Архив VIP Brother

17 съквартиранти прекрачиха прага на къщата на VIP Brother 2018

Добави коментар

Много звезди със самочувствие на победители и мъже по-претенциозни от жените са участниците този сезон

Вчера започна „Женското царство” във VIP Brother! Сезонът, вдъхновен от силата на нежния пол, посрещна 17 Съквартиранти, които в следващите месеци ще живеят под покрива на най-известната Къща в България.

 

Добави описание

 

Като едно от най-интересните съжителства в Къщата се очертава това на Ева и Ваня от Фамилия Тоника - групата, която се превърна в емблема на българската естрада. Преди да влезе в Къщата, Ваня Костова сподели, че именно Ева е била една от причините да напусне групата.

 

Добави описание

 

Какво ще се случи между двете след толкова години, ще видим само във VIP Brother!

 

Добави описание

 

Веселин Плачков, изиграл образа на Васил Левски, заяви, че влиза в шоуто, за да победи. Актьорът определя себе си като „куражлия” - не приема някой да му казва как да обича или как да живее. Жената до него е певицата Мариана Попова, от която очаква дете.

 

Добави описание

 

Половинката на Гала също прекрачи прага на Къщата. Стефан Николов влиза в шоуто с нагласата да го спечели и твърди, че той ще определя правилата в Къщата. Смята се за самоуверен, способен и надарен.

 

Добави описание

 

Но дали няма да срещне сериозен отпор в лицето на гримьора Валентин Кулагин, който заяви в първите минути на шоуто

„Ще имат два варианта: или да играят по моите правила, или да ги накарам да играят по моите правила”.

 

Добави описание

 

Божана Кацарова е готвила за президенти, артисти и много богати хора, но влиза в Къщата, за да покаже на хората, че е повече от това, по нейните думи - “много повече от кухненски пастор”.

 

Добави описание

 

Мистър София 2018, Ричард, е Съквартирантът с най-ясни мотиви за участие във VIP Brother 2018 -

„Някои се борят за любов, други за семейство, за мен най-важното е да съм успял! Целта ми е до една година да съм най-известния треньор в България”.

 

Добави описание

 

В Къщата влезе и семейство - Петко и Яна Димитрови. Двамата се запознават в телевизионното шоу Dancing Stars, а от пет години са и женени. Влизат в Къщата, защото искат да избягат за малко от децата и да си починат.

 

Добави описание

 

Двамата ще бъдат със статут на самостоятелни Съквартиранти, но с право на един глас при номинации.

 

Добави описание

 

Константин Трендафилов, известен с алтер-егото си Папи Ханс, също с сред участниците в новия сезон на VIP Brother. За себе си споделя, че е притеснителен, честен, добър, скромен, срамежлив, а когато се забавлява, става Папи Ханс.

 

„Ако човек не се излага, не се забавлява. Излагането е пирът на душата”.

 

Добави описание

 

Бъдещият лекар Атанас, по-известен като певецът Наско Колев, заяви, че се плаши от Женското царство, защото много жени на едно място „не е свежа работа”.

 

Добави описание

 

Друг музикант в Къщата ще е лошото момче на българския рап Ванко 1. Ванко смята, че е единственият български изпълнител, който отговаря на изискванията на американския шоу бизнес. Влизайки в Къщата заяви, че не би приел мисии, в които го карат да се облича като балерина или жена, но дали наистина ще откаже?

 

Добави описание

 

В Къщата влезе и Нора Недкова, която заяви, че е родена да бъде директор и Биг Брадър веднага ѝ даде първата тайна мисия в Къщата, а именно - тази на директор. Мис Плеймейт 2017 смята, че е родена да бъде звезда, но смята, че е объркала държавата, в която се е родила! И тя...

 

Добави описание

 

„Много мразя да ми се надуват и много обичам да ги пукам. Мога да надговоря всеки и то в рими, така че да не ме ядосват”, това пък заяви изпълнителката Диона, която определя себе като “българския Еминем”.

 

Добави описание

 

Заедно с нея ще гледаме и друга БГ изпълнителка – Лора Караджова, която каза, че се гордее с песните си и стила, в който работи и се надява в Къщата да не влезе и тъмната ѝ страна.

 

Добави описание

 

Телевизионната водеща Мира Добрева харесва идеята за Женско царство. Иска да види дали жените могат да са обединени

 

„Като едната донесе ябълка на другата, останалите да не изплюят бръмбари по нея. Най-много обичам чепатите характери, много обичам сложните характери. Смятам, че ще ги покоря. Умирам от страх, че някой може да ме нарани”.

 

Добави описание

 

И накрая - моделът в Къщата се казва Розмари. Тя е от смесен брак - баща ѝ е германец, а майка ѝ - от Казанлък. Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин, но не смята, че е типичен модел, защото няма типичната фигура, изглеждала по-женствена и обичала да яде от всичко. Дали Розмари, за разлика от Нора Недкова, не е родена в правилната държава?!

 

Какво ще се случва със Съквартирантите, как ще живеят под един покрив, дали царството ще е наистина женско или мъжете бързо ще направят преврат? Това са само част от въпросите, на които Биг Брадър ще търси отговор този сезон.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза