Актуално Какво ще се случи...

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 52

Добави коментар

Марина иска да научи повече за бизнеса на майка ѝ. Вижте какво ще се случи в епизод 52 на латиноамериканския сериал "Бандитката”.

В новия епизод Нимфа окончателно напуска дома на Грасиела. Въпреки това Бандитката е благодарна за предаността и безкомпромисния характер на момичето, затова решава, че все пак ще плати за обучението ѝ. Междувременно Нимфа също решава да прекрати връзката си с Даниел.

Грасиела се споразумява с Макс, който заявява, че ще изкупи обратно акциите на Федерико. Педро е ужасен от предложението му.

Текст от potv.bg

Валентина целува Октавио. След това тя обещава на себе си и на Бенхамин, че това е било за последен път. Тя не удържа на думата си и на следващия ден отново разменя обич с Октавио.

В същото време Марина отново се бунтува. Въпреки действията на майка си, момичето вече не иска да се върне в училището, в което е тормозена. Марина иска да заживее за постоянно в публичния дом, но майка ѝ не е съгласна. В същото време Мария, майката на Дамян, също не желае Марина в дома си, тъй като е недоволна от семейство Олмос заради проблемите в професионалния ѝ живот.

Епизод 52 на латиноамериканския сериал "Бандитката" може да гледате от 20:00 часа на 27 април 2021 по Diema Family.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бандитката

"Бандитката" - какво ще се случи в последния епизод

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 61

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 60

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 59

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 58