Актуално България търси талант

58-годишна чеченка е новият герой на “България търси талант”

Добави коментар

58-годишна чеченка е новият герой на “България търси талант”. Повече за бруталния случай с българския Роналдиньо – 25 март, четвъртък от 21.30ч.
58-годишна чеченка е новият герой на “България търси талант”. Повече за бруталния случай с българския Роналдиньо – 25 март, четвъртък
от 21.30ч.

Утре вечер от 21.30 часа в “България търси талант” зрителите ще видят повече подробности за зверски пребития Красен – българският Роналдиньо. След като в продължението на репортажа на „Господари на ефира” стана ясно какви мерки ще предприеме полицията по този въпрос, „България търси талант” ще разкрие какво мислят за случилото се журито, както и някои от участниците.

 ЛюдмилаСнощи в епизода 58-годишна певица успя да изправи публиката и журито на крака. Чеченката Людмила Йовчева, която от 40 години живее в Котел, завладя всички с изпълнението си на “My way” на Франк Синатра. След като получи оценките си от журито, тя не успя да сдържи сълзите си. Преди да покори сцената на шоуто Людмила разкри и любопитни подробности за живота си - най-голямата радост в живота ѝ е песента, както и двете ѝ дъщери и двете внучета. А най-тъжният момент – когато убиват майка и в Чечня и тя не могла да я погребе!

Йордан Илиев Освен Людмила още един участник изуми журито на “България търси талант”. Това е Йордан Илиев – 18-годишен ученик от Пловдив. Той шашна цяла България с невероятната си пластичност и невъобразимата комбинация между брейк и кючек. Той е самоук – научил се е да танцува из пловдивските дискотеки. Има петима по-малки братя, на които възнамерява да предаде уменията си. Утре вечер в епизода зрителите ще видят отблизо ежедневието на Йордан. Екип на „България търси талант” посети града на тепетата, за да разбере какво мислят приятелите и съучениците за изумителните му умения, както и как цялата фамилия Илиеви, която се състои от 21 души, успява да живее в един апартамент.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя