, че е създала драмата, и не се извинява. Полицаите се връщат в къщата на семейство Басу след разследването в дома на Прерна. Ниведита ги вижда и ги пита дали са успели да намерят откраднатите пари. Полицейските служители казват, че не са намерили парите. Мохини и Ниведита са в шок от това. Анураг моли полицията да претърси работната стая в дома му.

Откраднатите пари са намерени точно там и Комолика е шокирана да ги види, защото тя самата е поставила чантата в дома на Прерна. Прърна казва на Комолика, че е знаела, че тя ще се опита да я обвини в кражба на парите. За това тя е сменила торбата с парите още преди Комолика да осъществи плана си.

Анураг разговаря с Комолика и я пита защо винаги се опитва да оклевети Прерна. Той казва, че изключително много държи на Прерна и нейното бебе.

Комолика се среща с брат си Ронит и страшно се вманиачава от мисълта да убие нероденото дете на Прерна. Ронит я уверява, че на следващия ден Прерна ще загуби детето си.

На следващата сутрин Мохини се опитва да поговори с Анураг, но той ѝ е ядосан заради поведението ѝ към Прерна. След това той се обажда на Прерна и я моли да си остане вкъщи и да си почине. Комолика чува това и се ядосва.

Комолика се опитва да убеди Анураг да изхвърли Прерна от къщата им. Това не оказва влияние върху Анураг, който се обажда на Прерна, за да я попита за важен файл. Той я моли да дойде в дома му и да му го даде. Комолика е щастлива, защото точно това е искала. Искала е Прърна да излезе от дома си, за да може да осъществи плана си. Братът на Комолика, Ронит, я чака да му даде нареждане да продължи с плана си да убие Прерна и нероденото ѝ дете.

Веена е притеснена, когато Прерна излиза от къщата. За да избегне всякакво негативно влияние върху нея или бебето, тя ѝ дава лъжица извара и захар за късмет. Когато Прерна се приготвя да си тръгне, Анураг вече е на път да я вземе. Тя му казва, че вече е стигнала до главния път. Когато Прерна излиза на пътя, тя влиза в спор с дете. Ронит и шофьорът на камиона продължават напред, за да прегазят Прерна, но детето издърпва Прерна назад и спасява живота ѝ. Комолика дими от гняв, тъй като планът им не успява да се осъществи.

Анураг, който вече е стигнал до мястото, за да вземе Прерна, ѝ казва, че е тук, и пресича пътя, за да преведе Прерна от другата страна. Когато Прерна се приближава към Анураг, Ронит опитва късмета си и моли шофьора да ускори камиона. Този път тя е ударена от камиона и е ранена.

Анураг е втрещен и в огромен шок от случилото се. Той тича да ѝ помогне, но присъстващата на мястото на инцидента лекарка му казва, че ще се погрижи за случая, и я откара в болницата. Прерна кърви обилно, а Комолика се наслаждава на тази ужасяваща сцена, тъй като вярва, че почти е успяла да убие нея и бебето. Анураг тича зад камиона, за да хване човека, който е ударил Прерна. Ронит се страхува, че Анураг може да го види и истината да бъде разкрита. Уплашен, че ще го хванат, Ронит пита Комолика дали може да убие Анураг, но тя отказва. Накрая Ронит се опитва да избяга, тъй като Анураг не успява да ги хване.

Епизод 107 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 3 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153