Актуално В програмата

69-ти награди "Златен глобус" в пряко предаване по НВО

Добави коментар

69-ти награди "Златен глобус" в пряко предаване по НВО: 15 срещу 16 януари, неделя срещу понеделник от 03:00
69-ти награди "Златен глобус" в пряко предаване по НВО: 15 срещу 16 януари, неделя срещу понеделник от 03:00

69-ти награди "Златен глобус" в пряко предаване по НВОПовторение със субтитри на български език:  21 януари, събота от 19:00

За 11-та поредна година HBO е телевизионната мрежа, която получи най-много номинации (общо 18) за наградите „Златен глобус”. Номинациите бяха обявени на 15 декември 2011 г. в Лос Анджелис. Минисериалът "Милдред Пиърс" води сред оригиналните продукции на НВО с 4 номинации, непосредствено следван от мегапродукцията "Престъпна империя", който в момента се излъчва по филмовия канал всеки понеделник от 21:05, и филмите Cinema Verite и Too Big to Fail с по 3 номинации.

Наградите „Златен глобус” ще бъдат връчени на 15 януари 2012 г. в "Бевърли Хилтън", Лос Анджелис (в нощта на 15 срещу 16 януари, неделя срещу понеделник от 03:00 българско време). Водещ на церемонията ще бъде комикът Рики Джервейс, който въпреки хапливият си език от миналогодишното издание на наградите, тази година отново е избран за водещ на събитието.

Запис на церемонията по връчване на  69-тите награди „Златен глобус” със субтитри на български език ще можете да гледате на 21  януари, събота от 19:00 само по HBO.

Наградите „Златен глобус” са едно от най-важните събития във филмовата и телевизионната индустрия, наред с наградите „Оскар” и „ЕМИ”. Наградите „Златен глобус” са смятани за основен ориентир за разпределението на наградите "Оскар".
18-те номинации за 69-тото издание на наградите „Златен глобус”, които HBO  получи в Лос Анджелис на 15 декември 2011 г. включват:

4 номинации за "Милдред Пиърс" - за най-добър минисериал или телевизионен филм, за най-добра актриса в минисериал или телевизионен филм (Кейт Уинслет), за най-добра актриса в поддържаща роля в минисериал, сериал или телевизионен филм (Ивън Рейчъл Ууд) и за най-добър актьор в поддържаща роля в минисериал, сериал или телевизионен филм (Гай Пиърс).
3 номинации за "Престъпна империя" - за най-добър драматичен телевизионен сериал, за най-добър актьор в драматичен телевизионен сериал (Стив Бушеми) и за най-добра актриса в поддържаща роля в сериал, минисериал или телевизионен филм (Кели Макдоналд).
3 номинации за "Cinema Verite" - за най-добър минисериал или телевизионен филм, за най-добра актриса в минисериал или телевизионен филм (Даян Лейн) и за най-добър актьор в поддържаща роля в минисериал, сериал или телевизионен филм (Тим Робинс).
3 номинации за "Too Big to Fail" - за най-добър минисериал или телевизионен филм, най-добър актьор в минисериал или телевизионен филм (Уилям Хърт) и за най-добър актьор в поддържаща роля в минисериал, сериал или телевизионен филм (Пол Джиамати).
2 номинации за "Просветлена" - за най-добър комедиен сериал или мюзикъл и за най-добра актриса в комедиен сериал или мюзикъл (Лора Дърн).
2 номинации за "Game Of  Thrones" –  за най-добър драматичен телевизионен сериал, за най-добър актьор в поддържаща роля в сериал, минисериал или телевизионен филм (Питър Динклидж).
1 номинация за "Увиснал" в категорията най-добър актьор в комедиен сериал или мюзикъл (Томас Джейн).
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златен глобус

"Наследници" и "The Bear" доминират на 81-вите награди "Златен глобус"

Златен глобус 2021: Вижте списъка на номинираните филми за телевизия

Ето победителите в телевизионните категории на ”Златните глобуси" 2020

Номинираните за телевизионите категории на ”Златните глобуси" 2020

Церемонията по връчване на 75-те награди „Златен глобус” само по KINO NOVA