Публицистика

bTV Репортерите

bTV • 0/5

Всяка неделя от 18:30ч.


Рубриката bTV Репортерите е уникално за българския ефир седмично предаване, в което в рамките на 30 минути журналистите на bTV представят свои задълбочени разследвания, филми и подробни репортажи. Те са разработени от много различни гледни точки и са подкрепени от коментари, интервюта и разнообразни видеоматериали.

В bTV Репортерите се разглеждат не само актуални събития и проблеми от седмицата, но и много други теми, интересни за аудиторията. Тематиката и жанровете на филмите са изключително разнообразни и са въпрос на избор на конкретния автор.

От създаването си в края на 2001 г. рубриката се радва на голям зрителски интерес всяка неделя преди централната емисия на bTV Новините. Филмите и репортажите, излъчени в bTV Репортерите, всяка година печелят множество журналистически награди не само от български фестивали, но и от най-престижните международни конкурси. Продуцент на рубриката е репортерът и водещ на bTV Новините Гена Трайкова.

Още за bTV Репортерите

19:30
29.04.2017
bTV Репортерите - поредица за журналистически филми и разследвания
21:00
29.04.2017
bTV Новините - централна емисия?21:45 - bTV Репортерите - предаване за журналистически филми и разследвания?22:00 - Първият удар на Джеки Чан - екшън (САЩ, Хонг Конг, 1996), режисьор -
19:30
30.04.2017
bTV Репортерите - поредица за журналистически филми и разследвания

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за bTV Репортерите (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg