Актуално Какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.17 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 17 на мексиканския сериал „Богатите също плачат“.

Мариана се изправя срещу Луис Алберто и го обвинява, че е манипулирал баща ѝ с фалшиви обещания, за да го принуди да продаде фабриката. Луис Алберто моли за шанс да се обясни, като предлага да пътуват заедно до Толука и да потърсят Сандра. Изненадващо Мариана се съгласява да го придружи в това търсене на отговори.

В личен разговор със Сорая Леон разкрива, че собственият ѝ баща, Рафаел, е искал да откупи компанията на Педро Виляреал. Бритни с умиление си спомня за деня, в който Поло ѝ е предложил брак, като пази спомена за това. Междувременно Сорая прибягва до помощта на Диего, като му възлага да следи отблизо действията на Мариана.

Дон Алберто, въпреки че признава недостатъците на сина си, успокоява Луис Алберто, че никога не е измамил никого. Виктор, от друга страна, дискретно донася плащане на Сандра за ролята ѝ в измамата на Мариана. В изненадващ обрат на събитията Луис Алберто заявява на Мариана, че е взел решение да напусне семейното жилище, като я кара да се пита дали възнамерява да живее със Сорая.

Текст от potv.bg

Луис Алберто се подготвя да се срещне със Сандра, твърдо решен да разкрие истината. Сорая, която се радва на ефикасността на амулета, продаден ѝ от Йоланда, се радва на убеждението со, че той влияе на действията на Луис Алберто по желания начин. Луис Алберто обаче категорично уверява Мариана, че Сандра лъже, като отчаяно се надява да спаси връзката им. За съжаление Мариана остава неубедена и в крайна сметка решава да сложи край на техния романс.

Елена подозира, че някой може да използва магьосничество върху Луис Алберто, опитвайки се да разгадае причината за неговите нещастия. Луис Алберто се доверява на майка си, поемайки отговорност за миналите си грешки, довели до загубата на Мариана. Търсейки яснота, Алберто моли сина си да хвърли светлина върху детайлите на покупката на фабриката. Междувременно Бритни събира смелост да признае чувствата си на Сантяго, разкривайки обичта си към него.

Първо публикувано в www.potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Богатите също плачат

„Богатите също плачат“ еп.60 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.59 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.58 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.57 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.56 (bTV Lady) – какво ще се случи...