Кино

8-битовият герой Разбивачът Ралф се качва на голям екран в 3D

Добави коментар

С компютърната анимация за Разбивачът Ралф, герой от класическа 8-битова видео игра, Walt Disney отдават почит на култура, завлядала вече няколко поколения и показват забавлението от видео игрите на съвършено друго ниво.
Разбивачът Ралф„Някои от нас са родени, за да бъдат лоши, но това не значи, че трябва да ни харесва”

С компютърната анимация за Разбивачът Ралф, герой от класическа 8-битова видео игра, Walt Disney отдават почит на култура, завлядала вече няколко поколения и показват забавлението от видео игрите на съвършено друго ниво.  Заедно с режисьора и носител на награда „Еми” Рич Мур (ТВ сериите “Семейство Симпсън”,  “Футурама”), те въвличат зрителите във веселото и динамично пътешествие на Разбивачът Ралф.

Той е Лошия герой от класическа аркадна видео игра, решен да докаже, че може да бъде и Добрия герой.

Мур споделя: „Харесва ми идеята за съвсем обикновен персонаж от 8-битова видео игра, който се изправя пред сложен въпрос: няма ли друго в живота, освен ролята за която е предназначен? По време на приключението, в което нашият герой търси отговор, се озоваваме в три визуално забележителни свята, от три различни видео игри. Това е нещо, което не е правено до сега и се вълнувам, че мога да го създам точно в Disney студио.”

Разбивачът Ралф

Разбивачът Ралф (с гласа на Джон Райли) копнее да бъде обичан като идеалния Добър герой в неговата игра Феликс Оправяча (с гласа на Джак Макбрейър).

Проблемът е, че никой не обича Лошия. Но пък всички обичат героите... така че, когато се появява нова и модерна стрелкова игра с печената Сержант Калхун (с гласа на Джейн Линч), Ралф я приема като своя пропуск към героизма и щастието. Той се промъква в играта с простичкия план да спечели медал. Скоро обаче съсипва всичко и случайно освобождава смъртоносен враг, който заплашва света на компютърните игри.

Разбивачът Ралф

Единствената надежда на Ралф е Ванелопе фон Шуиц (с гласа на Сара Силвърман), млада размирница от състезателна игра със захаросани картинги, която е може би единствената, в състояние да научи Ралф какво означава да си Добрия. Но дали той ще осъзнае, че е достатъчно добър да бъде герой, преди за всички в аркадните игри да излезе надписа “Край на играта”?

Анимационната комедия „Разбивачът ралф” излиза на в 3D кината на 2 ноември 2012 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Разбивачът Ралф