Актуално В програмата

2 нови мисии днес в епизода на Big Brother 4!

Добави коментар

Вторите номинации утре в лайф предаването на Big Brother! На гости на Милен Цветков ще бъдат Ангелина, Ирена и Нели!
Вторите номинации утре в лайф предаването на Big Brother! На гости на Милен Цветков ще бъдат Ангелина, Ирена и Нели!

Има ли любов в къщата?
Нови приятелства и скандали!


Всички съквартиранти получиха мисия да изготвят първия Big Brother календар. Те ще получат dvd с примери за стилистиката на фотосите, а сами ще трябва да изготвят стайлинга, прическите и грима си. За мисията тази седмица ще трябва да предадат по 10 снимки за месец, или общо 120 снимки, от които в календара ще влязат 12-те най-добри. Big Brother ще приеме мисията за успешна, ако снимките бъдат одобрени от редактори и фотографи на водещи модни списания в страната. В крайна сметка, в календара трябва да присъстват лицата на всички съквартиранти, а Константин трябва да прави репортажи от фотосесиите.

Камен получи първата си тайна мисия. Той има за задача да намери скритите от негов съквартирант 4000 лв. и ако успее, те остават за него. Както вече знаем, Наталия беше първият участник в Big Brother 4, който получи тайна мисия и тя беше именно да скрие една кутия с 4000лв. в нея до края на шоуто, и ако никой не ги намери и те ще станат нейни.
Днес ще видим още края на една нестандартна любов в къщата. След дълги разговори Иванина каза на Даниела, че всъщност иска да са само приятелки.

Косьо и Цецо


Междувременно, може би ще станем свидетели на зараждането на едно ново приятелство в стил Hollywood филм, когато ченгето се сприятелява с готиния - вече екс-престъпник - Косьо и Цецо си говориха дълго за нещата от живота и дори религията. Косьо се опита да убеди бившия си враг, че напълно се е променил и е почнал нов живот на чисто. Цецо не беше много сигурен, че може да му се довери, но му пожела успех.
С нова мощ продължават да се вихрят скандалите по повод провалената мисия и оскъдния бюджет. Непрестанни дразги има за цигари, а вече и за насъщния.

Утре вечер в лайфа на Big Brother на гости на Милен Цветков ще бъдат: първата, тръгнала си по собствено желание от къщата Ангелинка, изгонените при предишните номинации Ирена и Петър и момичето, което след като припадна на сцената при старта на шоуто, не беше вкарано в къщата, поради здравословни причини - Нели. Тогава ще бъдат обявени и новите номинации. Гостите ще могат да коментират всичко случващо се директно от студиото. Ще видим дали Ангелина, Ирена и Петър, като врели и кипели в къщата, ще могат точно да преценят кой от съквартирантите ще събере най-много негативни гласове и утре . Техните предположения за това кой кого ще номинира, се базират на личните им контакти със съквартирантите, а може би те имат вътрешна информация и повече преки наблюдения за отношенията в къщата. След излизането на Петър и Ирена, които бяха в епицентъра на повечето търкания в къщата, ще видим как са се развили нещата само за една седмица. Има ли напълно нови кандидат за изгонване, или нови причини за повторно номиниране на някой от съквартирантите? Какви рокади са настъпили в отношенията между участниците? Ще видим утре вечер.

В шоуто ще проследим още: развръзката от поставената на Камен мисия, дали Наталия ще се раздели с 4000лв. и ако да, какво следва от това и за двамата съквартиранти – отново утре вечер.

след разбитото сърце на Даниела от красивата Иванина

Една любовна драма не е достатъчна: след разбитото сърце на Даниела от красивата Иванина, Таня прави среднощни признания за чувствата си към Жоро пред Жени.
Как ще продължи тази история, дали Георги само се забавлява или и той изпитва истински чувства към ромката, предстои да разберем.

Още битови скандали от най- неочаквани места. Стожерът на справедливостта Цветан влиза в такъв ожесточен скандал с крехката Виолета за един течен шоколад, че губи контрол и даже си позволява да я блъсне. Косьо, който беше така благороден да сподели спечеления си, чрез успешната мисия бюджет с всички съквартиранти, не получи никаква благодарност, а даже си навлече упреци заради една кутия цигари. От всичко това Мартин е съсипан и възмутен,и твърди, че с тези кавги за храна и цигари съквартирантите са oмърсили, иначе прекрасната къща на Big Brother .
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала