Актуално Какво ще се случи...

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 54

Добави коментар

Дамян съобщава на родителите си, че смята да се ожени за Марина! Вижте какво ще се случи в епизод 54 на латиноамериканския сериал "Бандитката”.

В новия епизод Тереса продължава да практикува магьосничество над Грасиела. Оказва се, че жената е успяла да направи заклинание на Бандитката. Под влиянието на Тереса Грасиела казва на Марина, че да прави каквото си иска. Момичето изчезва на следващия ден и бяга при Дамян. Междувременно Грасиела не може да си спомни какво е казала предишния ден.

В същото време Тереса се опитва да убие Консуело. Консуело страда от халюцинация. Тя отива при Тереса, която се хвърля върху нея и се опитва да я убие. Жената се защитава и бяга. Ужасена, тя смята, че я е убила. След известно време Консуело открива, че Блонди крие Салвадор в дома си. Тя докладва това на сенатор Аяла.

Междувременно Дамян заявява на родителите си, че смята да се ожени за дъщерята на Грасиела. Антонио се сблъсква с Дамян и му казва, че Марина го използва и не го обича. Макс дава нотариалния акт за къщата на Грасиела. От страх да остане сама, Принцесата съблазнява Мигел и прекарва нощите си с него. Валентина и Октавио намират майката на детето, което той възнамерява да осинови.

Епизод 54 на латиноамериканския сериал "Бандитката" може да гледате от 20:00 часа на 29 април 2021 по Diema Family.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бандитката

"Бандитката" - какво ще се случи в последния епизод

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 61

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 60

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 59

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 58