Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 104

Добави коментар

Прерна разкрива истината за Комолика пред Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 104 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Шивани казва на Прерна, че е видяла Соналика да прави ритуала за Ронит, затова трябва да си тръгнат. Но Прерна казва, че трябва да се изправят срещу нея. Намират Ронит да разговаря със Соналика, който ѝ разказва, че родителите на Шаная са били силно впечатлени от срещата с нея. След това Комолика се кани да си тръгне, но Прерна излиза и ѝ казва, че ще разкрие истината.

Анураг е зает да търси някакви документи вкъщи и попада на старото CV на Прерна. От него той научава, че Прерна Шарма преди е работила за издателство Басу. След това той започва да вижда смътни образи и да чува гласа на Прерна. По-късно се пита чий е този глас и разбира, че това е гласът на Prerna.

Комолика отвръща на обвиненията на Прерна, като казва, че е приятелка на Шаная, а Ронит само ѝ помага. Тя се преструва, че не знае нищо за Комолика. Но Прерна продължава да притиска Комолика и тя най-накрая се съгласява. Тя обаче предупреждава Прерна, че не може да отиде и да каже това на семейство Басу. Казвайки това, Комолика си тръгва, а Прерна се опитва да я проследи. Ронит я хваща, но Шивани удря Ронит по главата. Комолика се връща и вижда Ронит да лежи на пода, но преди да успее да каже каквото и да било, Прерна и Шивани я избутват и си тръгват, заключвайки брата и сестрата вътре. Комолика и Ронит разбиват вратата и се втурват след сестрите.

Шивани и Прерна тръгват към къщата на Басу, но Комолика и Ронит ги настигат. Комолика отклонява колата си към друг по-кратък път. Те виждат, че Прерна кара към тях, и Ронит моли Комолика да намали скоростта, защото иначе няма да може да застреля Прерна. Вместо това Комолика кара бързо и се удря в колата на Прерна. Шивани и Ронит припадат от удара, а Комолика държи наранената си глава. Шивани обаче идва в съзнание и кара Прерна да тръгне с колата, за да отиде и да каже истината на семейство Басу. Междувременно Комолика слиза от колата и удря Шивани по главата с прът.

Прерна стига до къщата на Басу и извиква името на Анураг. Мохини излиза и Прерна ѝ казва, че Соналика е Комолика. Тя е признала, че се е подложила на пластична операция. Комолика също стига до къщата на Басу и казва, че Прерна лъже, за да ѝ отнеме Анураг. Мохини и Комолика се опитват да ѝ попречат да отиде в стаята на Анураг, но Прерна им се изплъзва.

Тя пита Анураг дали ѝ има доверие, на което той отговаря с "да". Прерна разказва на Анураг всичко от миналото, как тялото на Комолика така и не е намерено и как са щели да се женят. Тя също така му казва, че Комолика се е върнала в живота им като Соналика, за да разруши щастието им. Прерна моли Анураг да ѝ се довери. Междувременно Мохини и Комолика продължават да крещят от външната страна на затворената врата. Анураг им отваря вратата и Мохини започва да обвинява Прерна, че си измисля истории. Комолика помоли Прерна да си тръгне, но Анураг се изказа, че Прерна няма да си тръгне. Той нарича Комолика по име.

Анураг крещи на Комолика и я моли да се махне от къщата. Мохини моли Анураг да ѝ повярва и да не се хваща в капана на Прерна. Анураг крещи и моли всички да млъкнат и казва на Комолика, че да не се осмелява да посегне на жена му и детето му. Мохини съобщава на Ниведита за това и я моли да обясни всичко на Анураг, но той не слуша никого. Тогава Анураг хваща Комолика за ръката и я изхвърля от къщата. След това Анураг се стресира прекалено много и получава мозъчен удар. Той се свлича на земята, а Комолика и Мохини обвиняват Прерна за смъртта на Анураг.

След това се разкрива, че цялата тази поредица е била само фантазия на Прерна. Тъй като тя е стресната от тази ситуация, Шивани я моли да запази спокойствие, защото знае, че сестра ѝ е много силна. Шивани моли Прерна да разкрие истината за Комолика пред цялото семейство Басу, но Прерна ѝ казва, че това ще се отрази на здравето на Анураг и решава да запази това в тайна.

След това Комолика се изправя срещу Прърна и се съгласява, че тя е Комолика, и се изненадва защо ѝ е отнело толкова време да я разпознае. Комолика разкрива, че я мрази и ще си отмъсти на всички, освен на "нейния" Анураг, защото го обича. Комолика разкрива как е използвала това ново лице, за да продължи играта си като Комолика и да влезе в къщата на Басу. И е сигурна, че Прерна няма да разкрие истината пред никого, защото това ще се отрази пряко на здравето на Анураг и той ще умре.Комилка също така казва на Прерна, че ще умира всеки ден, когато вижда, че тя е с Анураг. След това Прерна казва на Комолика, че Комолика може да е богата, но тя има любовта на Анураг и детето му.

Ронит казва на Шивани, че ако наистина го обича, тя и Прерна ще трябва да се извинят на Комолика. Прерна казва, че Шивани вече го е отхвърлила веднъж и не би имала нищо против да го отхвърли и в бъдеще. Тя го предупреждава да стои настрана от Шивани. Сестрите обсъждат Комолика и се чудят дали да я разкрият истината пред семейство Басу. Комолика връща обаждане на Мохини. Анураг много се ядосва, но майка му го спира да смъмри Соналика.

След това в имението на Басу пристига Прерна с папката, която Анураг е търсил. Комолика е разпръснала нещата в стаята си и се притеснява какво ще каже на Анураг, когато той влезе в стаята. Тя си говори, че трябва да запази спокойствие. Докато Прерна предава досието на Анураг, той хвали красотата ѝ и Прерна се срамува. Тогава той ѝ казва, че не флиртува с нея. След това Анураг я моли да се грижи за себе си и за бебето си. Когато Прерна излиза от стаята на Анураг, Комолика ѝ казва, че сладката усмивка на лицето ѝ няма да трае дълго, защото тя ще унищожи всичко. След това предизвиква Прерна, че Анураг ще завърже мангалсутрата на врата ѝ пред всички. Прерна изглежда непоколебима от предизвикателството ѝ.

Тогава Комолика манипулира Мохини и я моли да я омъжи за Анураг пред обществото. Тя също така казва, че се чувства несигурна от нарастващата близост на Прерна и Анураг. На следващия ден, по време на пуджата, на Анураг му липсва Прерна. По-късно тя идва и сяда, докато гледа духовника, който изпълнява пуджата. Тя се притеснява, мислейки, че Анураг може да нанесе синдур върху челото на Комолика. Когато Анураг се изправя, за да нанесе синдрома, той се спъва и случайно трие ръката си в челото на Прерна. По този начин той нанася свещения синдур върху челото на Прерна.

Епизод 104 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 29 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153