Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 100

Добави коментар

Соналика научава, че Прерна е секретарка на Анураг! Анураг спасява Прерна от полицията! Вижте какво ще се случи в епизод 100 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Соналика вдига шум в офиса и крещи на всички. Тя пита кой е държал горещо кафе в кабинета. Соналика казва, че пие само студено кафе и че устата ѝ е изгоряла от горещото кафе. Един служител се кикоти и Соналика го уволнява на момента, оставяйки всички шокирани.

Соналика казва, че иска да знае кой е този човек и иска да му удари шамар в рамките на пет минути. Тя иска този човек да бъде в кабинета ѝ, в противен случай дори управителят ще бъде уволнен. Тогава Анураг влиза в кабинета и Соналика му казва, че е донесла обяд за тях и иска да прекарат известно време заедно. Анураг казва, че няма да може да обядва с нея, тъй като е обещал на екипа си да обядват заедно.

По-късно майката на Анураг крещи на служителите, че са оставили рамката със снимката на Прерна в офиса на Анурах. Ниведита се намесва и казва, че това е нейна вина, и я моли да направи Синдур Кхела в къщата и да покани приятелите си. Мохини се съгласява и казва, че ще направи всичко за дъщеря си.

Соналика поглежда снимката на Анураг в телефона си и казва, че се чувства добре около него и иска да бъде обичана от него. Тя си мисли за място, което да е далеч от градския шум и суета. Соналика измисля план, според който ще отиде в склада, ще се заключи и ще се обади на Анураг. Тя усеща, че това е идеалното място, където може да се сближи с Анураг. Анураг моли Прерна да му донесе един стар файл, който се съхранява в склада. Докато Прерна е вътре, Соналика отключва склада с помощта на фибата си и моли Анураг за помощ.

Соналика изключва осветлението и вентилаторите, а Прерна смята, че в склада има призраци. Анураг влиза в стаята и потупва Прерна по гърба, а тя се изплашва и крещи. Анураг и Прерна провеждат забавен разговор за духовете в склада, докато те са заключени. Соналика е извън стаята и явно планът ѝ се е провалил.

Prerna и Anurag са заключени в склада. Прерна вика за помощ и казва, че господин Анураг е заключен тук. Той пита защо казва, че той е заключен в склада нали и тя е заключена там. На което Прерна отговаря, че той е шеф на компанията и хората ще им помогнат по-бързо, като чуят името му. Анураг се чувства като задушен, Прерна отново блъска по вратата и за щастие Соналика ги чува и пита кой е вътре. На това Прерна отговаря: "Аз съм секретарката на Анураг." Соналика смята, че е трябвало тя да бъде с него, а не тази секретарка.

За да разсее мисълта на Прерна за това, че мястото е обитавано от духове, Анураг разказва историята за птицата трън, а в съзнанието му постоянно се появяват картини от миналото. Соналика успява да вземе ключа и отваря вратата. Тя показва фалшивата си загриженост за Анураг и го моли да побърза да излезе навън, докато той се оглежда за Прерна.

Докато Соналика изкарва Анураг извън склада, Прерна си мисли как Анураг си е спомнил историята с трънливата птица и дали някога ще си спомни за нея. Анураг казва на Соналика, че случилото се в склада не е било нормално. Той също така ѝ разказва за историята с трънливата птица и как я е разказал с лекота. Тогава Соналика се чуди кое е това момиче, което пробужда спомените на Анураг.

Прерна смята, че тя трябва да напусне, защото това оказва влияние върху съзнанието на Анураг, което не е добре за здравето му. Соналика се среща с Ашиш и го пита за името на секретарката на Анураг. Тя изпада в шок, когато чува името Прерна Шарма. След това си мисли, че Прерна няма да му напомни нищо, защото не иска той да страда.

Соналика се чуди как да изгони Прерна от офиса. Тя планира унизително напускане на Прерна и казва на Ашиш, че ще удвои заплатата ѝ, ако успее да го осъществи. Ашиш е готов с плана си и събира всички на рецепцията. Ашиш обвинява Сурбхи, че е откраднала документите от офиса и ги е продала на друга компания с цел печалба. Ашиш смята, че тя е идеалната мишена. Ашиш вика полицията за разследване в офиса.

Анураг много се ядосва, когато чува, че полицаи идват в офиса му. При разследването в чантата на Прерна са намерени документите на компанията и те я арестуват. Въпреки това Анураг уволнява Ашиш с незабавен ефект и уверява Прерна, че ще я спаси при всички положения.

Ашиш се обажда на Соналика и ѝ съобщава за целия инцидент в офиса, а също така ѝ казва, че е уволнен. Соналика го моли да не се притеснява за това, тъй като тя ще превежда обещаната сума всеки месец по сметката му.

По-късно Анураг се среща с Ашиш и става още по-агресивен, когато Ашиш обижда Прерна. Тогава Анураг отива да види записите от видеокамерите, и вижда как мъж, облечен в черно и с шапка, идва и слага документите в чантата на Прерна по време на обедната почивка. Анураг отива в полицията с този запис и моли да освободят Прерна.

Епизод 100 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 23 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153