Актуално Какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.18 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 18 на мексиканския сериал „Богатите също плачат“.

Луис Алберто изразява нежеланието си да съжителства с нея и с баща си под един покрив. Съкрушена, Мариана намира утеха в снимката на покойния си баща и прочита прочувственото му прощално писмо, проливайки сълзи от скръб. Междувременно Алберто и Даниела отчаяно молят Мариана да не напуска къщата.

Изпълнен с опасения, дон Алберто нарежда на Бекера да открие Луис Алберто и да го следи зорко, опасявайки се, че синът му може да се поддаде на безразсъдно поведение. В търсене на напътствие Мариана се доверява на отец Гилермо, изповядвайки съжалението си, че се е влюбила в Луис Алберто. Състрадателният свещеник я съветва да не го осъжда и я насърчава към проявяване на разбиране.

Матилде, която таи лоши чувства към Мариана, очаква с нетърпение нейното заминаване от къщата. В един тревожен обрат на събитията Луис Алберто отново попада в плен на хазарта, поддавайки се на старите пороци. Научавайки за преместването на Луис Алберто, Сорая се възползва от възможността и открива хотела, в който той е отседнал, с намерението да го посети. Междувременно Дон Алберто, разтревожен, предлага на Мариана финансова компенсация като обезщетение за болката, която е преживяла.

Здравословното състояние на Алберто се влошава, след като научава, че Луис Алберто е потърсил значителна сума пари от Уриел. Сорая, наслаждавайки се на триумфа си, се хвали на Мариана, че е прекарала нощта с Луис Алберто. В разгорещена конфронтация Мариана удря Луис Алберто, като категорично заявява, че съжалява за всеки миг, който е прекарала с него.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Богатите също плачат

„Богатите също плачат“ еп.60 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.59 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.58 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.57 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.56 (bTV Lady) – какво ще се случи...