Актуално В програмата

14 участници влизат в Hell’s Kitchen България тази вечер

Добави коментар

Остават броени часове до начало на четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България, за който шеф Виктор Ангелов направи твърда заявка да бъде различен и изключително колоритен.

Тази вечер от 21:00 часа в динамичното кулинарно състезание ще влязат 14 претенденти за голямата награда, които ще се срещнат лице в лица с шефа на кухнята на Ада и ще бъдат поставени незабавно пред първите предизвикателства за сезона. Зрителите на NOVA ще преживеят емоциите и чувствата на членовете на двата отбора, жадни за победа.

„Започваме сезона с 14 човека, но още в първата седмица шокът за участниците e много голям и се налaга шеф Ангелов да подсили отборите с допълнителни готвачи. Колко са те обаче и как ще се включат в шоуто, зрителите ще видят в първите епизоди. Сезонът ни е доста различен, имаме много елементи извън кухнята и ресторанта, което е вълнуващо както за участниците, така и за зрителите. Довечера ще станем свидетели и на необичайната първа среща на шеф Ангелов с двата отбора“, разкрива продуцентът на формата Витомир Саръиванов.

Още в първия епизод тази вечер новите участници ще заявят високото си самочувствие и нестихващи амбиции за финал. Зрителите ще станат свидетели на преобразяването на шеф Ангелов, което ще започне привидно и ще премине в изненадващо отношение от негова страна. Новост ще бъде появата на единствената досега семейна двойка, която ще бъде неразделна в риалити формата поне докато един от тях не си навлече гнева на шефа. Напрежението в кухнята е маркирано от първата счупена чиния и стига своя пик в края на вечерната резервация, когато шеф Ангелов сервира първата си изненада на участниците.


Не пропускайте първия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria тази вечер 
от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Валентина е новият шампион на Hell’s Kitchen България

Мариела си тръгна от Hell’s Kitchen България завинаги

Семейство Делчеви напусна Hell’s Kitchen България

Артур се сбогува с куртката си в Hell’s Kitchen България

Hell’s Kitchen България приключи за Анелия