Архив Big Brother

10 от участниците в Биг Брадър 4, затворени в Къщата

Добави коментар

10 от участниците в Биг Брадър 4, затворени в Къщата
10 от  участниците в Биг Брадър 4, затворени в КъщатаДнес, 15 септември, Big Brother епизод 4 реално започна за 10 от участниците. На 14 септември те бяха затворени в самостоятелни стаи, „отцепени” от външния свят.

В продължение на една седмица – до 22 септември, когато Big Brother 4 започва и за своите зрители, съквартирантите ще живеят в пълна изолация. Сами, без телевизия, преса и без какъвто и да било контакт с близки хора. След първите десет, предстои да бъдат настанени и останалите. Какъв е финалният брой на бъдещите съквартиранти, ще стане ясно в първия епизод на Big Brother 4, който Нова телевизия ще излъчи на 22 септември от 20 часа.

За първи път в историята на Big Brother България бъдещите съквартиранти ще бъдат затворени за цяла седмица преди телевизионния старт на риалити шоуто. Тяхното местонахождение остава строго пазена тайна. Продуцентът издава само, че първите 10 съквартиранта са настанени в самостоятелни помещения, отцепени от външния свят. Някои съквартиранти са избрали да прекарат първите три дни от своята светска „изолация” с близък човек. Повечето пристигнали сами, в очакване на голямата си екранна среща, която предстои на 22 септември, следващият понеделник.

За да не разбере къде отива, кой го води и изобщо – какво се случва по време на доброволното му затваряне, всеки един от съквартирантите бил наметнат с черна качулка.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother , Биг Брадър

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала