Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 105

Добави коментар

Анураг и Прерна чуват пулса на бебето! Вижте какво ще се случи в епизод 105 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Всички гледат шокирано Анураг и Прерна, когато той случайно нанася вермилион върху челото на Прерна. Без да осъзнава какво прави, Анураг отива да завърже мангалсутрата на Прерна около врата ѝ. После забеляза, че всички ги гледат. Анураг каза, че ако мангалсутрата падне, всеки може да я оправи. Мохини казва, че това не е вярно. Тя отиде да намери друга мангалсутра за Комолика, тъй като нейната се изгубила в суматохата. Тогава Комолика казва на Анураг, че той е трябвало да завърже мангалсутрата на нейния врата.. Изпълнена с гняв, Комолика моли електротехник да не поправя лампата както трябва и да електрошокира Прерна. Тя му показва снимката и обещава да му даде 30 000 рупии.

Междувременно Анураг се чуди, дали между него и Прерна има нещо специално, въпреки че и двамата са женени. Той смята да отиде и да поговори с Прерна за това. В същото време Комолика пита Ниведита защо Прерна говори с пандита. Ниведита отговаря, че това е така, защото Прерна е секретарка на Анураг. По нейна молба Ниведита отива да помоли Прерна да донесе на Комолика чаша портокалов сок. Комолика се замисля, че ако Прерна бъде убита от токов удар, тогава Ниведита ще бъде обвинена и тя ще се измъкне безпроблемно. Електротехникът идва и казва на Комолика, че работата е свършена.

Прерна отива в кухнята, за да вземе сока, но Ниведита се чувства зле, че е помолила Прерна да го направи. Тя казва на Анураг за това и двамата отиват в кухнята, за да ѝ помогнат. В кухнята Прърна вижда водата и се отдръпва. Анураг и Ниведита също пристигат там и Ниведита предлага да помогне на Прерна. Двете правят сок, изпиват го и си тръгват. Комолика се ядосва, когато Прерна не е ударена от ток. Междувременно Прерна си спомня, че е видяла как Комолика плаща на електротехника. Тя отива в кухнята и изключва връзката с тока.

Комолика влиза в кухнята, за да провери защо Прерна не е получила шок, и е ударена от ток. Прерна отива да я спаси и също е ударена от ток. Анураг спасява Прерна, като изключва бутона и ѝ казва, че обича да се грижи за нея. Когато Анураг попитал как се е случило това, един слуга отговорил, че е видял електротехника в кухнята. Вбесеният Анураг поискал да извикат електротехника. Комолика се изплашва, че тайната ѝ ще бъде разкрита.

Анупам казва, че ще извика електротехника, което притеснява Комолика. Анураг крещи на мъжа и го пита как може да е толкова невнимателен, особено ако нещо се е случило с бебето, последствията биха били ужасни. Мъжът се извинява, но точно тогава пачката с пари пада пред очите на всички. Анураг го моли да каже истината. Но Комолика започна да кашля, за да отвлече вниманието му. Когато Анураг се обърна към нея, Комолика дава знак на мъжа да си тръгне. Но Прерна го вижда и моли Анупам да хване мъжа. Анупам се върна и каза на всички, че не е успял да хване мъжа.

Прерна се чувства неспокойна и я боли корем. Мохини казва на Анураг, че ще информират семейството на Прерна, но Анураг оставя всичко и казва, че е обещал на Прерна да бъде до нея. След това той отвежда Прерна в болницата, а Соналика и Мохини крещят на Анупам защо е казал на Анураг за състоянието на Прерна. Ядосаната Комолика хвърли купа и крещи, че някой е планирал това да се случи. След като тя си тръгва, Мохини моли останалите да не казват на Анураг за нейната реакция. Тя също така каза на Ниведита да контролира и да поучава Анупам кое е правилно и кое не. След това Анупам се извинява на Ниведита и тя му казва, че те са прави, че не е трябвало да говори за състоянието на Прерна пред Анураг Ниведита казва на Анупам, че Соналика се чувства несигурна заради повторната поява на Прерна в живота на Анураг. Анупам напомня на Ниведита, че Прерна е бременна с детето на Анураг, а тя се пита за бащинството на детето.

Междувременно Анураг изчаква лекаря, който идва и се шегува дали това е спешен случай за Анураг. Но Прерна прекъсва лекаря, когато влиза една медицинска сестра и моли Анураг да довърши формалностите. Прерна обяснява на лекаря, че Анураг е изгубил две години памет и че сега тя му е само секретарка. Лекарят съжалява, когато чува това. По-късно той кара Анураг да чуе сърцебиенето на бебето на Прерна и Анураг се усмихва, виждайки бебето на екрана.

