Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 102

Добави коментар

Анураг е загрижен за бебето на Прерна! Соналика решава да убие Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 102 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Соналика се опитва да съблазни Анураг в стаята, украсена от Прерна. Анураг изглежда незаинтересован и ѝ казва, че трябва да се съсредоточи върху работата си, но Соналика се опитва да го принуди. Леглото им се запалва. Соналика се ядосва, че и този път не е успяла да съблазни Анураг.

Прерна е разтревожена и не иска Соналика и Анураг да се сближават или да имат интимна връзка. Изпълнена с гняв, Соналика се сблъсква с Прерна и ѝ крещи, че е подпалила пожара нарочно и го е планирала толкова точно, че да не могат да прекарат нощта заедно на спокойствие. Соналика поставя ултиматум на Прерна да не се меси в живота на Анураг и нейния, в противен случай ще я съсипе за цял живот. Тогава Прерна си мисли, че говори точно като Комолика и се чуди за нейната самоличност.

На следващия ден майката на Анураг, Мохини, също е много разстроена и ядосана на Прерна зарди пожара и я моли да се извини на Соналика. След това Соналика се натъква на Прерна и я разпитва дали я следва навсякъде или я шпионира. Мохини планира да посети сватбената церемония на дъщерята на една от приятелките си и моли Соналика да изглежда възможно най-красива на събитието. След като чува това, Соналика отново планира да съблазни Анураг.

Анураг влиза в стаята си и открива, че Прерна чисти бъркотията, а той я моли да спре да го прави. Той казва на Прерна, че иска тя да работи само за себе си, а не за някой друг. След това влиза Соналика и пита какво става. Тя нарочно бута Прерна и тя се спъва. Анураг я спасява и моли Прерна да внимава, тъй като носи дете в себе си. Анураг се ядосва на Прърна и смята, че тя трябва да се грижи повече за себе си, тъй като бебето e могло да пострада. Соналика казва, че това е нейна грешка, тъй като е тръгнала да вземе телефона си.

Анураг казва на Прерна, че трябва да отиде в дома си и да се погрижи за себе си. Прерна си тръгва, спомняйки си загрижеността на Анураг за бебето ѝ. Прерна си мисли, че Соналика прилича много на Комолика. Прерна се събужда и получава обаждане от Анураг. Той се извинява на Прерна за гнева си и казва, че се чувства отговорен за нея и бебето ѝ. Анураг казва, че обича децата и затова се чувства загрижен за детето ѝ. Прерна се радва. Соналика слуша разговора на Анураг и мисли да сложи край на бебето.

Прерна казва на Шивани, че има съмнения, че Соналика е Комолика. Шивани казва, че това е невъзможно. Прерна казва, че когато Соналика ѝ се е ядосала и е изрекла същите думи като Комолика. Шивани казва, че ще се обади на Соналика, за да провери дали е добро момиче, или не. Шивани се обажда на Соналика като се представя за банков служител и ѝ предлага заем. Шивани иска данните ѝ. Соналика казва, че не приема фалшиви обаждания. Соналика мисли, че не може да направи нищо защото всичките ѝ документи са на името на Комолика. Шивани казва на Прерна, че Соналика говори като Комолика. Вишал се обажда на Шивани и я моли да дойде за празненството му. Шивани се съгласява и казва, че ще доведе и Прерна. Шивани убеждава Прерна да дойде с нея.

Ниведита поздравява Вишал и годеника ѝ за годежа. Мохини им представя Соналика. Вишал отива да се срещне с Шивани и Прерна. Тя ги води да се запознаят с годеника ѝ. Соналика се ядосва, когато вижда Прерна. Анураг и Прерна се споглеждат. Вишал ги пита дали се познават. Шивани казва, че се познават много добре. Шивани наблюдава Соналика.

Шивани води Прерна вътре, за да се насладят на тържеството. Анураг моли слугата да занесе стола на Прерна. Анураг поглежда към Прерна и отива при нея. Анураг моли Шивани да се грижи за Прерна. Соналика води Анураг на дансинга. Прерна се чувства тъжна, когато вижда Анураг със Соналика. Анураг се чувства неловко, когато Соналика се опитва да се приближи до него. Прерна моли Шивани да не се взира в Соналика, защото някой може да разбере за това. Шивани казва, че ще я наблюдава, без никой да я забележи.

Соналика се прибира в стаята си и се ядосва, мислейки, че някой е настъпил шала ѝ. Тя изгаря шала и Прерна е шокирана, когато вижда това. Тя научава, че Соналика е Комолика. Когато Соналика отива да хвърли дрехата, тя вижда Ронит. Тя се притеснява, че го вижда, и му се обажда. Казва му да си върви, но научава, че някой я следи. Тя казва на Ронит, че ще му се обади по-късно. Ниведита спира Соналика и казва, че трябва да я запознае с приятел. Но Соналика отказва и бърза да се срещне с брат си. Но Анураг я спира.

Анураг отива при Прерна и ѝ казва, че иска да танцува с нея. Соналика се ядосва, когато вижда Анураг и Прерна заедно. Анураг казва на Прерна, че не си спомня нищо от миналото си и иска да създаде нови спомени с нея. Прерна и Анураг започват да танцуват заедно. Анупам е щастлив, като ги вижда заедно, и иска да останат заедно.

Соналика се ядосва, когато вижда Ронит, и двамата влизат в спор. Соналика казва на Ронит да стои далеч от Шивани. Тя споделя с Ронит, че е ядосана, когато вижда как Прерна танцува с Анураг. Соналика смята, че ще трябва да убият Прерна за да я изхвърлят от живота на Анураг.

Шивани научава, че Соналика е Комолика и решава да каже на Прерна. Ронит казва на Соналика, че ще убие Прерна. Шивани разказва на Прерна за истинската самоличност на Соналика.

Епизод 102 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 27 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153