Актуално Какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.9 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 9 на мексиканския сериал „Богатите също плачат“.

Луис Алберто е твърдо решен да чуе сърдечния ритъм на нероденото си бебе и настоява Сорая да се прегледа с ултразвук. Сорая обаче прибягва до хитрост и симулира припадък, за да попречи на лекаря да открие лъжата ѝ.

Даниела се обръща към Мариана и поднася искрени извинения за предишното си поведение. Тя признава, че е подозирала, че Мариана е незаконна дъщеря на съпруга ѝ.

Леон забелязва Луис Алберто да носи куфарче, пълно с пари. Заинтригуван, той открива, че Луис Алберто планира да използва парите, за да изплати дълга си към казиното и да си върне контрола върху заложените акции на компанията. Усещайки възможност да саботира усилията на Луис Алберто, Леон подтиква Освалдо да убеди Луис Алберто да заложи парите с надеждата, че ще ги загуби всичките.

Сорая настоява Патрисия да запази новината за своята бременност в тайна, докато не се сгоди официално за Луис Алберто. Тя подкупва д-р Алтамира, за да заблуди Луис Алберто, като му покаже видеоклип, на който се вижда ембрионът. Обхванат от радост, Луис Алберто е развълнуван да чуе сърцебиенето на нероденото си дете.

Мануел иска от Луис Алберто огромната сума от двадесет хиляди долара в замяна на информация за лицето, отговорно за поставянето на бомбата под колата на баща му. Интуицията на Луис Алберто се изостря, когато той забелязва засилената комуникация между Леон и Освалдо. Търсейки отговори, той се изправя срещу Леон и иска обяснение за честите им контакти. Трини разбира, че Луис Алберто е влюбен в Мариана.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Богатите също плачат

„Богатите също плачат“ еп.60 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.59 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.58 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.57 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.56 (bTV Lady) – какво ще се случи...