Вкъщи Комолика крещи от безсилие, че ще напусне къщата и Анураг. Мохини се опитва да я успокои, а Ниведита също влиза, за да ѝ каже, че е обяснила всичко на Анупам. Мохини също така каза, че ще обясни на Анураг, че Соналика сега е негов приоритет. Комолика казва, че може да получи пристъп на паника, като си помисли за Прерна и бебето, но Мохини я моли да се успокои. Комолика помоли да я оставят на мира и Мохини и Ниведита си тръгват. Комолика започва да се замисля, че въпреки че сега Басу я подкрепят, тя не е забравила как са се държали с нея по-рано. Също така си помисли, че трябва да контролира темперамента си, тъй като реагира като старата си същност.

Междувременно в болницата Анураг чува медицинските сестри да говорят за безотговорния съпруг на Прерна, който я е оставил сама в такъв момент заради друга жена. Те обсъждат как Прерна е невинна, но също така красива и силна. Анураг разбира, че Прерна го е излъгала, но се чуди защо го е направила. Той се заклева да разбере кой е съпругът на Прерна.

Комолика се обажда на Анураг, но той вдига само за да ѝ каже, че ще говори с нея по-късно. Комолика се ядосва и си пожелава Прерна да умре. Междувременно лекарят казва на Анураг, че е дал инжекция на Прерна и той може да я отведе вкъщи, тъй като тя е добре. Анураг завежда Прерна у дома. Веена се притеснява и когато Прерна ѝ казва, че се е прибрала по-рано, защото не е добре, Веена ѝ казва да спре да лъже. Анураг обяснява, че Соналика е била ударена от ток, а Прерна също е пострадала, докато се е опитвала да ѝ помогне. Веена пита как е Соналика и като научава, че тя е добре, отвежда Прерна вътре.

Комолика отново се обажда на Анураг и той ѝ казва, че се извинява, че я е изоставил, тъй като един съпруг трябва да се грижи за жена си. Тя го помолила да се върне скоро у дома. Комолика се чувства щастлива, че Анураг е осъзнал, че е направил грешка, и се надява, че той ще успее да преодолее любовта си към Прерна.

Междувременно в дома на Прерна Анураг казва на Прерна, че знае, че тя го е излъгала за съпруга си. Той изтъква, че дори в стаята ѝ няма негова снимка. Прерна се оправда, че тя никога не е обичала да окачва снимки по стената, а в стаята ѝ сега живее Шивани. Когато Анураг пита къде е отседнал съпругът ѝ, Прерна отговоря, че той е извън Индия. След това я моли да се обади на съпруга си от неговия телефон и да му каже за сърдечния ритъм на бебето. Прерна отговаря, че ще го направи по късно. Веена се връща с възглавници и Анураг приема това като знак да си тръгне. Но докато си тръгва, той се чуди защо Прерна крие съпруга си.

Когато Анураг се прибира вкъщи, Комолика го прегръща и моли Мохини да съобщи на Анураг добрата новина. Цялото семейство се събра там и Анупам разкрва, че са получили големия договор, на който са се надявали. Молой предлага да организират парти. Мохини казва, че Анураг е тяхната гордост, а Соналика им носи благословии и късмет.

В дома на Прерна Вена признава на Прерна, че Раджеш ѝ липсва. Тя добавя, че Прерна трябва да спре да ходи в дома на Басу, тъй като животът на всички е продължил, а Анураг вече е женен за Соналика. Но Прерна възразява, че не може да живее, без да вижда Анураг. Тя добавя, че макар Анураг да не си спомня за нея и бебето им, тя има нужда от него и той от нея.

Анураг пита Соналика дали следите от червило по ризите му са нейни. Тя отговаря с "да" и се извинява. Анураг казва, че се надява отговорът да е "не", защото напоследък има видения за момиче, което смята, че е Прерна. Освен това чувства, че миналото му е свързано по някакъв начин с нея. Комолика се оправдава, че това се дължи на факта, че прекарват по-малко време заедно, докато Прерна е била негова приятелка от детинство. Следователно е естествено той да се чувства по-свързан с нея. Анураг също така разкрива, че когато е завел Прерна в болницата, е чул сърцебиенето на бебето и е почувствал, че то е негово собствено.

Комолика е много ядосана, когато чува признанието на Анураг, но не го показва. Напротив, казва му, че трябва да се опитат да прекарват повече време заедно и да станат приятели. През нощта, когато Анураг лежи в леглото си, той си спомня за времето, прекарано с Прерна в болницата. Мисли си за ехографията, за ритника на бебето и се чувства щастлив.

Епизод 105 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 30 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153