Актуално Какво ще се случи...

7 поредни вечери с ”Х-Мен” по bTV Cinema

Добави коментар

7 поредни вечери с Х-Мен започват по bTV Cinema. Две от филмовите заглавия са премиера за българския телевизионен ефир.

7  поредни вечери с Х-Мен започват по bTV Cinema. Две от филмовите заглавия са премиера за българския телевизионен ефир.

През 2000  Хю Джакман е избран от режисьора Брайън Сингър за ролята на Върколака в Х-Мен,  измествайки Дъгрей Скот. Първоначално, съпругата му го убеждава да се откаже от филма, тъй като смята, че е неподходяща за него. За щастие, Хю не я послушва и се превръща в световна звезда с филма.

7 поредни вечери с ”Х-Мен” по bTV Cinema

Хю Джакман, когото сп. People през 2008 г. определи за най-секси жив мъж в света, ще гледаме и в двете премиерни заглавия от заглавия от поредицата за екипа от супергерои, които филмовият канал на bTV Media Group ще излъчи на 28 и 29 март от 21:00 ч. - „Върколакът” (2013) и в последния засега филм – „Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще” (2014), където на Джакман партнират Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендер,  Дженифър Лоурънс, Хали Бери и др.

От 22 до 28 март, в седмицата на Х-Мен по bTV Cinema предстоят още „Х-мен”, „Х-мен 2”, „ Х-мен: Последният сблъсък”, „Х-мен началото: Върколак” и „Х-Мен: Първа вълна”. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Х-Мен 3 , Х-Мен , Върколакът