Поредици

„Големите загадки” българска научно-популярна поредица по bTV

bTV • От 0/5

„Големите загадки” ще търси отговори на необяснимите житейски въпроси - от 22 септември по bTV

„Големите загадки” българска научно-популярна поредица  по bTV„Големите загадки“ е българска научно-популярна поредица, която ще стартира на 22 септември по bTV. Всяка събота от 18.00 часа предаването ще търси отговори на въпросите в дебрите на непознатото и тайните в духовните измерения на човечеството.

В епизодите ще бъде повдигната завесата на „Големите загадки“ за живота, смъртта и прераждането, както и за това докъде може да стигне силата на мисълта. Още в първите издания на предаването зрителите на bTV ще научат неизказани досега истини за НЛО, ченълинга и другите светове. Ще разберат повече за цивилизациите и пророците, за шестата раса и децата индиго. „Големите загадки” ще засегне и темите за магията и феномените, а с обединените усилия на науката и паранормалното ще се опита да разгадае началото на края ли е ключовата 2012 година.

Част от коментаторите в „Големите загадки” застават пред камера за първи път. Сред тях са народният лечител Васил Канисков, свидетелите на НЛО - пилотът Петър Петров и свързочникът Георги Христов, изследователят на НЛО - Йордан Тилев и други.
13:30
20.01.2018
Тайнствени досиета - Распутин - Модерна балистична експертиза се опитва да разреши една от най-големите загадки на 20-ти век: кой застреля Григорий Распутин?

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg